ליאם אחת הנשים היפות שצמחו בבית האח-איו מילים

davidlev0255

New member
ליאם אחת הנשים היפות שצמחו בבית האח-איו מילים

בעזרת התאמות של איפור ובגדים בסיסיים היא נראית נפלא נראית כאישה מילקית(לשון עדינה למילפית) חבל שהיא הייתה עם הרעה דנה ולא התחברה לעצמה או לסיון והייתה במגזר של הטובות

נוי710

New member
אני דוקא אהבתי את זה שליאם בחרה בדנה

והיא גם היתה מחוברת לסיון דנה היתה חברה אמיתית לליאם היא אף פעם לא נטשה אותה גם שהבית כולו עשה עליה חרם היא המשיכה והגנה עליה זה מה שגורם לי גם לאהוב את דנה היא חברה אמיתית

davidlev0255

New member
או קי אבל למה ללכת עם דנה השתלטנית תהיי עם

כולם ואל תתחברי אליה

נוי710

New member
סליחה אבל כולם בבית לא קיבלו אותה

כל הבית רצה לעשות עליה חרם שזה מעשה מחפיר ולא לענין

ליאם הופתעה מהליהוק לעונה הנוכחית.

ליאם רז: "אני לא סולחת לליהיא" רדיו ללא הפסקה ליאם רז לא שוכחת. ליהיא לא מקבלת מחילה ועתי מקבל ביקורת עוקצנית כמו שליאם יודעת לתת. קבלו אותה בניגוד למה שאולי הייתם חושבים, ליאם רז מרגישה מצוין. בשלב מסוים זה אפילו נראה כאילו היא חיכתה להדחה הזאת ויצאה מהבית בלב שלם ואף בציפייה מסוימת לגמור את סיפור "האח" הלא מוצלח מבחינתה. בריאיון לאיריס קול היא סיפרה כי היא נכנסה לבית משום שהרגישה שחייה תקועים. היא צפתה בעונות הקודמות והופתעה מהליהוק לעונה הנוכחית. מבחינתה של ליאם, קאסט מבוגר יותר היה מוציא ממנה יותר. "אם הייתי בעונה של אלירז יש סיכוי שהייתי פורחת". למרות זאת, היא שמחה מאוד על ההזדמנות שניתנה לה להכיר את דנה - "דנה זה הדבר הכי טוב שקרה לי בתקופה האחרונה". ובכל זאת, מדוע לא הצליחה להתחבב על דיירי הבית? ליאם השיבה כי חיצוניותה מקרינה באופן מיידי על מה שעובר עליה בפנים, ומכייון שחלק מדיירי הבית עשו עליה חרם, היא החצינה את רגשותיה העגומים. כמובן שלא נשאיר אתכם בלי ההתיחסות של ליאם לליהיא ("היא לא סובלת אותי") ולעתי. לא צריך להיות בעל אוזן חדה כדי להבין שליאם חשה כועסת ואף נפגעת במעט מעתי - "הוא לא עושה את הבחירות הנכונות". http://www.103.fm/programs/event.aspx?R8r06VQ=FJHM&c41t4nzVq=M

davidlev0255

New member
אם ככה ליאם הייתה צריכה להתגבר על הרעים

ולהיות עצמה =טובה - כמו יורם וכמו אלעד וכמו סיון שלא דורסים אנשים כדי להתקדם

Doctor Goblin

New member
הכי יפה גם פנימית וגם חיצונית

והיא התחברה גם לדנה וגם לסיון. יש לה רק מילים טובות לומר לסיון והיא דאגה לה גם בתוך וגם עכשיו מחוץ לבית האח. הלב והמצפון של בית האח.כשעזבה, המוסריות שם ירדה 5 רמות.

Doctor Goblin

New member
סיון בחורה מאוד טובה

אבל יותר מופנמת ולכן היא לא שידרה את זה החוצה. ליאם, לעומתה, הפגינה את הערכים שלה החוצה בלא מעט הזדמנויות: כשעזרה ליואב ותאומות ברגעים קשים, כשניסתה לפייס בין דנה ופרידה, כשלקחה פיקוד במשימת היהלומים וכו'

למעלה