לילוש שלי....

נעלמת

New member
לילוש שלי.... ../images/Emo14.gif

אל תעשי את זה לעצמך!!!!!!! אני לא יכולה לראות אותך ככה!!! מתפוררת לי בין הידיים!!! ואני לא יודעת מה לעשות...ומה לומר...ואיך לשנות...
פשוט לא מסוגלת! לא יכולה לתת לך להגיע למצב שאני כרגע נמצאת בו...ובמיוחד לא למצב שהייתי בו עד לא מזמן...! אני לא מתכוונת לוותר עלייך! אני מתכוונת לעשות משהו עם זה...אני צריכה קצת לחשוב אבל אני אמצא פיתרון! מבטיחה לך! מבטיחה לעצמי...
אוהבת אותך יותר מדי בשביל לתת למחלה הזאת לקטוף לי עוד דברים שאני כל כך אוהבת...
שיר...

:)LEE

New member
שירושששששששש

פיה
ונפלאה שלי , נעלמת לי באיי סי לפני שהספקתי להרגיע אותך... אל תדאגי הכל יהיה בסדר... אני יודעת שקשה להאמין אבל הפעם אני סופר בשליטה...אני מרגישה כל כך טוב עם עצמי, סוף סוף אני עושה את מה שהייתי צרכה לעשות מזמן. באמת שאין מה לדאוג אנ מרגישה מצוין... אולי הבנת אותי קצת לא נכון... אני מצטערת שהפחדתי אותך
אוהבת
אותך
מקסימה
שלי
לי

:)LEE

New member
לילה טוב ../images/Emo29.gif

איזה כייף הלילה מרויחים עוד שעה... אז שיהיה לכולם לילה טוב
וחלומות מתוקים
ו-
לי שירושששש מקסימה שלי שוב מצטערת עם הדאגתי.. אני חוזרת ואומרת הכל בסדייר! למען האמת לא הרגשתי כל כך טוב כבר מזמן... תודה לך מלאכית שלי אוהבת אותך

joy24

New member
טוב לשמוע שאת בסדר לילוששששששש

ממני שמתגעגעת לך ..
אבל לא מפסיקה להאמין אפילו לא לרגע.. בכוח שלך לחייך אוהבת אותך, אל תשכחי... גם כשטוב וגם כשעצובי.. אני פה בשבילך.. וכשיחזירו לי את המחשב שלי עם האייסי שלי אני עוד אבלבל לך את המוח כל כך עד שאת תצעקי הצילו מרוב האהבה שמצטברת בי להרעיף עליך..
לילוששששששששש שלי !!!!!!! את גדולה מהחיים ומהמחלה הזאת.. ואנחנו לא ניתן לה אותך חבל לה על הזמן.. אוהבת אותך מתוקית שלי,
joy

למעלה