לחם
לחם
לחם

לחם
לחם
לחם


זה התחיל משחור ולבן.
כן לחם אחיד שחור או לחם לבן ואולי גם פיתות ולחמניות קטנות.
היום מדף הלחם משתרע על מרחבים בתוך הנישה הכי רחוקה שבמרכל כדי שניכנס עד הסוף...


איך אתם בוחרים את הלחם שלכם?
מהם הפרמטרים?
למה קל ולמה מלא?
למה פרוס ולמה לא פרוס?
עד כמה אתם הולכים שבי אחר ההבטחות של הלחם?
מה לגבי פיתות, ולחמניות?
האם ברור לכם שלא כל לחם כהה הוא מלא ובריא?

בואו הביטו בדרוג הלחם הבריא והמזיק
ד"ר מאיה רוזמן.
 

ady18

Well-known member
עונה

לחם קל פשוט לא טעים לי ניסתי המון סוגים
הכי אוהבת בלחם את הלבן ורצוי הקסטן.
לגבי פיתות עברי לקמח מלא רק של עדן מעולות \פידאני קטנות ולפעמים זעתר.
לחמניות לא תמיד מקפידה מה שיש ...
 
למעלה