לטל בר משה

צ ל י ל 8

New member
איתור חפץ בעזרת הטארוט ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

הייתכן? האם אתם חושבים שניתן לאתר משהו שאבד ע"י פריסת קלפים? אשמח לתשובות או לרעיונות.

איפה המפתחות שלי?

אם אתם עוזרים ככה למצוא חפצים, אז אולי תגידו לי איפה המפתחות שלי שכבר שבוע אינני מוצאת? ברור שהם בבית, ולא נגנבו. אבל היכן הטמנתי אותם?

רשף כשף

New member
למה לא?

אפשר לנסות, ולגלות גמישות מחשבה בהתאם. הייתי ממליצה על לא יותר משלושה קלפים הקלף הראשון יצביע על האזור בו אבד החפץ: הקיסרית- בגינה, 2 חרבות- בחוף הים, 4 חרבות- בבית... הקלף השני יצביע על מיקום בתוך האזור עצמו: צפון- חרבות, דרום- מטבעות, מזרח- גביעים, מערב- מטות הקלף השלישי יכול להצביע על הסיכוי למצוא את החפץ (התוצאה).

אמא שלי תמיד אומרת כשאנו מאבדים

משהו לא לחפש לתת לו ללכת לאן שהוא רוצה כמה ימים ואז לחפש ותראו שתמצאו...זו אמא החכמה שלי ....

ורד 34

New member
אני רואה שידה קטנה וגבוהה בצבע

בהיר. אבל התחושה הכללית שהם לא בבית בכול אופן לא ממש. הם ניצאים במקום שהם זזים איתו

טורנדו1

New member
בנות יקרות... ../images/Emo101.gif ../images/Emo53.gif

קראתי את כל השרשור של האבידה של צלילוש ואין לי מילים, אני בהלם! ורד וטל אני מצדיעה לכן. צריך כוחות מיוחדים כדי להגיע לעוצמה כזו. ועכשו אני מתה לדעת אם תצליחו לעזור לי: איבדתי עגיל זהב שהוא בצורת כוכב אצל אדם שהוא מאד יקר לי, הפכנו את כל הבית וממש אין זכר. הלוואי ותוכלו לעזור לי למצוא אותו. המצב הוא כזה שהקשר ביננו נותק בשל סיכסוך קטן , ואין לי גישה לבית שלו. קיבלתי את העגילים מההורים שלי מתנת יום הולדת, ואחד נשאר אצלי ביד, וחורה לי מאד שאין לי את הזוג השני. אודה לכן מקרב לב אם יתאפשר לכן להתאמץ קצת בשבילי. בהמון הערכה רבה. תודה.

matal girl

New member
יש לו שידה בצבע חום בהיר

מחולקת לחמש או ארבע מגירות באופן שווה. משהו בהיר ובפנים יש גוונים של חום אדמדם. הנחת שם פעם דברים אישיים. נרתיק רחצה והעגילים היו בפנים. אחד התגלגל לקצה לקצה המגירה. אורלי

טורנדו1

New member
ארולי מתוקה ../images/Emo68.gif

מה שבצבע חום אלו רק הארונות מטבח, ובמגרות אני כמעט ולא מגיעה,אף פעם לא שמתי כלי רחצה ואין שם נרתיק. אולי נרתיק איפור הנחתי על המכונת כביסה במקלחת,אבל לקחתי אותו איתי בחזרה. לא ניראה שהעגיל נפל מאחורי המכונה. עזרתי לך עם הארונות מטבח? בחדר קיימות רק שידות לבות שגם שם חיפשתי ואין כלום. מוזר לא?

batgalim

New member
אולי גם אני אקבל עזרה בחיפוש קרובים

??? לאמא שלי אבדה טבעת יהלום לפני כחודשיים היא נעלמה בבית, אולי נזרקה מהחלון ע"י אחד הנכדים, חיפושים נרחבים לא הועילו... אולי? מישהו? מטאלית, ורד?

matal girl

New member
מגי

חשבתי על חלון נמוך. דשא ירוק מתחת. בית חד קומתי. יש ספה שקרובה לחלון. החלון לבן במסגרת ונפתח כלפי פנים. יש משהו?

batgalim

New member
אורלי

אמי גרה בבית דו-קומתי, בקומה הראשונה יש גינה עם דשא, חלון מול הדשא. לא יודעת לגבי הספה... אולי באמת כדאי לשאול את השכנים מלמטה אם הטבעת נכנסה להם לתוך הבית דרך החלון?

matal girl

New member
זה צמוד לקיר ממש בסמוך.

יש גובה די נכבד של הדשא או משהו שמזכיר עלים צרים וגבוהים . כאילו ששתלו שם גדר חיה. צריך לחפור בידיים. ילד בן 3 החזיק ביד כשהיה שם. רצה לשחק בטבעת וזרק.

matal girl

New member
חשבתי על זה

שבאחת הפעמים שהורדת את העגילים במקלחת. זה הסתבך בבגדים שנכנסו למכונה ונשאר שם. אפשרות נוספת- אם לא הזיזו את המכונה אז זה מאחור או מסביב לה ואם יש תא קטן בתוך המכונה למטבעות או חפצים קטנים אז זה שם. אורלי

טורנדו1

New member
אורלי....../images/Emo10.gif

אף פעם לא הורדתי עגיל באף בית. אבל לא חיפשנו מאחורי המכונה, יש לי הרגשה שזה לא שם.

למעלה