פילוסוף רוחני33
Well-known member
הGPT כתבה לי שברקים אמנם מאוד חזקים אבל הם פועלים לזמן קצר מאוד ומחפשים את החיבור הכי חלש, ולכן הם לפעמים מסתובבים סביב הבגד ומשאירים רק כוויות.
לא!הGPT כתבה לי שברקים אמנם מאוד חזקים אבל הם פועלים לזמן קצר מאוד ומחפשים את החיבור הכי חלש, ולכן הם לפעמים מסתובבים סביב הבגד ומשאירים רק כוויות.
נא תנתח את המקרה הבא -לטוענים שכיפה לא תציל מברק
הכיפה היחידה שמגינה עלי היא כיפת ברזל!הGPT כתבה לי שברקים אמנם מאוד חזקים אבל הם פועלים לזמן קצר מאוד ומחפשים את החיבור הכי חלש, ולכן הם לפעמים מסתובבים סביב הבגד ומשאירים רק כוויות.
הה? בכל עדכוני החדשות שקופצים בטלפון שלי מדובר על מרפסת שקרסה ברחוב גרוזנברג בגלל הרוחות העזות. אדם נפל מהמרפסת מגובה 3 מטרים ונפצע בינוני. לא ברק, לא מת. כיפה -כן או לא- לא הוזכרה.ברחוב גרוזנברג, אדם לא דתי נהרג היום ממכת ברק והיה חובש כיפה. ספר את זה למשפחתו. סלח לי, זו דמגוגיה בשקל. ערבוב של שטויות.
אז כנראה שאת צודקת. חיברתי 1 ועוד 1 ויצא 3. סליחה.הה? בכל עדכוני החדשות שקופצים בטלפון שלי מדובר על מרפסת שקרסה ברחוב גרוזנברג בגלל הרוחות העזות. אדם נפל מהמרפסת מגובה 3 מטרים ונפצע בינוני. לא ברק, לא מת. כיפה -כן או לא- לא הוזכרה.
משפחתו של אשר חזות ז"ל יודעים את זה? -בעיר לא מתים מברק. כי יש קולטי ברק, ובנינים.
אולי במדבר אפשר לקבל ברק
בחוף אין בנינים ככל שידוע לימשפחתו של אשר חזות ז"ל יודעים את זה? -
ולפותח השרשור, לא הצילה אותו לא הכיפה על ראשו ולא הכובע שהיה על הכיפה![]()
הנער שנהרג ממכת ברק נטמן: "עלה בסערה השמיימה אחרי כיפור"
אשר חזות בן ה-14, שנפצע באורח אנוש ממכת הברק בחוף זיקים ומת מפצעיו, הובא למנוחות בבית העלמין בב"ש. ראש הישיבה שבה למד ספד לו: "דיבר בדבקות מיוחדת ואמירה גדולה. הייתה לו אהבת תורה". מצבם של יתר בני משפחתו השתפרwww.ynet.co.il
![]()
וגם זה נראה לי חוף מעורב..בחוף אין בנינים ככל שידוע לי
כנראה שההודעה של נוסטלגיה היתה צריכה להיות מחוברת להודעה הראשונה על הכיפה.בחוף אין בנינים ככל שידוע לי
לפי זה בכל ישוב ומושב יש היתכנות לפגיעה כזאת, כמו גם באזורים פתוחים (פארקים וכדו') בעיר. רק אם תעמוד בסמוך לבניינים תוכל לומר שבעיר הסיכוי יירד לאפס בגלל הבניינים והקולטנים שעליהם והאמת שתיאורטית לחלוטין, גם אז יש אפשרות, אם הברק ממש 'מחפש' אותךבעיר לא מתים מברק. כי יש קולטי ברק, ובנינים.
אולי במדבר אפשר לקבל ברק
אולי אם האדם נועל נעליים עם סוליות עבות שלא מוליכות חשמל, ואז הברק ימצא דרך אחרת להתחבר לאדמהלפעמים הבגד מציל מהברק כי הברק מסתובב סביב העור ויורד למטה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.