ליגת ווינר -(ליגת חלם)-

• פותח הנושא bs4U
  • פורסם בתאריך

bs4U

New member
ליגת ווינר -(ליגת חלם)-../images/Emo87.gif

באיזה ליגה בעולם בסוף מאי עדיין משחקים משחקי גרביץ' טיים? התשובה: בליגת חכמי חלם הישראלית הלא היא ליגת ווינר משחקי היום מכבי ראשון לציון - עירוני אשקלון (7+) מצב 2 הקבוצות: ראשון יודעת שנצחון והיא מסיימת שלישית ותבוא עם מוטיבציה גבוהה למשחק אשקלון יכולה לסיים רביעית אבל לשם כך היא חייבת 2 הפסדים של נהריה ו2 נצחונות של גליל(וכמובן 2 נצחונות שלה...) ומדוע?-כי רק אז יהיה משולש של שלושתן ובו לאשקלון מאזן 4-2 והוא טוב מה ממאזנן של גליל ונהריה במשולש הזה ואילו אם גליל תפסיד משחק אחד ונהריה 2 ,אז במאץ אפ מול נהריה -נהריה רביעית הנתון הכי חשוב שיש כרגע הוא שקורץ פצוע ולא נראה לי שיסכנו אותו במשחק הזה וזה נותן לראשון יתרון די גדול בצבע -ללא קורץ אני לא חושב שתהיה לאשקלון תשובה לחדירות של ראשון פנימה ולמשחק הגב של סניד כמובן שהליין לא הכי נמוך ולכן אני חושב שראשון לוקחת בstake בינוני 7/10 גליל עליון - הפועל תל-אביב (6+) גליל עדיין מקווה למעידה של נהריה למרות שהסיכוי לכך קלוש אבל בביתה נותנת הצגות בדרך כלל והיום תפגוש בהפועל ת"א שללא ספק מהקבוצות היותר מוזרות בליגה-מנצחת 20 את נהריה אבל יכולה היום גם להפסיד ב30 וכל זאת באותו סגנון משחק שפעם הולך ופעם לא... אני מאמין שקטש יודע מה הן נקודות התורפה של הפועל ועל מי לשים דגש בהגנה ובכך יכול לשתק את משחקה-את הגליל בביתה קשה לסגור כי אתה לא יודע איזה מטאטא יירה היום והמשחק שלה בבית טוב ב50% מאשר במשחקי החוץ אני חושב שהגליל מנצחים היום מעל הליין אבל בסיכויים של 6/10 לא יותר בהצלחה -אני לא גיבשתי גם היום טור יש לי זוג ברשת וזהו בינתיים

תודה..

לא מסכים לחלוטין בראשל``צ.. אשקלון קבוצה טובה שמאמינה ביכולת ובמזל שלה לעלות לפלייאוף והיא הוכיחה זאת יום חמישי מול ירושלים.. גם הפסד של ראשון היום משאיר לה את האופציה לנצח בשבוע הבא ועדיין לסיים שלישית ה+7 שאשקלון קיבלה קצת מוגזם לטעמי אני הלכתי על אשקלון עם ה+ וצירפתי לזה את פיניקס ונאש בהשקעה בינונית.. בכל מקרה בהצלחה..

ירדן717

New member
ראשון תיקח ת'משחק

ראשון בתקופה טובה עם יתרון הביתיות יגמר בסביבות 15 לראשון. לגבי אשקלון אני הבנתי שיש להם בעיה עם קורץ יהיה להם קשה היום.

למעלה