לחוקרת המקסימה והמיוחדת אחלה בוקר של כיף ועונג מתוקה שלי.אני בדרכי לעבודה.קחי מואאאאא.אוהבת מוני
פ פלג^ר New member 12/11/01 #1 לחוקרת המקסימה והמיוחדת אחלה בוקר של כיף ועונג מתוקה שלי.אני בדרכי לעבודה.קחי מואאאאא.אוהבת מוני
ח חוקרת פרטית New member 12/11/01 #2 פלג´ררררררררררררררררררררר בוקר טוב מתוקה שלי שיהייה לך יום מתוק ונמתוקה שלי אל תשכחי יום חמישי אני אצלךךךךךךךך אחחחחחח סוף סוף,,, נשיקות מלאןןןן מממממווווואאאאאהההההה }{ אוהבת .... חוקרת
פלג´ררררררררררררררררררררר בוקר טוב מתוקה שלי שיהייה לך יום מתוק ונמתוקה שלי אל תשכחי יום חמישי אני אצלךךךךךךךך אחחחחחח סוף סוף,,, נשיקות מלאןןןן מממממווווואאאאאהההההה }{ אוהבת .... חוקרת
ס סגול29 New member 12/11/01 #3 הייייייי הכל טוב ? אוףףף, קמתי בבוקר חרמן חבל"ז (בעצם כמו בכל בוקר). בדרך לעבודה עברו לי מחשבות בראש. טוב שאף אחד לא יכול לראות מה קורה שם ... אז יאללה, שיהיה אחלה יום ולא שכחתי את ההבטחה.
הייייייי הכל טוב ? אוףףף, קמתי בבוקר חרמן חבל"ז (בעצם כמו בכל בוקר). בדרך לעבודה עברו לי מחשבות בראש. טוב שאף אחד לא יכול לראות מה קורה שם ... אז יאללה, שיהיה אחלה יום ולא שכחתי את ההבטחה.
ח חוקרת פרטית New member 12/11/01 #4 סגוליייייייייייייי הרי בבוקר זאת שעת החרמנות הכי גדולה בבוקר כל הייצרים מתעוררים.... ואני עוד זוכרת ומחכה להבטחה....... חוקרת
סגוליייייייייייייי הרי בבוקר זאת שעת החרמנות הכי גדולה בבוקר כל הייצרים מתעוררים.... ואני עוד זוכרת ומחכה להבטחה....... חוקרת
ס סגול מתעקש New member 12/11/01 #7 אהההה בקשר לזה הקמתי תנועה חדשה מסגול אל סגול בנושא מה עושים בבוקר. סגול
פ פלג^ר New member 12/11/01 #8 לשני הסגולים שלי מה דעתכם לפגוש.. שתי פנתרות סגולות אגב הצבע האהוב עלי.אוהבת מוני
פ פלג^ר New member 12/11/01 #5 וואוו ממי שלי שמרתי את הנשיקה.. לכל היום.נשמתי מחכה ומצפה לך ממי שלי.אחחח לגקוזי עכשו מתאים.מואה
ח חוקרת פרטית New member 12/11/01 #6 והנה עוד אחת בשבילך מתוקה מממממווווווווואהההההההההה עד יום חמישי..... אחח ג´אקוזי מתאים אחלה פינוק אחלה עונג תהני מתוקה חוקרת
והנה עוד אחת בשבילך מתוקה מממממווווווווואהההההההההה עד יום חמישי..... אחח ג´אקוזי מתאים אחלה פינוק אחלה עונג תהני מתוקה חוקרת