ליוקה ולכ המעונינות

• פותח הנושא zoika
  • פורסם בתאריך

zoika

New member
ליוקה ולכ המעונינות

סריגה ב2 מסרגות דוגמא שיוצא כמו תחרה הדוגמא מורכבת מ18 שורות אז ככה שורה 1 : 3 עיני ש' (ליפוף 1, 2 ע' יחד) כך עד שנשארות 3 עיני ש' 2 : שורה ימין כאשר בכל קצה נארות 3 עינים שמאל 3: שורה שמאל 4: שורה ימין ( בקצבות 3 עינים ש') 5: 3 עינים ש' * 4 עינים ש' ליפוף, עין ש' ליפוף, 4 עיני ש', מעבירים ע' בלי לסרוג, 2 ע' יחד ומעבירים עין אחד* ו 3 עינים שמאל בסוף 6: 3 ע' ש' * 4 ימין, ליפןף, 4 ע' י', 3 עינים יחד* בסוף 3 עינים שמאל 7. כמו שורה 6 8. כמו שורה 5 9: כמו שורה 6 10: 3 ע' ש' * 2ע' יחד, ליפוף* 3 ע'ש' בסוף 11: שורה ימין 12: שורה שמאל 13: שורה ימין 14: 3 ע' ש' * מעבירים עין אחד, 2 ע' יחד ומעבירים עין מבלי לסרוג, 4 ש' ליפוף, 1 ש' ליפוף 1 ש', ליפוף, 1 ש', ליפוף, 4 ש') בסוף 3 ע' ש' 15: 3 ע' ש' * 3 ע' יחד, 4 ע' י', ליפוף, 1 י', ליפוף 4 י'* בסוף 3 ע' ש' 16: שורה 15 17: שורה 14 18: שורה 15 זהו ובהצלחה

iris3111

New member
זואיקה ניראה מעניין תודה נישמר בנתיים.../images/Emo140.gif

עדיLEE

New member
זויקל'ה יש תמונה להוראות ../images/Emo35.gif כדאי לשמור

במאמרים.
עדי

zoika

New member
עדי יש לי זכרון יפה מהשאל

צריך לבקש מ Hila 1 היא זאת שתרגמה וKNIT וגם סרגה ובאדיבותה נחשפנו לזה על חוף הים

H i l a 1

New member
אני אשתדל הערב לצלם ולהעלות תמונה

הוא כבר גמור ובשימוש....

טיפים למצלמות מוצר דוגמא נייר וכו,

א.יש לצלם כאשר הגב (של הצל) מופנה אל האור משמע, המוצר לא מסונוור. ב. יש לצלם את פריט כהה על רקע לבן ופריט בהיר על רקע כהה.

מימי85

New member
../images/Emo41.gifsawson , בוקר טוב,את יכולה לירשום לי

איך ליסרוג את הפרח של השמיכה הלבנה? תודה

sawsona

New member
לכל הבנות שבקשו תרשים והסבר ליח' שמיכה מקוה ש

שיהיה ברור בהצלחה .נכונות עזרה בכל עת . ש 1: 4 ע' שרשרת. ש 2: 3 עמ' ביחד בלי לסרוג , 2 ע' ש,8 פעמים. ש 3: לסרוג 5 עמ' מעל 2 ע' משורה קודמת,להפוך עבודה ולסרוג 5 עמ' מעל 5 העמ',להפוך ולסרוג 4 עיני שרשרת ולרדת ל שורה {2 ע' שר} לחזור על זה 8 פעמים . ש 4 לסרוג 5 עמ' בתוך 4 הע' כמו בסרטוט כדי ליצור מרובע

yoka2

New member
לזויקה החמודה תודה רבה

נשמר וינוסה בקרוב. תדוה רבה

yoka2

New member
ניסיתי - קשה לי מידי../images/Emo10.gif

מחפשת דוגמא קלה יותר

../images/Emo140.gifלדעתי צריך לנסות לפחות את כל 18 השורות

בדוגמית,לפחות פעמיים.אני בטוחה שאחכ' זה נעשה ברור וקל.

yoka2

New member
עליזוש את צודקת, אבל....

קודם כל , מה שלומך? אני מקווה שהבראת. ההוראות לא ברורות לי. למשל כתוב שתי עיניים יחד - מאיזה צד לסרוג אותן כי לוקחים את 2 העינים בצד שמאל של הסריגה, אז לקחת אותן מקדימה מאחורה? או אפילו בשורה הראשונה שימי לב: 3 עיניים שמאל, אחר כך יש סוגריים ושוב פעם 3 עיני שמאל, אז לסרוג בין לבין רק מה שבתוך הסוגריים? ניסיתי והגעתי לשורה 8 ולא הבנתי מה יוצא לי מהדוגמא. אולי יש לך טלפון של הילה? אנסה לברר אצלה. תודה ויום טוב

H i l a 1

New member
וןקה מנסה לעזור....

את מה שבסוגריים סורגים לאורך כל השורה 3 ע' שמאל הן השוליים של הסריגה קשה לי להגיד אם לוקחים את ה2 יחד מקדימה או מאחורה כי אני סורגת הפוך מכל העולם אבל אני לא בטוחה שזה משנה וצריך לסרוג כמה פעמים את הדוגמא כולה כדי שזה לא ייראה בלאגן אני ניסיתי אותה בשנה האחרונה כמה וכמה פעמים בלי הצלחה עד הפעם הזו אז יש למה לקוות

למעלה