לחם מטוגן שעושה שמח...

• פותח הנושא y.n
  • פורסם בתאריך

y.n

New member
לחם מטוגן שעושה שמח...

לחם מטוגן נוסח אינדיאנר. (לא לפסח...) החומרים: (לכ-20 יחידות) 700 גרם קמח רגיל חצי כוס סוכר כפית מלח 2 כפות אבקת אפייה 400 מ``ל חלב קר שמן לטיגון עמוק אופן ההכנה: בקערה מערבבים את הקמח, המלח, הסוכר ואבקת האפייה. יוצרים גומה במרכז ויוצקים לתוכה את החלב. מערבבים לבצק חלק וגמיש. מרדדים על משטח מקומח לעלה בעובי 5 מ``מ וחותכים למרובעים בגודל 10*10 ס``מ. מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הריבועים עד שהם מזהיבים. מייבשים על מגבת נייר ומגישים חם.

קושוש

New member
y.n., תאמיני לי שחוץ מליסוע לטיבט

עשיתי הכל. הצלחתי להשיג את המתכון ממישהו טיבטי, אבל באמת טיבטי, לא בצחוק, והוא אמר שקיימים המון סוגים של לחם טיבטי, אבל לפי התיאור שלי, שאמרתי שזה מטוגן, הוא אומר שכנראה הכוונה ללחם שנקרא: Yushang Balib, ולהלן המתכון: חומרים: 1/2 2-3 (שתיים וחצי עד שלוש) כוסות קמח לבן 2 כפיות שמרים יבשים 2 כפות סוכר חום 1 כוס (בערך) מים חמים (לא רותחים) אופן ההכנה: לערבב את השמרים והסוכר עם כוס המים. להוסיף את הקמח וללוש את הבצק. יש לשים לב להוסיף את הקמח בהדרגתיות כיוון שכמות הקמח לא מדוייקת, ויש ללוש את הבצק על-פי תחושה. לשים את הבצק לתפיחה כשעה. ללוש שוב, להוסיף קמח במקרה הצורך. לחלק את הבצק לכדורים קטנים בגודל פינג-פונג ולשטח כל אחד שטוח. לחמם שמן עמוק על אש בינונית-גבוהה ולטגן כל אחד כ-2 דקות מכל צד. בהצלחה !

y.n

New member
קושוש

אין לי מילים להודות לך. את פשוט מקסימה! ;-)

למעלה