ליהודים השפויים שבינינו

roberto491

New member
ליהודים השפויים שבינינו

שנה טובה ששנת 2005 תיהיה תחילה של חזרה לשפיות ולגבולות 67 שנת היפרדות מהכיבוש ומהעם הפלסטינאי על מנת לחזור לחלום הציונות מדינה יהודית עם רוב יהודי

זה לא יהיה פשוט

ה"כיבוש" לא הולך ליגמר סתם כך, גם ההיפרדות היא לא עיניין פשוט. מה שכן אני מאחל מדינת ישראל ולא משנה כמה גדולה או שלמה יותר או פחות אדמתה תחזור להיות אחת ולתמיד מדינה יהודית עם רוב יהודי יציב.

יעל11כהן

New member
דמגוגיה בגרוש

גם בשליטה על השטחים יש לך רוב יהודי. כזכור - ערביי יש"ע אינם אזרחים עם זכויות הצבעה. חוץ מזה - כבר יש להם אוטונומיה ולא אנחנו שולטים עליהם - אז מה מציק לך? ואם כבר הזכרת "מדינה עם רוב יהודי" - אז אתה כנראה עוצם חזק מאד את העיניים. יש בתוך הקו הרבה מאד ערבים, שלפי הגידול הדמוגרפי בעוד כמה שנים כבר לא תדע ממה לסגת (יפו? עכו? לוד? ירושלים? חיפה? המשולש?).

אזרחים ללא זכויות הצבעה =

פצצה מתקתקת, אוטונומיה היא לא פיתרון ולא כלום, זה עדיין הנצחת שליטה על עם אחר שאין לו זכויות שוות ומלאות כמו לך, גם אם הוא יושב על שטח השייך לנו היסטורית ודתית, זה כמו "כיבוש", זה מציק לי וזה ימשיך להציק גם לכולנו, אז אל תעבדי על עצמך. הפתרון שתנועת הקו הציוני מציעה, דברים בעיניין כבר נשמעו על ידי אביגדור ליברמן, קיסינג'ר, ד"ר עוזי ארד ואחרים, קביעת גבולות ישראל לא על פי משיחיות התנ"ך וארץ ישראל השלמה אלא על פי בסיס דמוגרפי, ללא קשר לקווי 67', או "כיבוש", יצירת רצף טריטוראלי שעליו תהיה מדינת ישראל כבית לעם היהודי, מדינה עם רוב מוחלט של יהודים, בה כולם אזרחים, ללא אוטנומיות ואזרחים ללא זכויות הצבעה, נכון שזה לא תהיה ארץ ישראל השלמה, אבל זה יבטיח את ישראל כבית לעם היהודי. עושים את זה לפי חלוקת שטחים, המשולש, ואדי ערה ואום אל פחם נשארות במקומם, הגבול עובר מערבה, הם עוברים לפלשתין, לא אוטונומיה, אלא מדינה עצמאית לחלוטין, גם השכונות הפלשתיניות במזרח ירושלים, מאחר והם פלשתינאים ומאחר ואין להם מעמד מלא של אזרחים במדינת ישראל גם עוברים למדינת פלשתין. ישראל משאירה אצלה את גוש עציון, אריאל, חלק מהבקעה וכל הישוביים סביב י-ם, את כל השאר, תמורה או לא, פרס לטרור או לא - מפנים. הפתרון לא מושלם, לא נוכל לפנות פלשתינים מהגליל אן מקומות אחרים ולכן הם ישארו אצלינו, כמיעוט קטן בהרבה. נעשה את זה עם גב בינלאומי וזה יצליח. אם תהיה יריה אחת מתוך אותה פלשתין, היא תחדל מלתהתקיים, הפלשתינים יברחו לכל עבר, אני לא דואג.

