לילה טוב...

לילה טוב...../images/Emo29.gif

בתוכה מתגלגלים החיים האבודים היא בוכה והדמעות הן נופלות ונשברות נגעה בשמיים לא יכלה לצאת מזה פתחה כנפיים כשקפצה מגובה מגדל המים נגעה בשמיים/ יובל בנאי תקופה מוזרה שכזאת.. מצד אחד יש התקדמות בכל מיני כוונים, בטיפול, בהרגשה שמשתפרת ומתחזקת.. וזה מצוין.. כי כבר התחלתי להשתגע... ואני נמצאת בשלב מאוד חשוב בטיפול.. מרגישה שאני רק צריכה לנשום עמוק ולעבור אותו.. ולהתקדם הלאה.. אבל זה כל כך קשה.. מפחיד.. והפגישה עם המטפלת היום הייתה ממש טובה ומועילה.. אך גם מפחידה.. מפחדת לדבר על הדברים... לספר אותם.. אבל מרגישה צורך ענקי לעשות את זה.. צורך פיזי אפילו.. ואני מאוד מקווה שבפגישה יהיה לי את האומץ והכוח לעשות את זה.. מצטערת שיצא מבולבל כזה.. סתם כותבת את מה שבראש.. תודה לכן שאתן כאן...

מסכימה עם האבחנה הזו.

גמני חושבת שיש בך כוחות גדולים, תבונה רבה, ופוטנציאל עצום. מקוה שתישירי מבט לטיפול, ותתמודדי עם מה שצריך. אני סומכת עליך. את יכולה.

Darkmatter

New member
כנפיים!!! ../images/Emo13.gif

קודם כל, השיר הזה מזכיר לי שיר דומה שכתבתי. חחחחח... ואני חושבת שמה שאת מתארת מאוד טבעי. זה טוב מאוד שדברים מתקדמים בטיפול. ואני יודעת מנסיוני האישי שלא קל לספר דברים קשים שמעולם לא סיפרת או שקשה לך לספר. אבל עם הזמן, וביחד עם ההכוונה של המטפלת שלך, אני מאמינה שזה יצא. ואח"כ תרגישי הקלה. תרגישי חופשיה הרבה יותר. אני בטוחה שבסופו של דבר תספרי לה, כי אחרי הכל, הצורך של לשתף מישהו בחוויות האלו הוא גדול מאוד. אז... בסופו של דבר, יהיה טוב! :) ואני מאמינה בך, חמודה!
אוהבתך...

לולי80

New member
קטנטונת

הכתיבה שלך מאוד ריגשה אותי... הרגישות... מאז יום חמישי אני עמוסה עמוסה עמוסה באנרגיות חיוביות וברצון לעשות וליצור... אני חושבת שאני עומדת להתוצץ מרוב אנרגיות.... אני שולחת לך המון אנרגיות חיוביות...תביטי רגע החוצה עכשיו... השמיים כ"כ כחולים בא לצרוח מרוב יופי... תתענגי איזה שקט שלווה. כמה יפה הכל ביום שבת...תעשי משהו כייפי שיעשה לך טוב על הנשמה היפה שלך. את חזקה כ"כ... רק נדמה לך שאת חלשה... מהכתיבה שלך רואים איזו נמרה את... נכון לעכשיו נמרה טיפה מפוחדת.. אבל אני מאמינה בך שאת תפרצי.. ותקומי על הרגליים... וגם אם עכשיו נדמה שקשה יהיה כ"כ טוב עוד מעט.. שולחת לך המון אהבה הרבה כוח ואנרגיות... שלך לול

../images/Emo203.gif...

מפגישה לפגישה עם המטפלת אני עושה עוד צעד לכוון הרגע הזה שבו אני אצטרך לומר את המילים הללו.. ומפגישה לפגישה זה נהיה יותר ויותר מפחיד.. אני מניחה שזה טיבעי שהפחד יגדל כשמתקרבים למטרה.. לא? אני רוצה פשוט לומר את זה ולהיות אחרי כבר.. לעבור את זה וזהו.. אפילו שאחד הפחדים שלי זה שאני לא ידע מה לעשות עם עצמי אחר כך.. אני יספר לה את זה... ו...? בכל מקרה... יש קצת עידכונים. יש לי מחר יום נסיון באיזה מקום עבודה. זה עבודה די דומה למה שעשיתי עד עכשיו ומשכורת מינימום. האמת שזה קצת מאכזב.. מכוון שלא רציתי לחזור לעבוד בתחום הזה, רציתי למצוא עבודה קצת יותר מסודרת ומבטיחה, מקום שאפשר להתקדם בו.. אבל בנתיים אני חייבת להתחיל לעבוד, לא חשוב איפה, לפני שגם אני וגם החשבון בנק שלי משתגעים. וחוץ מזה.. שאי אפשר להלחם בכל החזיתות בבת אחת, נכון? אז אולי אחרי שהטיפול יתקדם קצת ויהיה אולי קצת יותר קל, אני יוכל למצוא עבודה קצת יותר מסודרת. תודה לכן.. ויומטוב

קודם כל...

לגבי הטיפול, אני בטוחה שתעברי את המשוכה הזו ואז יוקל לך... בינתיים קבלי
בעניין העבודה, אני חושבת שאת נוקטת בגישה נכונה, צריך להתחיל במשהו, קשה לחפש את העבודה האידאלית כשהמינוס תופח... זה שאת מתחילה לעבוד במשרה שהיא לא משרת חלומותייך, זה לא אומר שוויתרת, זה פשוט מאפשר לך להמשיך לחפש, בלי לחץ, עד שתמצאי את העבודה שתתאים לך... כשסיימתי את התואר השני, עבדתי במכירת דירות, שזה ממש לא התחום שלי ובטח שלא משרת חלומותיי, אבל דרך העבודה הזו, הגעתי לעבודה אחרת יותר מתאימה ולבסוף מצאתי את מקום העבודה שאני נמצאת בו היום, עם כל התנאים שרציתי...אז אל תתדאגי הכל יסתדר על הצד הטוב ביותר...

אם כל כך קשה לך לומר לה,

את מה שכל כך קשה לך לומר לה, יש מצב שתכתבי לה את זה?

..

כבר כתבתי את זה הרבה פעמים.. לא לה אבל כתבתי.. עכשיו הגיע הזמן לומר את זה.. ואחרי קצת מעל שנה בטיפול הגיע הזמן לספר לה.. מרגישה שזה נכון לעשות את זה עכשיו.. צריך "פשוט" להתגבר על הפחד הזה כבר וזהו..

את יודעת,

לפעמים, דרך יעילה להתמודד עם דברים 'מורכבים' היא פשוט ... הדרך הפשוטה. לפעמים כשנורא קשה לי לעשות משהו, אני מחליטה שאני סופרת עד 10 [או 50...], ואז - פשוט עושה את זה. באופן פרדוכסאלי, זה לפעמים פשוט עובד. כמו לקפוץ למים קרים ...

למעלה