ליל הכלולות. מה דעתכם?

melari

New member
ליל הכלולות. מה דעתכם?

שלום לכולם. בחרנו לליל הכלולות את המלון "בית מימון" בזכרון-יעקב. מלון קטן באווירה כפרית. לא חיפשנו פאר של מלון 5 כוכבים, אלא מקום שקט ונחמד...אז חשבנו שמצאנו... כל הדרך מהאולם חלמנו על רגעים שקטים על כוס תה..כשהגענו לחדר הופתענו לגלות שאין קומקום :) טוב..כשהזמנתי אולי היה צריך לשאול..אבל לפי נסיוני כל מלון הכי מוזנח יש בו ערכת קפה... לא היה דלפק קבלה במלון,לכן התקשרנו למס' חירום שהיה רשום.הבחור שענה נורא התרגז שאנחנו מעירים אותו ובאיזו חוצפה מתקשרים בגלל שאנחנו רוצים כוס תה (באמת בקשה מוגזמת לליל הכלולות). כשניסיתי לומר שלדעתי זה מינימום של המינימום שיהיה קומקום בחדר,הוא אמר "המינימום שלכם זה מקלחת ולישון" (במילים האלה)..."ואם אתם רוצים קפה אז תסעו לתחנת דלק קרובה ותקנו". וכשצייצנו ככה..שבקושי אכלנו ושתינו ולכן חשבנו אולי נשתה כוס תה לפחות בחדר..(סליחה על החוצפה באמת) הוא אמר "אני לא אשם שהגעתם רעבים" או קיי...חשבנו לעצמנו ..לא נקלקל לנו את היום...והלכנו לישון. בארוחת בוקר שוב אמרנו בעדינות לבחור שישב הפעם בדלפק (הסתבר שזה היה אותו אחד שהערנו אותן)..שבכל זאת ..זה המינימום..וכו'..ולמה אין...ושוב הוא אמר לנו שזו חוצפה מצידנו להתקשר לטל' חירום בלילה בגלל כוס תה ..הסתובבנו והלכנו משם. סוף הסיפור! מה נראה לכם? או קיי...אולי בגלל ליל הכלולות לא היינו אמורים להעיר את כל העולם..אבל בתור נותן שירות אי אפשר היה להגיד לנו משהו כמו :"מזל טוב. לצערי אין לנו קומקומים בחדרים וסליחה שנקלעתם למצב לא נעים עבורכם" זה הכל!!! אם זה מה שהיו אומרים לנו לא הייתי מקדישה אפילו דקה לכתוב את כל זה כאן!! אבל לא קיבלנו אפילו רבע מזה..שלא נדבר על לשים בלון וחצי פרח בחדר...בכל זאת ליל הכלולות..ולפי כמות האורחים הם לא מפוצצים בלקוחות כדי לזלזל באלה שסוף סוף באים אליהם.

Denzell

New member
תראי זה בהחלט מרגיז אבל

לא מדובר במלון פאר, ולא כל המלונות משקיעים בליל כלולות כי פשוט הם לא ערוכים לזה. וד"א בהרבה מלונות אין ערכת קפה.תה בחדר. אני מניח שנעלבתם בעיקר בגלל היחס, ובצדק . אבל כהראה שרמת התגובה של הבן אדם הזה היא בהתאם לרמת השירות של המלון. וחוץ מזה אתם כראה ילדים טובים אז הוא לא ממש שם עליכם כמו כל ישראלי מצוי..... (לא צעקתם..) בקיצור קחו לכם איזה צימר בצפון בתור פיצוי ותהנו

melari

New member
ליל הכלולות

תודה על העידוד....הממ...לא חיפשנו פאר,אבל אפילו שאנחנו קצת הגזמנו שהערנו אותו בלילה, אם הוא היה פשוט מתנצל ואומר שאין להם.והיה לפחות אומר לנו "מזל טוב", א מילא....אבל יחס כזה... ולגבי זה שאנחנו ילדים טובים - אולי....למרות שבעלי קווקזי :) אז היו יכולות להיות השלכות לא נעימות לאותו הבחור... חה חה (סתם...) הוא אמר לי "בבוקר נעשה להם הצגה בשם "קווקזי הגיע לזכרון..", אבל ....לא היה כלום. הוא רק שוב ניסה לדבר איתו דיי בעדינות...

../images/Emo190.gif אכן מרגיז ומעצבן... אבל...

עכשיו - סתם כך בשביל הכייף חיפשתי את האתר של המלון כי אני לא מכירה אותו. נראה מלון נחמד אבל.. בדף הראשי שלהם בתיאור החדרים כתוב בפירוש כי אפשר להזמין תמורת תשלום ערכת קפה... לכן, כדאי מאוד כאשר מתכננים בילוי במלון ועוד לשהייה ביום כזה חשוב לקרוא כמה שאפשר על המלון ומה יש בחדרים לפני שמגיעים. אם אני הייתי מזמינה חדר עם ערכת קפה ולא היה בחדר, ועוד בערב כמו ליל הכלולות.. אני הייתי מעירה את מנהל המלון ולא איזה פקיד!! אין מה לעשות חייבים לקרוא גם את האותיות הקטנות. מקווה שלא תיתנו לדבר כזה להעיב על היום הנפלא הזה שכולו חגיגה של אהבה... מזל טוב - ושיהיו לכם הרבה כוסות תה יחד...

melari

New member
תודה רבה!

תודה!!! אכן, אחרי זה חשבתי שהייתי צריכה לבדוק את זה מראש...אבל למרות הכל ,לדעתי ,זו לא צורה להתנהג ללקוחות,עד כמה שהם לא מעצבנים ומעירים אותם בלילה...נכון! לא חשוב! :)) עברנו את זה...שזו תהיה הבעיה והאכזבה היחידה שלנו בחיים המשותפים.!

למעלה