ליזטה- מעצבת אסון!

ליזטה- מעצבת אסון!

בנות- בדיזינגוף פינת בזל ישנה מעצבת שמלות ושמלות כלה בשם ליזטה. הכתובת המדוייקת היא דיזינגוף 242. היא פשוט מכה! ברגע שהיא לוקחת כסף היא מתחילה לחשוף את פרצופה האמיתי. היא צעקה עלי ועל משפחתי בלי בושה כי העזנו לבוא יותר מדי אנשים לטעמה. מילא זה אבל התפירה היתה כל כך גרועה ומזלזלת שבבוקר של החתונה - כשהוצאנו את השמלה מהניילון- היא היתה חצי פרומה. הייתי חייבת להזמין תופרת חרום למלון שתתפור לי את השמלה. אני כותבת רק בשביל שלא יעברו בנות נוספות את מה שאני עברתי. לא להתפתות ולא לעשות כלום דרכה. היא פשוט מזעזעת. אם אתן רואות שם משהו שמוצא חן בעיניכן אז תשכרו תופרת שתעשה לכן משהו דומה ורק אל תלכו אליה כי שום דבר טוב לא יצא לכן מזה.

גביבית

New member
עוד דעה...

אני גם עשיתי שמלה אצלה. אז נכון, היא לא הכי סימפטית בעולם, וגם כתבתי פה כמה שכעסתי (מי שזוכר, בהתחלה השמלה לא הייתה בסדר) אבל ברגע שהשמעתי קול ולא וויתרתי אז הכול הסתדר. אני לא אומרת שהיא מאה אחוז, יש דברים אצלה שצריך לשפר, אבל מה שכן, עובדת אצלה מישהי מקסימה בשם אנה שרק בשבילה שווה לעשות שמה שמלה. היא גם מאוד מקצועית וברגע ש"העבירו" אותי לטיפולה לא היו לי יותר תלונות. יש לליזטה שמלות מאוד מיוחדות, ובאמת חבל שהיא הורסת לעצמה עם החוסר מקצועיות...פשוט צריך לעמוד על שלך ולהתעקש שיעשו מה שאת רוצה...אני מצטערת בשבילך על הקטע עם השמלה..זה באמת מבאס..חוץ מזה אני מקווה שכול השאר כן היה טוב ושנהנת בחתונה..

למעלה