ליזט שוקה =שירי מימון!!

עינברר

New member
ליזט שוקה =שירי מימון!!

היא אמרה שהחלום שלה זה להופיע לבמה ולשיר ולרקוד רק שתדעו שהיא רקדנית מצוינת אז כולם להרגיע ומהר...! אני לא הבנתי מה מצאתם בעופר לוי הוא ניראה כאילו הוא בא מבית אבות!! ליזט היא החיקוי המושלם !! ולכולם היו חיכוים של זמרים שהם ממש לא COOL חוץ מי ליזט שווקה=שירי מימון!!
בי לכולם ושבת שלום!!

ענברר אם לא הבנת...

עופר לוי הוא תמיד היה מס 1 ואם את לא יודעת את זה אז כנראה שיש לך בעיה מאוד מאוד חמורה בהבנה במוזיקה, שנית הלוואי הלוואי ותגיעי לרבע ממה שהוא נראה, הוא נראה מצויין ואת הפירגונים את רואה פה בעצמך אין מה להוסיף, אז כדי לפרגן לחברה שלך ליזט את לא חייבת לדרוך על מישהו תלמדי זה כלל מאוד חשוב בחיים!!! ובמיוחד לא על מישהו שהיה כל כך דומה לו חיקה אותו בדיוק אותו הדבר !!! ומקצוען בתחום הזמויקה, אז אני מקווה שהבנת הפעם..

עינברר

New member
ליזט שווקה===>שירי מימון (אין הבדל)

אולי לך יש בעיה לא לי תקלטי את זה שלירון יצא הוא לא עבר לשלב הבא ובימקום לבכות על משהו שכבר נעשה תעודדי את ליזט ותתמכי בה!! ליזט זכתה מקום ראשון ומגיעה לה לזכות היא מחכה את שירי מצוין היא גם מאוד דומה לה ובנוסף לכל היא עושה אותו תנועות כמו שירי!! קיצר ליזט היא זאתי שהגיעה למקום ראשון ליזט תמיד תיהיה מספר ~1~

עינברר

New member
ועוד משהו...

ומה ששכחתי להגיד לך אולי לך יש הבנתה חמורה במוזיקה עלק עופר לוי מי זה הזמר הזה?? אני אפילו בצחווק לא הייתי רוצה להיות כמהו שירי מימון היא פצצה ועם ליזט זכתה מקום ראשון והצליחה לימשוך את ליבם של הקהל ושל השופטים זה אומר שהיא עברה את זה ובגדול ליזט,מי אתר שאין
ים בשמיים?!?

למעלה