ליברמן היה היום בערוץ 13 ואמר שהוא היה יודע לעשות דברים יותר טוב מביבי

Harrington

Well-known member
מנהל
מה ביבי יודע כבר לעשות חוץ מלהחריב את מדינת ישראל?
לשגע אנטי-ישראלים כמוך, מה שכולל בהשלכות להעלות חיוך אצל אוהבי ישראל כמוני. בהחלט הישג ראוי של ראש הממשלה הנבחר :cool:. תודה על התזכורת.

evglev1

Well-known member
מנהל
לשגע אנטי-ישראלים כמוך, מה שכולל בהשלכות להעלות חיוך אצל אוהבי ישראל כמוני. בהחלט הישג ראוי של ראש הממשלה הנבחר :cool:. תודה על התזכורת.
אכן שנים הוא הצליח להיבחר בלי לעשות כמעט כלום מלבד להרגיז את השמלאנים והזעם של השמלאנים הספיק לימנים כדי לבחור בו.

Harrington

Well-known member
מנהל
אכן שנים הוא הצליח להיבחר בלי לעשות כמעט כלום
חחח, הרל"בת (או אם נדייק אטרף ה'השמץ את ביבי בכל מחיר לצורך קידום הנרטיב' (ובמקרה שלך 'לקידום בנט') העבירה אותך על דעתך :cool:. רגיל להקצנות ולהגזמות האלה מצד הרל"בניקים כאן. כולם מכירים זאת. בדרך כלל זה מעלה חיוך בעיקר, אבל לפעמים קשה (במלוא הרצינות) שלא להכמיר רחמים על מי שמרגיש צורך לרדת למחוזות הללו.
הלא כל אדם ישר, כן והגון (אתה יודע, כפי שהייתה לפני שהאטרף העביר אותך על דעתך ויושרך) יצטרך להודות שמה לעשות, ראש הממשלה הנבחר בהחלט עשה דבר או שניים למען המדינה. אבל לא, נגזים, נקצין, נכנה אותו מחריב מדינה תוססת שבתקופת כהונתו הרקיעה שחקים בכמעט כל נושא שעל הפרק, ונחשוב לעצמנו שזה ישכנע איזה מישהו להעביר את קולו מהמחנה הלאומי למועמדים המועדפים עלינו. ואם לא נצליח, היי, לפחות זה יגרום לנו להרגיש טוב עם עצמנו :). אז מה אם בדרך השמצנו אדם ופגענו בשמו. מה שמענין זה שאנחנו נוכל להירדם טוב בלילה.

גועל נפש מזוקק. אין לי ביטוי טוב יותר.
מלבד להרגיז את השמלאנים והזעם של השמלאנים הספיק לימנים כדי לבחור בו.
הממ... משפט מענין :). הוא בהחלט מרגיז את השמאלנים ומי שאין לו מועמד שהוא בוחר בו בתחושה טובה של 100%, בהחלט יראה בזה סיבה להצביע עבור נתניהו. אני למשל אדם כזה כנראה. אבל... אני לא באמת דוגמא (כן, יודע שיהיה מתלהבים שיצטטו דווקא את זה ;-)). רובם המוחלט של מצביעי נתניהו, בין אם תאהב זאת ובין אם לאו ובין אם תוכל להודות בזה לעצמך בין אם לאו, מצביעים לבנימין נתניהו מאחר ולדעתם הוא האיש הנכון להנהיג את מדינתם בעת הזאת. משהו אומר לי, או בכל אופן אמר עד לא מזמן, שאתה יודע זאת מצוין עמוק בתוכך. היום אני כבר לא יודע, שכן כפי שכבר דיברנו, החלטת לעבור לקיצוניות מטורפת בכל הנושא הזה ובכלל, לקראת בחירות 26' (או שגם אתה מהמחרטטים על דחייה פוטנציאלית שלהם כיום :cool:). אבל אולי אם יום אחד תשב עם עצמך בשקט על המרפסת, תזכור כיצד פעם היית מהנורמליים או לענייננו, מהכנים, הישרים וההגונים, בטרם החלטת שהשמצת אחרים זה מה שמתאים לך בגילך הנוכחי.

evglev1

Well-known member
מנהל
איך השופט עמית הוא נשיא בית המשפט העליון? הרי הוא לא קיבל את חתימת השר. בכל מקרה אחר בג"ץ פוסל הליכים לא תקינים. אבל עמית הוא כנראה מעל לחוק.
זהירות, אתה נכנס לפינה חשוכה ונותן להרצוג זכות ווטו על כל חוק, כי מבחינה רשמית החוק לא יכול להיכנס לתוקף בלי שהנשיא יחתום עליו.

רוב הזמן נח

Well-known member
זהירות, אתה נכנס לפינה חשוכה ונותן להרצוג זכות ווטו על כל חוק, כי מבחינה רשמית החוק לא יכול להיכנס לתוקף בלי שהנשיא יחתום עליו.
לא מכיר את זה. מלבד זה הנשיא זה תפקיד יצוגי שלא משפיע על כלום. ואפילו הדבר היחיד שהיה בלעדית בסמכותו - החנינה, התברר כבלוף שאחראים לו גורמים אחרים.

למעלה