לחיות בחו"ל כטריידר עצמי!

מצב
הנושא נעול.

mobyboy

New member

במשך שנים אני חולם לעבור לגור באירופה. אין לי אזרחות וגם לא קרובי משפחה אירופאיים. לאחרונה אני שוקל להרשם לקורס טריירדים עצמאיים וזאת לאחר שהתחלתי קצת לסחור בעצמי. קלטתי שזו השדמנות טובה לעשות את זה בחו"ל, ובכך לעקוף את הבעיה המרכזית של אישור עבודה. האם הדבר אכן אפשרי באירופה ? האם גם ללא צורך באישור עבודה, יש אפשרות לשהות שם על בסיס של סכום כסף גבוה ורצון עז להשתקע? לתשובתכם אודה !

galgal21

New member
תנסה להשיג אזרחות

במשך שנים אני חולם לעבור לגור באירופה. אין לי אזרחות וגם לא קרובי משפחה אירופאיים. לאחרונה אני שוקל להרשם לקורס טריירדים עצמאיים וזאת לאחר שהתחלתי קצת לסחור בעצמי. קלטתי שזו השדמנות טובה לעשות את זה בחו"ל, ובכך לעקוף את הבעיה המרכזית של אישור עבודה. האם הדבר אכן אפשרי באירופה ? האם גם ללא צורך באישור עבודה, יש אפשרות לשהות שם על בסיס של סכום כסף גבוה ורצון עז להשתקע? לתשובתכם אודה !
תנסה להשיג אזרחות
במדינות אירופה אפשר להגיש בקשה לאזרחות. בדרך כלל ההחלטה אם לתת לך אזרחות או לא לתת נקבעת על-פי ניקוד מסוים שאתה צובר. אתה מקבל נקודות על השכלתך, נסיונך המקצועי, גילך, האם יש לך מקצוע מבוקש, עד כמה אתה מכיר את השפה במדינה, האם יש מישהו במדינה שרוצה לקבל אותך לעבודה ועוד. על כל אחד מהסעיפים הנ"ל אתה יכול לקבל נקודות ואם עברת את מינימום הנקודות הנדרש אתה יכול להיות תושב ארעי (כלומר אתה תקבל את כל הזכויות של אזרח (כולל אישור עבודה) פרט לזכות ההצבעה). אחרי כמה שנות מגורים במקום אתה נהפך לאזרח רגיל.

מצב
הנושא נעול.
למעלה