ליגה ארגנטינאית

belami255

New member
ליגה ארגנטינאית

סטטיסטיקה של משחקי בוקה ג'וניורס וריבר פלייט. הורקאן-בוקה ג'וניורס בוקה ג'וניורס שיחקה עד כה בליגה 7 משחקי חוץ מתוכם הפסידה לאוניון במחזור השני (לפני כשלושה וחצי חודשים) 0:2 והשני לקבוצה הטובה כרגע בליגה והמובילה ולז סרספילד 0:2 לפני כחודש. את כל חמשת המשחקים האחרים בחוץ היא ניצחה. הורקאן האחרונה בליגה (10 הפסדים, 3 תיקו, ניצחון בודד) קיימה בביתה 7 משחקים מתוכם הפסידה 5 פעמים (ביניהם 6:0 לריבר) ופעמיים תיקו עם קבוצות בינוניות (אסטודיאנטס - מקום 12 וניואלס אולד-בויס - מקום 13) את משחקה האחרון היא ניצחה בחוץ קבוצה חלשה (בנפילד - מקום 18) 0:1. עם זאת לא נראה לי שבוקה תמעד דווקא מולה במאבק האליפות שלה. ריבר פלייט - סן לורנצו ריבר קיימה 7 משחקי בית בהם הפסידה פעם אחת לולז סרספילד המובילה (1:0) וסיימה בתיקו מפתיע עם נואבה צ'יקגו (מקום 5). בכל שאר משחקי הבית שלה היא ניצחה, אם כי לא הביסה. סן לורנצו (מקום 10) די חזקה בחוץ. בשבעת משחקי החוץ שלה היא הפסידה רק פעמיים (לאסטודיאנטס הבינונית 1:4 לפני כחודשיים וחצי, ולניואלס 1:2 לפני חודש). יש לה 3 ניצחונות חוץ ופעמיים תיקו בחוץ. עם זאת ולז ובוקה הנאבקות עם ריבר על האליפות ניצחו את סן לורנצו בחוץ וכנראה שגם ריבר פלייט תנצח אותה בביתה אם כי זה הולך להיות קשה.

צריך לקחת בחשבון

שבוקה עולה עם הרכב שני מכיוון שיש לה משחק חשוב ביום רביעי (חצי גמר הליברטדורס)

belami255

New member
נכון

אבל עם זאת אם בוקה לא תנצח את הקבוצה החלשה בליגה אז היא תהיה בצרות. למרות זאת אנחנו זוכרים מה קרה לריאל מדריד עם חצי הרכב מול הואלבה בחוץ (0:0), ולכן כנראה שאתה צודק.

אולי

אני גם שמתי בהמלצות שלי על בוקה הסיפור עם ריאל הוא שונה משתי סיבות : השחקני ספסל של ריאל הם יותר טובים מכל הסגל של בוקה. הואלבה הייתה צריכה את הנקודות בצורה נואשת מכיוון שסיום הליגה קרב ובא. כאן אי אפשר לדעת מי אלו השחקני ספסל, אבל יש להניח שהם שחקנים טובים, מכיוון שבוקה היא אחת מהקבוצות הגדולות בעולם ויש המון ארגנטינאים מעולים שלמרות שהם כל כך טובים הם אפילו לא שיחקו בנבחרת בגלל שלל הכוכבים שכבר יש לנבחרת ארגנטינה. הקבוצה הזו בארגנטינה שנמצאת במקום האחרון השיגה את הניצחון הראשון שלה העונה רק במחזור האחרון, מה שמראה שהיכולת שלה פשוט עלובה, אבל גם מראה שהניצחון הזה כנראה יביא לה דחיפה קטנה ואולי זאת תהיה ההתחלה של היציאה מן המשבר. בליגה כזאת הכל יכול לקרות, אבל לדעתי בוקה עדיין פייבוריטית למרות שתיקו הוא לא מופרך לגמרי.

belami255

New member
לאורי מאתר ליגה

אתה פשוט טועה בעובדות. כאשר הואלבה שיחקה מול ריאל מדריד המחזור היה 33 כשבליגה יש 38 מחזורים ונדמה לי שהיא הייתה מתחת לקו האדום רק בהפרש שערים נחות. כלומר יש עוד 6 משחקים ועדיין יש להואלבה סיכוי סביר להישאר בליגה גם אם תפסיד. בליגת הקלאסורה יש 19 מחזורים כאשר המשחק הוא במחזור 15 כלומר נשארו 5 משחקים (משחק פחות מהמצב המקביל בספרד) והורקאן רחוקה 6 נקודות מהקו האדום. לכן תסכים איתי שהורקאן זקוקה נואשות לנקודות אפילו יותר מהואלבה כי יש לה פחות משחק והיא מרוחקת יותר מהקו האדום. לגבי שחקני הספסל של ריאל שטובים יותר מכל הסגל של בוקה - סביר להניח שכן, אבל מצד שני בוקה לא משחקת מול הואלבה אלא מול הורקאן. אלו שתי ליגות שונות ואי אפשר להשוות. ודבר אחרון: המשחק האחרון של הורקאן היה מול קבוצה במקום 18, מקום אחד מעל הקו האדום, כלומר המתחרה הישירה של הורקאן על ההישארות בליגה. המשמעות היא שלא רק שמדובר בקבוצת תחתית חלשה אלא על קרב על 6 נקודות וטבעי שכשתי קבוצות באותה רמה נלחמות על מקום בליגה הכל יכול לקרות. בוא נסכים שאנו לא יודעים את טיב שחקני הספסל של בוקה ולכן תיתכן הפתעה אם כי קשה לי להאמין.

SUPERWINNER

New member
סחתיין על הסבלנות! .../images/Emo66.gif../images/Emo132.gif

כל יום אתה מביא סטטיסטיקות.

למעלה