לחבר האמיתי שאני כל כך אוהבת...

לחבר האמיתי שאני כל כך אוהבת...../images/Emo23.gif

אני מעריצה אותך,אני אוהבת אותך. אתה גבר מיוחד,עם הרבה נשמה. וזה מרטיט לי את הלב והנשמה. יש לנו אהבה מיוחדת, ואפילו נדירה במקום הסוער הזה,במקום של קח ותן. אתה בחרת לכבד את רצוני. והפכנו הכל לאהבה מופלאה רק שאצלי הכל עוד מבולבל צריכה לסדר את התאים במח. אתה יודע שלא יהיה לי קל כי זה עמוק בלב,אני אוהבת ומאוהבת. שנינו יודעים שזה לא סתם פתאום שזה חודשים צפופים יום יום. אין כאן מנצחים גם לא מנוצחים. יש לנו נפש תאומה, רק חבל לא מתאימה להמראה רחוקה. אני הכי מותרת והכי אסורה. אתה הכי נשוי,רק חיפשת הרפתקאה וכשהעמקנו לקחת אותי כאהבה מיוחדת. הבטחנו שלא רוצים לפגוע ולא להיפגע. אתה מרגיש כשאני עצובה,דואג כשאני חולה. וכשאני שומעת אותך אני נעשת שמחה. כשהלילה בא נעשה לי קר , אני מול המסך בוהה מחכה,לעוד רגעים של חסד. תן לי זמן לחפש את עצמי. אמרת שאתה רוצה לתמוך בדרך שאבחר רצית לתת מעצמך ,וזה לא הוגן שאקבל כי לא פגעת בי, בנו הנה כמו גדולים דרכינו הצתלבו במיקרה,עד אותה מקריות גלשתי בהנאה ,והלב היה חופשי היה שלי, עד שנשבתי בקסמייך,הדפתי הכל ,לאותם שעות מדהימות, לאותה סופה שלקחה אותי להתאהב בך, והסקרנות הרגה את החתולה. מה שלא יהיה ואיך שלא יהיה אתה יקר לי. כי אני לא רק מאוהבת,אני יותר אוהבת אוהבת אותך כי אתה הכי חבר שאפשר. אני אוהבת בך את הכינות,האיכפתיות, ההבנה,הרגישות,ובמיוחד ההומור והקסם, יש לך את זה ,והלב שלי מעד. ועל מעידת הלב אין לי שליטה. רק מילה אתה חבר מיוחד,הרווחתי חבר חדש, חבר אמיתי, אוהבת אותך. מרלנה אתה זוכר כחול עינים?

למעלה