לילה טוב לכולם

ציפי אחותי, כנסי שניה.

ציפי, כשאת רואה את ההודעה הזאת, צרי איתי קשר בפלאפון, אם שכחת את המספר אז הנה: 058-290109. תודה

tsipi35

New member
לילה טוב לכולם

די היה פה משעמם היום. ואני מקווה שזה בגלל השבת והים והבילויים. אז נוחו טוב טוב ומחר אני רוצה לראות פה הפצצות. שמעתם? או ששוב אני אסע? או ששוב אחזור להיות המורה ציפורה? תחליטו לבד.

adirp

New member
בוקר טוב ../images/Emo51.gif

ציפייי--תודה על השירים ששלחת לי !!!!!

דודו21

New member
בוקר טוב לכוווווווווווולם

בוקר של זריחה בוקר של שירים יפים בוקר רענן בוקר בלי תאונות בוקר טוב לכל העובדים בוקר טוב לכל מי שעוד לא השקים והמשך יום טוב לכולם

../images/Emo42.gifבוקר אור נשמות שלי....

אני יש לי מחלה.... (עזבו ת´מחלה שלי למזרחית יש עוד אחת...) אוקצור אני לא משנה מתי אני נירדמת..... אני קמה מוקדם בבוקר... אוף זה מעצבן... הלכתי לישון אתמול ב-5 קלטו!!!! טוב חפיף קיצר שיהיה לכם יום טובבבבבבבב מתה עליכם שני

דודו21

New member
בכל שעה יש מישהו כאן

אז זה בסדר אולי תשתי כוס קפה להתעורר מעט ללא תשלום

דודו21

New member
את מכונת ה../images/Emo96.gif אשאיר כאן עד..

11:00 אם יש עוד מישהו שלא הספיק אז להזדרז המשךךךךךךךך יוםםםםםםםםםםםם טובבבבבבבבבבבבבבבבב לכוווווווווווולם

מתוך חלומותיי- מושיק עפיה-> שיר|פצצ

משתוקק אני אלייך להביט בשתי עינייך האישה אשר אהבתי עד יומי האחרון כמו גל אל החוף נסחפתי בסערת רוחי נאבקתי עוד דקה הנה הגעתי תן לי אומץ אלוהים פזמון... לאסוף אותך אל בין שתי זרועותיי מתוך חלומותיי, מתוך חלומותיי להרגיש אותך מחממת לילותיי מתוך חלומותיי, מתוך חלומותיי מה נכסף אני אלייך לאחוז בשתי ידייך ובאושר כמו נגעתי מציאות את או חלום בתוכי איך התפתלתי ובאש עוד לא נגעתי איך אומר אותך אהבתי תן לי אומץ אלוהים פזמון... לאסוף אותך אל בין שתי זרועותיי מתוך חלומותיי, מתוך חלומותיי להרגיש אותך מחממת לילותיי מתוך חלומותיי, מתוך חלומותיי

../images/Emo42.gifבוקר טוב כולם../images/Emo42.gif

מה המצב נשמות??? שניני הנה אני גם פה על הבוקר מוקדם חחח חלמתי שכבר מאוחר ואני חייבת לקום אז קמתי!!

את עוד טוב לך קמת עכשיו אני ב9 וחצי

סיוטטטטט... אני מקווה עוד מעט אני יתעייף אני ידפוק שינה... אני אולי באה היום לראשון...

דודו21

New member
את לא מפגרת..

היום יום ראשון בדרך כל בימי ראשון יש הרבה סידורים לעשות יתכן מאוד שחלקם הלכו לים לשתוף ת´עניים עוד מעד כולם יהיו כאןןןןןןןןןן

דודווווווווווו כפרה עליך ממצב מותק?

איזה ים על הבוקר אני עייפה מתההההההההההההה חחחח על הבוקר ים..מצחיק אתה כפרה!!! שה
ות לא יעקצו אותי בטעותתתתתתתת

דודו21

New member
מרוקאית חבל שאני בעבודה..

איזה כיף להיות עכשיו בים אווירה חדשה מזג אוויר אמיתי וליראות נשים יפות שלא רואים כל יום

למעלה