לילך בשבילך מתוקהה ---/ ---\
L LiL Love Westlife New member 21/12/02 #2 חמודהההההההההההההההה איזה יפהההההההההה איזה מתוקההההההההההההההה עדן!!! את מזה שונה מאיך שדמיינתי אותך!!! איזה יפההה
חמודהההההההההההההההה איזה יפהההההההההה איזה מתוקההההההההההההההה עדן!!! את מזה שונה מאיך שדמיינתי אותך!!! איזה יפההה
ע עדן וניקי ביירן New member 21/12/02 #3 אה וסליחה על השיער פשוט זה היה בדרך נסיעה הביתה מאילת ואז נהיה לנו פנצר בגלגל
M MARK my love New member 21/12/02 #5 אהההההההההההההה מהממממממממממממתתתתתתתתתתתתתתת ואת יודעת את זה כבר אמרתי לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמאאאאאאאאאאאא אבאאאאאאא סבתאאאאאאאא {אל תעירי אותם, זה סתם התראת שווא}...
אהההההההההההההה מהממממממממממממתתתתתתתתתתתתתתת ואת יודעת את זה כבר אמרתי לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמאאאאאאאאאאאא אבאאאאאאא סבתאאאאאאאא {אל תעירי אותם, זה סתם התראת שווא}...
ע עדן וניקי ביירן New member 21/12/02 #6 אמור לך פעם סליחה אמרתי לך פעם כמה אני אוהבת אותך טלי סליחה גם לילך את גם קלולה בזה אויי נשמותתת
M MARK my love New member 21/12/02 #8 כן אמרת לי חחחחחחחח ועדן את לא מתארת כמה אני חולה עלייך, אוהבת אותך, איך שלא תתארי את זה ותקראי לזה!!!!!!!!!!!!!!!
כן אמרת לי חחחחחחחח ועדן את לא מתארת כמה אני חולה עלייך, אוהבת אותך, איך שלא תתארי את זה ותקראי לזה!!!!!!!!!!!!!!!
N nickys girl New member 21/12/02 #13 עדן מאמי.... תגידי לי את רצינית?!את חושבת שאת שמנה?!?!....ממש אבל ממש לא......את מה זה חמודה... רוצה לראות מישהי ששמנה באמת-את צריכה לראות אותי...
עדן מאמי.... תגידי לי את רצינית?!את חושבת שאת שמנה?!?!....ממש אבל ממש לא......את מה זה חמודה... רוצה לראות מישהי ששמנה באמת-את צריכה לראות אותי...
G GlitterKitten New member 21/12/02 #14 אמממממממ בלונדינית בעיקר...לא יודעת למה יש לי נטיה לחשוב שכולן בפורום בלונידיות...חחחחחחח