לילה טוב ונעים לכולכם

נורנור

New member
לילה טוב ונעים לכולכם ../images/Emo29.gif

אני קצת חוששת להמשיך לעדכן אתכם ולקבל את תמיכתכם כמו שקיבלתי עד עכשיו. קיבלתי תגובות קשות, תומכות, מזדהות וגםנעימות - ואת כולם קיבלתי . לא עם כולם הסכמתי - אך קיבלתי. הפעם - מה זה לא בחשק שלי לקבל תגובות ניתוחי אופי. אני ממש זקוקה להקשבה . תוכלו לכבד זאת, סבבה. לא תוכלו, אתמודד גם אם זה. זוכרים את הברוגז הבלתי נגמר ... כבר כשבוע וחצי ? אתמול ביקשתי מבעלי להגיע לשמור על הילדים שיש לי סדנאות כל אחה"צ והערב. והוא הסכים . הגעתי בתשע הביתה והוא כבר נרדם על הספה. שאלתי אותו מה הוא רוצה והוא אמר שהוא גמור וישאר כבר כאן. - עד כאן , הכל רגיל. התקלחתי ונכנסתי למיטה. ואז זה התחיל... והפעם, באמת לא ציפיתי לזה. הרי 6 חודשים לא שכבנו.!! (אנחנו פרודים חודשיים וחצי.) ועשינו סקס נפלא. אחרי זה קמתי ראיתי קצת טלויזיה וחזרתי - ושוב זה התחיל ועשינו סקס נפלא בשנית. הפעם האחרונה שעשינו זאת פעמיים באותו ערב זה היה כשהיינו עוד חברים כלומר לפני כ-7 שנים. היום הוא לא בא מהעבודה הביתה. וטען שצריך לשוחח על מה קורה איתנו. שבועיים אני מנסה לדבר איתו ! יום שישי הזה אמרתי לו שאני רוצה להתגרש והוא אמר טוב וכעס כמו מטורף ! לי זה נראה כמו סקס לפני פרידה . הוא היה טוב מאד (בחיאת , בכל זאת אחרי חצי שנה כדאי שיהיה טוב.) היום לא תפקדתי בעבודה וצלצלתי למשתתפים בסדנא היום לא להגיע שאני מאד מאד חולה (וגם זייפתי קול מצונן בצורה מדהימה). אני מבולבלת לאלה. הרי רק לפני שבוע הגעתי לבשלות עם ההחלטה ואמרתי בקול רם את המילה להתגרש. מה עכשיו ? אני נזכרת בסיבות שבגללם נפרדנו, והם רבות מאד. - בלי ייעוץ , נחזור על אותם הבעיות. ואני ממש לא מוכנה ללכת לייעוץ שוב ושוב !! אני חושבת שנישואים צריכים גם איזה שנה - שנתיים בלי ייעוץ . אחרת באמת אנחנו מתאימים ? כל הזמן שיהיה יועץ שיחזיק לנו את היד ? המשך לילה נעים לכולנו,

אני לא הייתי מתרגשת

הרי זה ברור שהרגשות לא נעלמו, העובדה שאתם מתגרשים היא כי לא מסתדרים ואני לא ייכנס לסיבות, אם את שלמה עם עצמך,תשתדלי פשוט להימנע ממצבים כאלה שאת איתו באותו בית בתקופה הקרובה,כנראה הרגשות וההגיון מעורבבים לך . טוב לפחות תשני טובבב הלילה.חחחחחחחח

מותר לשאול איזה סדנאות? ../images/Emo141.gif

ובקשר לייעוץ זוגי - האם הייעוץ שהייתם בו היה אפקטיבי? ראית איזושהי התקדמות? איזשהו שינוי? אני מניח שניסיתם כמה יועצים?

נורנור

New member
3 יועצים שונים.

האחת מיד כשהתחתנו, למשך כשנה. אחרי שנתיים הבאנו את הבן הבכור והמשבר לא אחר לבוא. אחרי חצי שנה של משבר הלכנו לייעוץ פעם בשבוע במשך שנה . כשהתייאשנו אחרי שנה היוצעת ייעצה לנו להיפרד. לא היינו מוכנים להיפרד וניגשנו לסדנא של זוגיות ומודעות עם עוד כמה זוגות - קצת רענון מהייעוץ האישי. - זה היה הכי אפקטיבי ונמשך פעם בשבוע במשך חצי שנה. אחרי חצי שנה נכנסו להריון פעם שניה. ואחרי הלידה השניה (לפני 10 חודשים ). המשבר חזר. אנחנו שנינו יודעים איפה הטעויות ואיך לשנות. - פשוט מרגישים שזה נגמר. בקיצור.. לשנינו נגמר מהיועצים. ובאמת אני חושבת שבמקום "לבזבז" עוד ערב בייעוץ אנחנו היינו זקוקים לערב אחד שלנו בלבד. וזה לא קרה .

והאמצעי, זה שהיה אפקטיבי ../images/Emo141.gif

במה הוא היה אפקטיבי? למדת בו משהו שלא ידעת לפני כן?

