לטובת כל המחוסרי פייסבוק כתבה על אמיניים

Berethor

New member
הסברה לא רעה עשה מי שהתראיין

התגובות של גברים מיניים לכתבה "בקיצור גם הנשים יצעדו", "אשתי שם...", "איזה קטע, גם החברה שלי כזאת".

snoopytush

New member
הכל בזכות ילדת סוכר

מיניתי את עצמי על דעת עצמי כעוזרת שלה רק שהיא עוד לא יודעת :)

k500

Active member
מנהל
מעניין ונחמד- כמה "גורמים" יש בקבוצה? ../images/Emo13.gif

וגם, למה להשליך מדברים של מישהו/י אחד שדיבר על יוזמה כאילו זו הדעה של שאר חברי "הקבוצה" ? אנחנו לא מקשה אחת וכבר היו דיונים לפני כמה זמן באשר להשתתפות במצעד.

snoopytush

New member
גם אני צחקתי על זה

המישהו הזה זה בטח רק ילדת סוכר :) אבל בכללי זה הסבר טוב כשיעשו כתבת עומק ויציגו סיפורים אישיים אפשר יהיה לראות את המגוון שבתוך הקבוצה :) ואז מה אם היו דיונים מבחן המעשים קובע וזאת פעם ראשונה שבאמת הייתה התארגנות אפילו אם היא מינורית. :)

p019

New member
טוב - לsnoopytush יש ארבה שמות ../images/Emo6.gif

אז רק היא לבד זה קבוצה, לא? חוץ מיזה אם קבוצה יכולה להיות ריקה - היא גם יכולה להחיל אדם אחד.
דווקא אהבתי את הרבים - זה חוסך את הצורך להזדהות בשם אבל לא נשמע כאילו מסתירים משהו.

inbardaf

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

K500 מה השליליות שנוטפת ממך בכל הודעה? גם אם אתה לא מתלהב ממצעד הגאווה אני חושבת שצריך לברך על החשיפה והכתבה לא רעה בכלל. מאוד פשטנית, אבל אין מה לעשות, זו לא כתבת תחקיר וכל המטרה שלה היה לחשוף את ההשתתפות במצעד וככה חשפת את המושג לעוד כמה אנשים... ומהתגובות שם אתה יכול להבין לבד כמה חשובה המודעות לזה. ילדת הסוכר - כל הכבוד!!!

k500

Active member
מנהל
וזה בדיוק מה שאמרתי, נא לשים לב לדברים

גם בהודעה הקודמת על המצעד וגם לגבי הכתבה- אני לא שולל, ציינתי את העניין שלא כולנו מסכימים או רוצים להשתתף במצעד. זה לא אומר שאני נגד המצעד ואף הצעתי את עזרתי בעניין. לגבי הכתבה, כתבתי במפורש שכן צריך חשיפה וכן צריך פרסום, אבל לא בכל מחיר ואתן דוגמא: אם תרצי לרשום את הבנות שלך לבית-ספר, לא תלכי למקום הראשון שתראי וישר תרשמי, אלא תבררי, תבדקי איפה יהיה הכי טוב, מה כל בית-ספר נותן ועד כמה יכול להיות טוב יותר בכל מקום שתבדקי. אותו דבר כאן, כתבתי שצריך תקשורת, אבל לא בכל מחיר, כלומר לא כל כתבה היא פתח לפרסום שיעשה לנו חשיפה בצורה נבונה ולכן ציינתי שצריך לראות מה הכוונות של הכתבות הללו, לא אמרתי שאסור ולא יצאתי נגד. אם נראה לך שהכתבה היא לעניין ויש על מה לדבר, למה לא? אין לי בעיה עם חשיפה של הנושא, יש לי בעיה עם עיתונאים שעושים את החשיפה בצורה לא מדויקת.

hanien

New member
cool ../images/Emo13.gif

זה דבר טוב זה יגרום לאנשים להביןאת האמינייות יותר שלחתי את המאמר הזה לכל החברים שלי ואני פירסמתי את זה ב Facebook שלי מקווה שאתם תעשו אותו הדבר זה יכול להיות ממש מועיל למטרה שלנו

hanien

New member
פרסמתי את המאמר ב AVEN עכשיו ../images/Emo13.gif

פרסמתי את המאמר ב AVEN עכשיו http://www.asexuality.org/en/index.php?showtopic=51044

Nectarrison

New member
יש משהו אחד שאני לא מבינה...

לא נלחמתם לצאת מאשכול גאווה עד לפני כמה זמן?

Berethor

New member
מי זה אתם?

אלו שהלכו למצעד לא נלחמו על זה. לא משנה בשורה התחתונה זה תורם לחשיפה של א-מיניות לפחות.

למעלה