ליילנד ליאופרד של יונייטד טורס

מצב
הנושא נעול.

מישהו יודע מה עלה בגורלו של האוטובוס הזה? זהו ליילנד ליאופרד שהורכב בדנמרק בשנת 1962. האוטובוס מצולם בחזית המפעל הדני מיד לאחר השלמתו.

ארזS

New member
אני לא יודע מה עלה בגורלו

מישהו יודע מה עלה בגורלו של האוטובוס הזה? זהו ליילנד ליאופרד שהורכב בדנמרק בשנת 1962. האוטובוס מצולם בחזית המפעל הדני מיד לאחר השלמתו.
אני לא יודע מה עלה בגורלו
אבל כמעט משוכנע שראיתי אותו בילדותי אלא אם כן אני מתבלבל עם אוטובוס דומה. תודה בכל אופן על התמונה.

בני תודה! אוטובוס יפהפה

בני תודה! אוטובוס יפהפה
עוד פנינה שאתה מביא לפורום... יש לך אולי פרטים טכניים של האוטובוס (כגון כוח סוס)?

יצחקA

New member
בני תודה על התמונה. אני לא יודע מה

בני תודה על התמונה. אני לא יודע מה
עלה בגורלו. האוטובוס דווקא מזכיר לי ק צת את המרצדס O 303 מודל 83. באנציקלופדיית אביב מופיעות שתי תמונות של האוטובוס הזה אבל האוטובוס לא ברור עקב זווית הצילום והמרחק הרב בו צולמה התמונה ממיקום האוטובוס. היום ראיתי ברמת אביב ברחוב קלצ'קיו אוטובוס יונייטד טורס מאד מבריק וכיתוב הקו היה זוהר. לא זכור לי הקו וגם איני בטוח שזהו היה ברק אך נדמה לי שזהו היה 2496.

dovk

New member
לא זוכר אוטובוס כזה בכלל!

לא זוכר אוטובוס כזה בכלל!
בטח שהגיע לארץ? דווקא גרתי בגוש דן באותה תקופה, ומה זה הסתכלתי על אוטובוסים... אני למשל זוכר מאותה תקופה אוטובוס של יונייטר, לא יודע אם היה טייגר או משהו אחר, עם טאסות ניקל ענקיות, שכילד דמו לי לסביבונים מכניים גדולים שהיו בחנויות הצעצועים. ראיתי אותו פעם אחת או פעמיים בסך הכל, ותראו איך זה חרוט לי במוח... כמו פו שזכה לראות את הכתפיות של כריסטוף רובין... אומר משהו למישהו?

מצב
הנושא נעול.
למעלה