לידיעת הגולשים תפוז שדרגו את מערכת שנאה ושטמה, ועכשיו אי-אפשר למצוא כלום.
W Woking New member 5/6/06 #1 לידיעת הגולשים תפוז שדרגו את מערכת שנאה ושטמה, ועכשיו אי-אפשר למצוא כלום.
א אלוניס New member 5/6/06 #5 אני עוד מתאוששת ממערכת המסרים מישהו יודע איך מפסיקים את ההודעות האלה כל פעם שמישהו מגיב להודעה שלי?
ש שין New member 7/6/06 #18 כמובן שניסיתי להוריד בתפריט Start אבל המנוול לא יורד (דרך אגב לא הבנתי מה זה עפרון)
ש שין New member 9/6/06 #20 ../images/Emo10.gifלוחץ וכאילו כלום, נשאר כמו גדול הסרגל נשאר כמובן ואני פחות סנטימטר במסך.
S Sparker New member 6/6/06 #13 בחלון של הוספת תגובה (לא הוספת תגובה מהירה) תורידי את ה-V מהאפשרות המדוברת.
א אלוניס New member 6/6/06 #16 אתה גאון! סימנתי את הוי הזה לפני שבוע כי שאלתי משהו בפורום משוב. אוף איתם! הייתי בטוחה שזה רק להודעה אחת. לא חתונה קתולית. ולכן חשדתי שזה התיבת מסרים החדשה. הועף וחסל. תודה.
אתה גאון! סימנתי את הוי הזה לפני שבוע כי שאלתי משהו בפורום משוב. אוף איתם! הייתי בטוחה שזה רק להודעה אחת. לא חתונה קתולית. ולכן חשדתי שזה התיבת מסרים החדשה. הועף וחסל. תודה.
ה האיש הקטן מהרחוב New member 5/6/06 #6 ../images/Emo43.gif למען אחווה ואהבת-האדם זה רק בגלל שניסית למצוא דברים שליליים. תנסה למצוא דברים חיוביים ותראה איך זה עובד.
../images/Emo43.gif למען אחווה ואהבת-האדם זה רק בגלל שניסית למצוא דברים שליליים. תנסה למצוא דברים חיוביים ותראה איך זה עובד.
ה האיש הקטן מהרחוב New member 5/6/06 #7 למשל (למאותגרי השווארמה): פיתות המתכון לפיתות שהבאתי פעם, בשידור חוזר.
A ArchiTomer New member 5/6/06 #9 אני חושב שההודעה הזו יש לה הכי הרבה הודעות שמקשרות אליה בפורום... פשוט כי אתה שם אחת כל חודש בטח אתה כבר יודע את המספר שלה בע"פ
אני חושב שההודעה הזו יש לה הכי הרבה הודעות שמקשרות אליה בפורום... פשוט כי אתה שם אחת כל חודש בטח אתה כבר יודע את המספר שלה בע"פ