אני עשיתי לחם קל בצורה הבאה
לקחתי את המתכון שהיה בחוברת של מכונת הלחם. קיצצתי את כמות המים והקמח לחצי (חצי כוס מים וכוס וחצי קמח, אם אני לא טועה). הכפלתי את כמות השמרים (שלוש כפיות שמרים יבשים במקום שלוש כפיות שמרים טריים, למרות שכנראה שאין צורך להכפיל. אפשר גם להשתמש בכמות המקורית). כל שאר המרכיבים השארתי בכמות המקורית. יצא לחם אורירי וטעים ומכיוון שהוא מכיל חצי מכמות הקמח נראה לי שהוא גם קל. לגבי הלחם הקל מחוברת "על השולחן" יש לי ספקות רציניות לגבי כמה הוא קל. אם תסתכלו הוא מכיל פחות או יותר את אותה כמות מרכיבים ולכן לא נראה לי שהוא יהיה דיאטטי במיוחד. בהצלחה.