לחמניות לפסח ושאלה לאורן

גולדי

New member
לחמניות לפסח ושאלה לאורן

מתכון ללחמניות לפסח שתופחות יפה ולא מצטמקות לאחר כמה דקות. שאלהף האם אפשר להוסיף את הביצים לבצק הרבוך ולערבב במג`ימיקס במקום לשבור את היד והכף מעץ כ
 
להלן התשובה

אפשר וגם רצוי להוסיף את הבחצים לתערובת כשהיא במג`ימיקס או עדיף כשהיא במיקסר עם הפדל או הגיטרה (האלמנט בצורת K). חשוב מאוד לקרר את תערובת הלחמניות לפני הוספת הביצים, וכמובן להוסיפן תוך כדי ערבול, אחת, לחכות שתבלע ורק אז להוסיף את הבאה. על מנת שהמסה לא ``תשבר``.
 

avi koren

New member
לחמניות לפסח

היי גולדי המתכון ללחמניות ניראה טוב תוכלי לשלוח לי אותו ?
 

גולדי

New member
איזה מתכון? הנה מתכון לחמניות לפסח

לרשום בבקשה 2 כוסות מים 200 גר` מרגרינה 2 כפיות שטוחות מלח 3 כוסות קמח מצה מנופה 8 ביצים 2 כפיות סודה לשתיה מרתיחים את המים והמרגרינה מוסיפים את המלח והקמח ומערבבים בכף עץ במהירות ומערבבים עד שנפרד המדפנות של הסיר כמו בצק של פחזניות מקררים את הבצק ומכאן אתה יכול לקרוא את ההוראות של אורן לשאלה שלי תוך כדי הוספת הביצים אם אפשר להשתמש במג`מיקס או במיקסר לאחר הוספת הביצים ליצור לחמניות עגולות להניח בתבנית על נייר אפיה לאפות בחום בינוני גבוהה כחצי שעה להשאיר בתנור 10 דקות לאחר האפיה. בתאבון וחג שמח
 
למעלה