לחברי הפורום ולצאר

elninyo

New member
אל תיעצבי יש הרי ../images/Emo84.gif../images/Emo84.gif ../images/Emo25.gif

.שקשוקה.

New member
מחד ביצה ...

אי אפשר לעשות חביתה משתי ביצים. זה מחד. ומאידך, אפשר לאמר: מחד גיסא אולי זה כך אך מאידך זה היינו הך. שקשוקה שמבלבלת ת´בייצים

לצאר

אני מציעה לך לשקול מילים זו אחותי מובן לך ותפסיק עוד ועוד לפצוע ולהכאיב לא יקרה כלום אם תבקש את סליחתה ומחילתה ותדאג שהשם שלה יטוהר מכל אשמה ובטח מהתחזות הכי קל לסתום פה של בן אדם מה אתה פוחד להגיד שאתה טעית? הרי כל הדברים שקרו פה יש בתיק כל הדיבורים הלא יפים שדיברו עליה ואליה ואתה שתקת תבקש ממנה סליחה כמו שמגיע לה ושכולם ישמעו שאתה טעית כן אתה מנהל הפורום הזה!!!!!! ובזה כל אחד ילך לו לדרכו.

softy

New member
הייתי כאן

דיר באלק למחוק את כל הפאן הזה דבר ראשון איך שאני בא אני רוצה להתעדכן בכל הסאגה הזו. סופטי

.שקשוקה.

New member
נו צאר תתנצל...

לא חשוב על מה. מה הקטנוניות הזו? מדובר פה בעצירת הדימום. בעזרה ראשונה

לצאר

אין לך לב יש שם אבן בפנים לא לב אתה לא מבין שאם אף אחד בשום פורום היא לא רבה רק פה בגללך שאתה נתת לכולם לקרוא לה בכל מיני שמות גם עכשיו שהיא רוצה להתחיל דרך חדשה אתה עושה לה רע בנשמה שלה מה כל כך קשה לך לבקש ממנה סליחה? היא לא עשתה לך רע אף פעם ובטח לא לאף אחד פה בכוונה אבל היא חולה עכשיו תבין את זה חולההההההההההההההההההההה תתחשב בה תדבר עם מי שאתה רוצה ותעזור לה בשביל להיות בן אדם פעם אחת בחיים שלך תן לה פעם אחת בחיים להרגיש שמנהל הוא בן אדם

.שקשוקה.

New member
בירור עם אחותה

היתכן שאת היא או להיפך? איי, לא, מה פתאום, הרהור משונה שחלף במוחי המעוות. שימעי נא, אחותה, אני ללא שהייה, חותמת על הפטיציה, או כפי שנקראת בלעז - עצומה. מדממת אמרת? אין פה הגזמה? ואולי גם את (סליחה היא) זקוקה לחופשה, על חשבון המדינה במתחם שבין גהה לפרדסיה. וכפי שאמר כבר המלומד סופטי, ארבעים ומעלה, ממש חלחלה. שקשוקה משקשקת מאימה.

שקשוקה שלום

כן אחותי חולה מאוד אפילו לא צמה ביום כיפור הזה פעם ראשונה אחרי הרבה מאוד שנים לא צמה והיא חולה ואני לא צוחקת בכלל עייפה חולה מאנשים אתם חושבים הכל בחיים זה צחוק ובידור לא זה לא ככה אנשים סובלים בוכים כואבים והיא הפעם סובלת בגלל שהיא כל זמן צריכה לדבר ולדבר שהיא לא עשתה שום דבר לאף אחד מה כל כך קשה למישהו פה להבין השם שלה שועלה זה עוד מנענע והיא לא רצתה בכלל להתחזות לשועלה השניה יש לה אישיות של עצמה לא צריכה להתחזות ותדברו עם המנהל שלכם שיעשה משהו חשוב פעם אחת בשביל מישהו שהוא לא מכיר זה רק יעשה לו טוב בחיים לעשות משהו טוב למישהו אחר

.שקשוקה.

New member
אם אחותך חולה בגלל הפורום

אין ספק שהיא חולה מאוד. מיסרי לה איחולי החלמה. אחלה שם נעלולית, זה מהדרדסים לא?

נגה...

New member
השליחה השלישית

תגידי,עד שייגמרו החגים תסתיים שליחותם של שנים עשר השליחים???!! נגה. למה לא מספרים לנו שחזרנו לימי הישוע(ה)

צדקתי כשאמרתי מההתחלה....

שמשהו לא בסדר עם הבחורה הזו... משהו לא מאוזן.. 62 הודעות בארבע שעות. צר לי עליך שועלת, אבל הישועה לא תבוא לך מכיוון המחשב. ברור שמדובר בבעיה אחרת, עמוקה יותר שחייבים לטפל בה מהשורש. אז אולי אנחנו היינו הזרז להופעתה, אבל האמיני לי שממשברים אפשר לצמוח, זאת בתנאי שלא שוקעים ברחמים עצמיים ופונים לקבל את ההעזרה הנפשית המתאימה. צאר לא אשם, הניחי לו. אתי. ברגע שמאוד לא אופייני לה!

למעלה