לילההה טובבבב
בוקר טוב

לילההה טובבבב../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo29.gif../images/Emo70.gif

לילה של אהבה
יום שישי ניפגשת איתוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

../images/Emo29.gifלילה טוב../images/Emo29.gif../images/Emo70.gif

למי לא סיפרתי
חצי אשדוד יודעת כבר שנטלי את שלה השיגה
חח כול החברות שלי התקשרו אליי חיחייחיחי..איך ששמועות רצות מהר.. והההמו שלייי......החמודד שלי......מילה מילה אחת הוא סידר הכול אחתת... אני רושמת לו שהוא החיים שלי הכול והוא.. ואייי אני לא מאמין חשבת שאני לא יסדר את זה?הלו את מדברת איתי דהההה... אבל תגידי מניסגר עם הכתב שלו?כאלו שיואו אימא
היום היה לי מעודי ב, עשיתי בג"ג עם מחברת XDDDDDDDDDD השלמתי עם ידיד רבתי עם חברה.. רבתי עם פוסטמה.. קיבלתי 95 באנגלית.. יש לי פלא חדש עוד מעט ואימא אמרה שעד כיתה י אני לא יקבל שמענו עליה.. זאת שנה ראשונה שיש לי בה 4 פלא:0 ועוד מעט פותחים לי שוב שיחות יוצאות עוד כמה חודשים ..אימאא עשתה ככה קיבלתי 700 שקל חשבון על הכול אז היא עשתה 150 לכול חודש אז עוד כמה חוודשים השיחות יחזרו אליי חיחי.. הוא ענה לי,כול מה שההיתי צריכה זה לצעוק עליו פאקינג ולשלוח את ההומו החמוד.. מחר יש לי יום ירוק הכיתה שלנו תפסיד לא התארגנו לעוומת כיתות אחרות.. לילה טובב

שיואו אוףףף

הוא באמת ענה לי רק אחרי הריב עם חברה שלי.. אני מקווה שזה לא בגלל זה...אני יברר עם חברות עם הוא כזה.. תודה חח

אם**../images/Emo95.gif

בקיצור, אם הוא באמת משחק בך, אל תלכי אחריו המשחק שלו. אחרי כל מה שסיפרת פה בפורום וקראתי הכל, זה נשמע שהוא משחק בך ואת כאילו רוצה אותו רק כי הוא לא רוצה.

חחחחחחחחחחחח חברה שלי הייתה חיברה שלו

היא מכירה אותו יותר טוב מאשר הוא את עצמו..והוא גם מספרהכול הכול אז היא אמרה שההיא תברר איתו בקשר לזה..

../images/Emo45.gifרוית ממש צודקת.

ודי עם הקטע עשהוא נראה טוב. כאילו שזה הדבר הכי חשוב. הוא יכול להיות זבל והכי מדהים שיש, מי ירצה אותו ?

Hadas 87

New member
"מפסידת הכוסונים", מסתבר. חח

נראה לי שנמאס לה להפסיד כוסונים אז היא החליטה עם עצמה שעל הבא שנראה טוב היא מסתערת, כל שאר התכונות האחרות שלו כבר לא חשובות, היא תתפשר.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אפשר לומר:p את כולם זרקתי בגלל האופי הסנובי שלהם..אז נימאס לי החלטתי לתת הזדמנות חחחח

אבל הוא לא זבל זאת הבעיה

זה ילד שעבר המון המון בחיים שלו חברה שלי סיפרה לי שליש והזעזעתי.. זה מה שהשפיע עליו..אבל עם לומדים להתייחס אליו הוא הכי חמוד שיש.. רק שאני יצאתי איתו הסבירו לי בדרך איך להתנהג והתנהגתי ההפך מזה..בגלל זה הוא התנהג חרא חיחי

Hadas 87

New member
איך הבנת את זה? חחח

הסיפור שלה היה כזה לא ברור חחחח מכל הסיפורים שלה עליו רק קלטתי שיש לו שגיאות כתיב עצבניות ביותר

חחחח ושאחד אלים אמאשלו נרקומנית והשני-

איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חתיך יותר ממנו. אבל אין

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifלילה טוב לכולם../images/Emo23.gif

התקשרתי עכשיו לחברה שלי שחבר שלה נפרדת ממנה.. היא בוכה ממש..אז אמרתי שאני באה עכשיו..אז אני יוצאת ואני הולכת עם חברה שלי אלייה וככה אני גם אדבר איתה על ידיד שלנו אז רוצה לדעת מה היא חושבת.. אממ זהו..שיהיה לכולם לילה טוב
מחר אני הולכת לקחת את אחותי מהשדה תעופה

יאאא וכל המתנות!!!!../images/Emo95.gif

בא לי גם
מסכנה חברה שלך
הוא לא אוהב אותה יותר
או שהם החליטו יחד להיפרד

ג ב ש ו ש

New member
וואי איזה עצוב ומבאס../images/Emo4.gif../images/Emo88.gif

מקווה שיהיה טוב..תעודדי אותה
איזה כייף לך שאחותך חוזרתת

M e R a V 2

New member
איזה עצווב../images/Emo10.gif מקווה שהכל יסתדר !!

תהני מחר עם אחותך

למעלה