לילה טוב לבנות הערות מבינינו:)

NatalieS10

New member
לילה טוב לבנות הערות מבינינו:)

בנות יקרות יש לי שאלה..
יכול להיות שסיימתי לקחת את כדורי האיקוקלומין בסבב הראשון שלהם לפני 22 ימים (התחלתי לקחת אותם ב- 19/8-23/8 סה"כ 5 ימים)ועדיין לא קיבלתי מחזור?? האיקוקלמין לא אמור להסדיר את הביוץ והמחזור?? הרופאת נשים אמרה לי שהביוץ אמור היה להתרחש בסביבות ה 31/8-1/9 ובבדיקת זקיקים שעשיתי אצלה ב- 28/8 היא ראתה זקיק 1 בשחלה שמאל בגודל 16 מ"מ ובצד ימין 12 מ"מ והסיקה מכך שהביות יהיה בסביבות יום שבת ה- 31/08 והמחזור (אם אני לא בהריון) יגיע ביום כיפור, שהיה אתמול, ועיין לא קיבלתי. מה אתן אומרות?? הגיוני שקצת יאחר המחזור למרות האקוקלמין?? (לא עשיתי בדיקת הריון כי לא קניתי עדיין ערכה וגם אני ממש לא מרגישה בהריון).

Blackbird8

New member
את יודעת מה אורך השלב הלוטאלי שלך?

יכול להיות שיש לך שלב לוטאלי מעט ארוך יותר מ-14 יום והביוץ קצת התאחר... לא אצל כולן השלב הלוטאלי הוא 14 יום - אצלי אגב, הוא למשל 11 יום.
בכל מקרה, כאן בפורום ממליצים לבקש יחד עם האיקוקלמין מעקב מסודר עם בדיקות דם... אני לא מבינה בזה כלכך אבל יבואו הבנות האחרות ויפרטו.

stimp228

New member
לא חייבים להרגיש בהריון....

בהריון הראשון לא הרגשתי כלום.... וגיליתי רק אחרי שבוע איחור....
אולי כדי שתעשי כבר בדיקת דם מחר בבוקר.... אולי תופתעי לטובה.

בהצלחה

RJD1

New member
יכול להיות שאת בהריון

תעשי בדיקת הריון ותגלי.
אם הרופאה ראתה זקיק בגודל 16 מ"מ כנראה שהביות היה מקסימום חמישה ימים אחרי הבדיקה, שזה אומר 2/9, אז עד עכשיו בטוח כבר היית אמורה לקבל מחזור.
אני אומרת שתמצאי לך מקלון להשתין עליו :)

למעלה