לחברי הפורום ולצאר

לחברי הפורום ולצאר ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

ההודעה הזו היא מאחותה של שועלה כן צאר זו אחותה ואני כותבת מהמחשב שלה אני יודעת שהיא תהרוג אותי על מה שאני כותבת כאן אבל אכתוב בכל זאת אני רוצה רק לומר לך דבר אחד ברור!!! אתם הפורום שלכם ואתה בראשו הרגתם אותה!! אתה והפורום שלך פגעת בה הכי קשה ואתה שהכרת את נפשה ואת דמותה האמיתית מאחורי המסך ידעת את ליבה ואת רגישותה אתה הכי פגעת בה שעות על גביי שעות ביקשה והתחננה ממך שתדבר איתה שתשוחח איתה אך לשווא!!! היא ביקשה ליצור אהבה אנשים ואוהבת אנשים כבר כמה שעות הבחורה מדממת פצועה וכואבת מנסה להרגיע את רוחה ואת נפשה כבר יומיים אפילו היא לא צמה בפעם הראשונה מזה שנים האמונה שלה באנשים נעלמה נגמרו לה הכוחות להלחם אבדה התקווה שלה וזה בזכותכם לאינטרנט יש כח לאהוב אנשים לכבד אנשים וגם להפגע ואתם פגעתם בה אחד אחד אחד מכם פגע בה לאט לאט עוד מילה עוד אבן שזרקתם עליה ועכשיו אחותי סובלת כואבת מאשימה כל אחד ואחד מכם על הפגיעה שלה בה ומקווה שכל אחד ואחד מכם יכאב את כאבה גלגל בחיים סובב מחר אתם הקורבן של אחד מהכנופייה פה תתבייש לך צאר ותתביישו לכם כל אחד ואחד מכם שפגע באחותי תתביישו !! והמילה צבועים אכן מתאימה לכם! ובמיוחד לך צאר לך שהיא אהבה העריכה וכיבדה ורצתה בעזרתך כל כך ואתה שתקת והשתיקה שלך תהדהד בה עוד להרבה מאוד זמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

softy

New member
אני חושב שצריך לסגור את הפורום הזה

יותר מידי פסיכים מסתובבים כאן כנראה שיש אנשים שהגבול בין החיים המציאותיים לבין הפאן של הפורום הטשטש אלם עד כדי כך שהם לא מצליחים להבדיל בין עיקר וטפל. מפחיד לאאלה להגיע לגיל ארבעים ולדעת שזה מה שמצפה לך, להיות חבר בפורום או לחדול מלהתקיים. סופטי
פחד אלוהים נפל עלי, אני מקווה שעוד לא מאוחר מידי להתנתק ממה שקורה כאן.

מצדיקה אותך הפורום פוגע באנשים ../images/Emo45.gif

היא תמיד אמרה שהמקלדת זה כלי נשק!! אחריו זה האנשים שלא שולטים בפה שלהם!! והרביעי שלא יודעים לבקש סליחה ומחילה בזמן!! הרי היא שנתיים נלחמה בנענע להסביר לאנשים שהם פוגעים אחד בשני! הגיע הזמן שמישהו יקלוט את זה. ובראש וראשונה המנהל שלכם שהכי פגע בה
============================================================================================================================================

zar

New member
אחותה

עד כאן השמעת את דברך לא יותר שבת שלום צאר

softy

New member
תראי, תשמעי.....

קודם אתקן שגיאת כתיב נוראית שנפלה לי בכתיבה - טפל= תפל. עכשיו לעניין. אם את אומרת שגם בנענע היא נלחמה שנתיים וגם פה בתפוז יש לה בעיות, אז אולי בכל זאת לא בפורטלים האשם, אולי משהו בה לא כל כך טוב. לדעתי שווה בדיקה. עכשיו, אם זה כל כך חשוב לה להיות חברת פורום ארבעים אז אני מוכן לוותר על מקומי כאן למענה, לא הייתי רוצה לדעת שאנחנו כאן נהנים מהחיים ויש בחורה שנבצר ממנה להשתתף איתנו בכל ההנאה הזו. אגב, אם את יכולה לכתוב מהמחש שלה לכאן, אז למה היא לא יכולה, שתכנס בשם אחר ותגיד, שלום אני שועלת מעכשיו שמי הוא כך וכך. סופטי
הלכה לי ההנאה לגמרי עכשיו, מה גם שבשעה 21.00 אני יוצא

