לחזי!

לחזי!

לחזי הנכבד שלום! האם הינני משתפרת בכתיבתי בפורום? אם כל אודה לך מאוד שתענה הבקדם האפשרי תודה.

אפילו הכנתי כבר תעודה....

(יותר נכון ציפי הכינה לבקשתי...) [הערה - התעודה מנוסחת לבנים וגם לבנות מתוך הנחה שיש גם בנים פאאאאאאקצות]

מה קורה חזי?

אני רוצה גם תעודה.. פליייייייייייזזז ותנסה להשיג לי סיטיקר חדש של מרצ תודה ביוש

ברור שאני אקבל אותה!=]

אני באמת השתפרתי ולא רק בכתיבתי בפורום אלא בכלל!=] והכל כמובן בזכות עזרתו של חזקי גיסי האהוב ביותר... מחכה לקבל את התעודה=P

יאאא איזהה מאגניבה התעודה

חחחח סתאם אבל רציני השתפרתי אפילו באווי שלי אני לא רושמת כמו פאקצה! דיאנהה אוהבת אותך יפתי.

היה לי ויכוח על זה עם ציפי והיא צדקה....

ש"ש זה שנת שירות, אבל זה לא בהקשר הזה.... בהקשר של התנועה זה שעות שבועיות... בכל מוסד אקדמאי או בכל מוסד שמכבד את עצמו ניתנת תעודה על סמך מספר שעות שבועיות של קורס. (אם תעשו קורס עזרה ראשונה של מד"א - תקבלו אותו על פי מספר שעות שאתם עושים). מה שאומר שגם התעודה שלנו היא של מוסד מכובד, וגם זה מחייב את כל מי שרוצה לקבל אותו לכתוב בפורום 4 שעות שבועיות עד לקורסים. הרי זה לא פייר אם תכתבי הודעה אחת כמו בן אדם ואז אח"כ לא תכתבי כמה שבועות כאן כדי שלא יצא לך הודעת פקצה. אנחנו צריכים לראות שיפור לאורך זמן.

sapirdanino

New member
גם אני רוצה תעודה!

יאא חזי גם אני רוצה תעודהה!! תודה שאני השתפרתי חח...למרות שאני בפורום איזה שבוע.... אבל בכול זאת מגיע לי לא?= ]

אני לא מתעסק עם דנינו.

תכתבי בפורום עד לקורסים במידה סבירה ותקבלי גם...

למעלה