לידיד הכי טוב (שהיה) שלי!!!

לידיד הכי טוב (שהיה) שלי!!!

היית הידיד הכי טוב שלי היית כל מה שהיה לי את הזמן להחזיר לאחור אנחנו לא יכולים ואת הפצעים לטפל בהם אנחנו צריכים אולי הם לא יעלמו וישאירו צלקות ולפצע הבא אפשר כבר לצפות אני יודעת שמה שעשיתי זה לא היה נכון ואני מצטערת על זה המון אני יודעת שזה בך פגע ושאת הכאב שלך איש לא ידע לא אני למרות שגם אני נפגעתי עדין את הכאב שלך לא ידעתי לא הייתי כנה איתך אך גם לא שיקרתי לא אמרתי לך כי מהתגובה חששתי אני יודעת שאני ואתה לא נהיה מה שהיינו ושהעתיד שלנו יהיה כמו שרצינו שאני מצטערת אני רוצה רק לומר ואולי יהיה יותר טוב המחר

נ ד ב 20

New member
מדהים ועצוב...

מקווה שתתגברי על זה במהרה והכאב יעבור.. מקווה שלא תסבילי יותר כאבים ואכזבות ותמיד תזכירי לחשוב חיובי ולא שלילי
ממני
נדב

נדב...

תודה אבל לפעמים זה קשה... ואני יודעת שגם כואב... יהיה טוב בסופו של דבר...

סתם אפס

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo5.gif../images/Emo7.gifשיר עצוב לאללה...

רואים שיש לך כישרון השאלה אם בשבילו המחר יהיה יותר טוב והאם הוא יוכל להמשיך בחייו בלעדייך לפי מה שתיארת פה אני מפקפק בזה שהוא יסתדר אבל נקווה נקווה

סתם אפס......

תודה ואני חושבת שהוא יוכל להמשיך בחייו בלעדיי חוץ מזה אני יודעת שזה לא יהיה כמו בעבר אבל עדיין יש לי את האמון שאפשר להמשיך הלאה... איתו או בלעדיו..

אופירוש......

אני מאמין אותו אחד שזה מוקדש לו, קרא את זה כבר ולא הגיב....... את לא צריכה לחשוב שהוא לא ראה את זה, אני מקווה שתשלימו ותחזרו למה שהייתם........

*pachanga*

New member
זוהר צודק....

אתם יכולים לחזור למצב שהייתם אז.... בתקופה שלך עכשיו, את זקוקה לו.... תעשי הכל בשביל להחזיר את הידידות הזו

למעלה