ערב נעים גם לך

אז היה סקס. SO ?? האם זה גרם לך לפקפק בהחלטה שלך ? ברגשות שלך ? האם הקשר נהיה יותר טוב? לי נראה שאותו ערב לא שימש כמנוף למערכת היחסים שלך אלא כמשהו שקרה ומשם המשכתם בדיוק מאותה נקודה שבה הייתם . שימי את אותו ערב בצד ותעשי שוב את כל השיקולים שלך. זו דעתי. בהצלחה

foglet

New member
מדבר רק בשם עצמי...

רק מנסיוני,היתה חושב שזה ברור אבל מסתבר שממש ממש לא...שהסקס נפלא,אבל ממש ממש טוב,אני יודע שזה נגמר.חלף והלך.כי מה שלרוב מונע ממנו להיות כזה,בכל ימות השנה,הם כל הרגשות שמתערבבים בינהם.טובים ורעים כאחד.בלעדיהם,משחוררים מעולם,,,השמיים הגבול בין הסדינים,אבל זמן להפרד כידידים.

רות 2

New member
כיון שביקשת מראש בלי ניתוחים...

אז הנה משהו שמבטא אולי..... "עיניין של זמן".......... (היא טוב וטוב שהיא...........!! ו אולי צריך לתת לזמן...)

foglet

New member
רציתי לשלוח איקון...

אבל הם לא עובדים,,,אז דמיני לך אחד,בכאילו כזה.עקב המצב אפילו מרשה לך לבחור איזה בדיוק מתחשק לך...

תווקא עכשיו שנפלא אתה רואה שנגמר

איזה ניסיון יש לך מוזר אני יודעת שכשנגמר לי הרגש, הרצון, הגעגוע, הביחד נגמר לי גם החשק המשיכה ואפילו מרגישה גועל אלוהים אתה גבר והיא אישה ויותר מזה היא היתה איתו ולא איתך אז ניסיונך לא מעיד על דבר ונורנור אל תקחי זאת במחשבה אל תתני לאחרים לבלב או להוריד א לקלק או לקוות את מה שאת ולך קורה היום בך בינך לבין עצמך זירמי עם רגשותיך ותני לדחפים להוביל אותך תחושת הבטן מובילה להצלחה מקסימום תחזירה למחשבה להחלטה שהגעת אליה לפני הסקס הנפלא ו.... יאלה לא נגזים את זו שתחליט

foglet

New member
פה זה הרגע...

שדרך כלל הנמען צועק עליך קצת,על חוסר ההבנה,חוסר הטקט ושאר ירקות,,,אבל את כבר מכירה המעגל,חיה בו טוב.נראה לי לגמרי מיותר.

נקיטה...

New member
נורנור...

לא נישואין לא צריכים - ייעוץ (כל הזמן). וכן, קשר שלא מתקיים ללא עזרה מבחוץ - הוא כנראה לא קשר נכון. חוץ מזה שולחת לך חיבוק שכזה...אהבתי את מה שכתבת. ככה כמו שאת... מה אומר הסקס... או הכפל סקס...
... עזבי מה הוא אומר. רציתם אחד את השני - זה לא אומר כלום על הקשר הבעייתי שלכם. ענת

ראבק פעמיים בערב אחת וגם מוצלחים

לא רע העשן הגיע עד כאן לבריאות אחותי ובקשר להחלטה להתגרש הייתי מחכה עם זה תראי כפי שאת התבלבלת אולי גם הוא יכול להיות שזה יגרום לאיזה שינוי שבו לבנו העמידי את עמדתך וחשובה העקביות לא לוותר נסה לתקן לשפר לרכך ולתת עוד צ'אנס לזוגיות הזו לפרק כל יום תוכלי להחליט תזרמי בקצב מעשי ושיהיה לך בהצלחה וליל מנוחה

לפעמים....

עושים דברים רק בשביל הגוף (שזה לא רע בכלל) לא חייבים תמיד לדאוג רק לנפש ולא רצית ניתוחים אל תנתחי תזרמי וכייף לך שנהנת......(הנה סיפרת)

בן הקשת

New member
הרי הסקס הוא ודאי לא הסיבה לגירושין

כך אני מתאר לי. יש ודאי עוד המון סיבות ובד"כ העדר הסקס הוא פועל יוצא של הצרות האחרות ולא ההפך. זה שהיה ביניכם סקס טוב אתמול לא אומר הרבה. אני יודע שההשואה לא נעימה, אבל לא יכול שלא להיזכר באנשים על ערש דווי. פתאום, זמן קצר לפני הסוף הם פורחים ונראים כאילו ממש הבריאו, ואח"כ שוב דועכים. דרך אגב, תסריט דומה (לגבי הסקס) היה גם אצלי ואני מניח שאצל עוד רבים אחרים. אם את בשלה עם עצמך לכי עם זה עד הסוף.

לפעמים....

עושים דברים רק בשביל הגוף (שזה לא רע בכלל) לא חייבים תמיד לדאוג רק לנפש ולא רצית ניתוחים אל תנתחי תזרמי וכייף לך שנהנת......(הנה סיפרת)

michaly44

New member
נור..מה הוא רוצה????????

אולי האסימון נפל? אולי הוא מבולבל כמוך? היכן התקשורת עומדת? יש? אין? כי מה שחסר בכל הסיפור זה התקשורת. נסי לברר. לפי הכעס..אולי הוא בכלל לא חשב בכיוון גירושים.. וחפשי יועץ טוב שמתאים לכם.

למעלה