ליטוש שיש למטבח בעצמי

etikuzi

New member
ליטוש שיש למטבח בעצמי

איפה מוצאים מלטשת שיש למטבח? איזה סוג לקנות? יש לי שיש חברון ואני רוצה לחדש אותו. אילו חומרי הברקה לקנות אחרי הליטוש?
 

mister500

New member
לפני הליטוש

תפני את משטח השיש , תנקי היטב קחי חבילת מרגרינה , תמרחי שכבה קלה על המשטח , תני לזה שעה שעתיים. תנגבי קלות , והאבן תצא מבהיקה ומבריקה...טיפול דו שנתי . לא יועיל...תמיד תוכלי ללטש. אני כבר רואה את החיוכים מכל עבר...אבל זה עובד
 

boyberic

New member
עמידות של שייש חברוני

אני חושבת לעשות שייש חברוני במטבח אבל הרבה יעצו לי שלא כדאי בשל העמידות שלו. האם אצלך השייש כבר לאורך זמן? האם אתה ממליץ?
 

etikuzi

New member
יש לי שיש חברון והוא עמיד 8 שנים

אבל לאחרונה הברק לא משהו
 

boyberic

New member
תחזוקה

האם עשית פעולות תחזוקה במשך השנים או שהמצב שלו היום ללא הברק הוא ללא תחזוקה כלשהי. אני מבינה שזה רק בעייה של הברק. איש השיש שלנו טוען שאם בוחרים מפלטה איכותי ומורחים סילר פעם בשנה לא אמורות להיות בעיות כמו חורים או ברק.
 

mister500

New member
בהחלט

מריחת סילר פעם בשנה או שנתיים ..תשמר את משטח האבן בוהק ומבריק לאורך זמן. ממליץ על סילר תוצרת " אופרה " האיטלקית.
 

etikuzi

New member
תודה על הטיפים

אף אחד לא אמר לי שצריך סילר כל שנה. השתמשתי בפנטסטיק ובמבריק שמשות...אחרי 8 שנים יש חורים והברק דהה.
 
למעלה