לחרי וחברות הפורום..שבת שלום..

קליל 1

New member
לחרי וחברות הפורום..שבת שלום..

בתיאום עם מנהלת הפורום.. אני מזמין אתכם להצטרף לטיול לירושלים..ללא תשלום. נא להצביע..יצטרפו חברים של הפורום על בסיס מקום פנוי..וכל הקום זוכה. להלן פרטי המסלול והטיול: בתאריך ה 17/12/05 שבת.. הטיול שתוכנן זה מכבר יוצא לדרך בשבת 17/12 בעוד שבועיים. עומד לרשותנו אוטובוס ממוזג ומדריכה ללא כל תשלום.(ארוחה קלה-כריכים ושתיה בעלות של 10 ש"ח לראש, אם בכלל). היציאה ב-0930 מתחנת הרכבת ארלוזורוב חזרה משוערת ב- 1600. המסלול כולל את האתרים הבאים:- נבי סמואל (קבר הנביא שמואל). גדר ההפרדה באבו-דיס. הר הצופים. הר הזיתים. העיר העתיקה בירושלים. אני כבר הייתי בטיול אחד כזה,מהנה ומרתק. השתתפות ילדים אפשרית- מגיל 10 ומעלה (ילדים קטנים יותר יכולים להשתעמם ולהפריע). אנו צריכים למלא אוטובוס (40 משתתפים),

אני אשמח

כיון שאני בצפון וגם מסיבות אחרות, כל מיני שיבושים יכולים לקרות. בכל מקרה אני מציעה להכין רשימת המתנה לאחר סגירת הרשימה. יש חורף וילדים חולים, דברים צצים ברגע האחרון ועוד..

ron68

New member
איזה נפלא ומחמם את הלב

פשוט מרגשת ההזמנה. הלוואי והייתי יכולה להצטרף רק בשביל החוויה. בנות תעשנה חיים. אני רואה שיש אור בקצה המנהרה.

m i c h a l i

New member
../images/Emo91.gif שימו לב מספר המקומות מוגבל

מי שעומד בתנאים להצטרפות לטיול נא למהר ולהירשם אצל קליל 1 חבל לפספס טיול שכזה מקווה שבפעם הבאה הטיול יותאם לילדים בגילאים נמוכים יותר ואוכל להצטרף ושוב תודה לך על ההזמנה

קליל 1

New member
ראוי לציין כי מי שארגן לנו את הטיול

הוא הקוסם המקסים..חבר הקומונה שלנו.

הייתי מצטרפת בשמחה../images/Emo140.gif

אבל הקטנה שלי תעשה את המוות לכל יושבי האוטובוס
בכל אופן רעיון מבורך!

למעלה