ליהיייייייייייייייייייייייייייייייי

קשוח31

New member
ליהיייייייייייייייייייייייייייייייי

דחוף !!! המבנה החדש של הפורום גרוע. הסדר של ההודעות מתבלגן, אי אפשר להבין פה כלום. אם מישהו מגיב להודעה מלפני שלושה חודשים היא קופצת להיות ראשונה. אין בזה שום טעם. גם אי אפשר לשלוח הודעות של יותר מכמה שורות. הלוווו אני היחיד שחושב ככה ? יש מישהו שלא מסכים איתי ? הקשוח מהאשוח

קשוחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כמו שכתבת בהודעות להכין עצמך לילד בבית... אתה יכול לכתוב משהוא על להכין את עצמך להיות מנהל פורום נשואים נשואות????? קשוח חביב... הפורמט הזה הוא רק בתחילת דרכו... תן צ`אנס...עובדים על כל הבאגים ובין היתר גם על מה שאתה הערת... גם לפורמט הקודם היה קצת קשה להסתגל...והיו באגים בהתחלה... אבל הכל הסתדר וגם זה יסתדר אתה עוד תראה... ליהי

קשוח31

New member
לא כתבתי ולא ביקרתי ....

א. לא אני כתבתי אה זה, רק העתקתי משהו ששלחו לי (אגב, ניסית ? ... :) ) ב. בקשר לפורמט ... - התגובות להודעה חשובות לא פחות מההודעה עצמה (אפילו תגובות להודעה מלפני מספר ימים). קשה לעקוב אחר הודעה כשסדר ההודעות משתנה כל הזמן. בינתיים זה קל כי לא היו הרבה הודעות מאז השינוי אבל יהיו בקרוב עוד הרבה שינויים ועוד המון בלאגן. ותחשבי על זה ... מכיר את פסיכולוגיית הפחד משינויים ... זה לא זה תאמיני לי. ובכל מקרה זו רק דעתי האישית :)

למעלה