ליהודים השפויים שביננו

שנה טובה,ששנת 2005 תהיה תחילה של חזרה לשפיות ולחורבן הטרור העולמי,שנת התחברות לאחיינו היהודיים והספקת הכיבוש הפלסטינאי הנכפה עלינו לרעה,על מנת לחזור לחלום הציונות-מדינת יהודית עם רוב יהודי,צביון יהודי,ואפס מחבלים. אמן.

טרנספר של כל הערבים למדינות ערב!!!

זה הפיתרון היחיד לכל הבעיות! למה אף אחד לא חושב ע"ז? הערבים הישראלים הם סכנה דמוגרפית הרבה יותר רצינית מהפלסטינאצים! וכן כל הגויים שמביאים ארצה! על כל הבעיות האמיתיות אתם לא חושבים אני רואה!!!

טרנספר של כל הערבים למדינות ערב!!!

זה הפיתרון היחיד לכל הבעיות! למה אף אחד לא חושב ע"ז? הערבים הישראלים הם סכנה דמוגרפית הרבה יותר רצינית מהפלסטינאצים! וכן כל הגויים שמביאים ארצה! על כל הבעיות האמיתיות אתם לא חושבים אני רואה!!!

אולי פשוט נשלח את כולם למאדים?

אולי את כל המוסלמים?,גם את הצרפתים "האנטישמים האלה", והגרמנים ה"נאצים", גם את הבלגים השוויצרים והסקנדיבים "יפי הנפש", גם הבריטים כי הם לא עוזרים לנו יותר מידי, האמריקאים לא מספיק פרו ישראלים, האסייתים... כולם גויים זבלים ורק אנחנו יהודים "קדושים", בארץ ישראל, אין עולם, אין מציאות למה? כי אלוהים אמר... אתה פנאט עלוב שחי בחלומות ובאשליות, אתה עיוור לחלוטין ואין לך מושג איפה אתה חי, בגללך עוד זשאר בלי כלום כמו לפני 48', לא יהיה טרנספר, לא נפנה מיליונים מביתם, לא כי זה שלנו, לא כי זה צודק, לא כי כלום, לא נהפוך למדינת עולם שלישי בעבור אידאולוגיה משיחית. הדרך היחידה שבה לא יהיו ערבים/פלשתינים בישראל זה רק אם תהיה כאן דינמיקה כזו של מציאות שתאלץ אותם לברוח, אם או כאשר זה יקרה אסור שזה יהיה בגלל מהלך יזום שלנו.

אני כמובן בעד נסיגה מרצועת עזה

אין ליהודים מה לעשות שם. זה חבל ארץ שהטורקים גירשו אליו את הכפריים הערביים, כדי לאפשר שליטה קלה יותר באזור זה של האימפריה. זאת לא סיבה לזרות מלח(מתנחלים) בתוך עיני(על אדמתנו) אותם מטרונספרים.

מחמד,אני מקבלת את "זכות השיבה" שלך

אבל רק לסוריה. אין ליהודים מה לעשות שם? למה מה זה נראה לך תור לקבלת שיעורים בערבית חינם? זה חבל ארץ שעוד מימי התנ"ך שייך לנו,ולא משנה כמה תעוות את ההסיטוריה לטובתך,המתנחלים צריכים להישאר. חוץ מזה מה מפריעים לך 8000 אנשים בתוך אוכלוסיה של מליוני ערבים ? גזענות אולי...?

יעל11כהן

New member
אני כמובן נגד נסיגה מרצועת עזה

אין לערבים מה לחפש שם. זה חבל ארץ ששייך לעם היהודי ע"פ צו אלוקי, ושהוחזר ע"י בני עמנו. מעולם לא היה באזור הגוש אפילו בית ערבי אחד.

tkhri

New member
מצחיק שאתה כותב שנה טובה ליהודים

כשלמעשה זאת שנה חדשה לנוצרים. אולי התכוונת שנה אזרחית חדשה לישראלים "השפויים", כי ליהודים זאת לא שנה חדשה. היהודים התחילו את השנה החדשה בראש השנה האחרון.

למעלה