לסופטי וגם לך צאר ../images/Emo70.gif

אין בכוונת אחותי לחזור ולכתוב בפורום בו אינה רצוייה!!! כל כוונתה הוא לטהר את שמה שלא באה לכפות רצון אף אחד לקרוא את כתבייה!!! לא באה לכאן לריב. באה לכתוב ולהיות עם אנשים שאהבה ואין לי מושג מיהם חוץ ממרקי . כל רצונה להתחיל דף חדש ! ושיטוהר שמה שבאה להתחזות לאחרת או לפגוע בכל דרך ! לגביי נענע היא לא כתבה בפורמים אלא היתה בצ´טים ודיברה על ליבם שלא יפגו אחד בשני. הלוואי שהמנהל שלכם יהיה לו מספיק שכל להבין שכל רצונה לצאת לדרך חדשה. במקום שאינה רצויה לא תכתוב . היא מספיק מוכשרת ורוצים בה בהמון מקומות. היא נלחמת על שמה היום שיטוהר מכל אשמה. אין לה כח להלחם היא גמורה נפשית ופיזית.

softy

New member
אז אם זה ככה

אני מציע שנארגן עצומה<פיטיציה בעברית> שבה כל אחד מחברי הפורום יחתום את שמו: לשון העצומה <פיטיציה> אני חבר בפורום ארבעים פלוס של תפוז מטהר בזאת את שמה של שועלת המדבר. אני מתנצל בשמי ובשם כל אחד אחר מחברי הפורום על דברים שאמרתי בשגגה או ביודעין על דברים שהוצאו מהקשרם ועל כל דבר שהיה במשתמע. על החתום : שם החבר____________________ ובסוף העצומה נכתוב מטוהרת מטוהרת מטוהרת <זה מגולני> הולך? סופטי

zar

New member
מטוהרת מטוהרת....

זה לא מהנדסה קרבית, אב"כ? צאר

softy

New member
לא גולני

אחרי שנכנסנו לחדר וטיהרנו אותו מכל מיני שרצים שהיו שם אז אחד החילים בחוליה היה כרע ליד החדר וצועק טוהר טוהר טוהר כדי ששאר החוליות יוכלו לדלג על החדר הזה. אח היו ימים בפלמ"ח סופטי

zar

New member
נזכרתייייייייייייייייי ../images/Emo62.gif

זו הקריאה של הבלנית במיקווה לאחר שווידאה הפרחת
בועות
צאר
- שעוסק בקדש

חתולה אתה חמוד ../images/Emo54.gif

אין לה בעיה איתך יש לה בעיה עם אחרים ובמיוחד זה שכותב בכחול צאר הוא הראש פה שהוא יבקש סליחה ממנה בשביל כל מי שפגע בה בכל מיני שמות!!! והוא שתק !

zar

New member
סופטי

מכיוון שהוכרזה הפסקת אש, לפחות מצידו של מרקי אבקשך בכל לשון של בקשה שלא לעורר את הפורום לסחרור נוסף של מחול שדים. קראנו את דברה, כואבים את כאבה, אך עדיין נותרנו חלוקים על דרכה. צאר - שלאחר סערת הרגשות שפרצה בפורום ביומיים האחרונים ולאחר שכולםםםםםםםםםםאמרו את דברם רוצה להתחיל בדף חדש.

softy

New member
צאר

נפתח פה דיון ואני חושב שיש מקום למגוון רחב של דעות גם חוסר הסכמה יכול להיות מתוך כיבוד רב. הרי הפורום הנ"ל לא מיועד רק לשירים ודברי אהבה, אנו כאן כדי לחטט בפצעי נפשנו המיוסרת ולנסות להביא קצת מרגוע למכאובינו הנפשיים השונים. סופטי
זו דעתי אלה אם כן תגיד לי אחרת.

zar

New member
סופטי

הרי הינך יוצא בעוד מספר דקות ולכן חבל להרחיב כרגע את הדיבור בנושא. את שאמרנו לה, נאמר באין ספור פורומים אחרים. אי יכולתה להפנים ולצאת מחוזקת מאשר יעצנו לה תגרום לה להיתקל חדשות לבקרים בגולשים ואנשים אחרים אשר יחלקו על דרכה. לחטט בפצעי נפשנו, כן. בשלה, לא. בילוי נעים צאר

softy

New member
תודה

הולך לחטט בכמה פצעי אקנה בחמי יואב. מים חמים, מסג´ תאילנדי ריקודים, בירות, כמה זקנות בנות ארבעים פלוס. מה בן אדם צריך יותר? אולי רק חברות בפורום ארבעים פלוס?! סופטי

דורלי

New member
חמי יואב

סירחון של בריכות גפרית. נשים בנות 40+20. גברים 40+30 עם כרס משתפלץ וקרחת נוצצת. שולחנות וכסאות פלסטיק. ריקודים נוסח שנות ה-40 ואולי הערב שנות ה-50 חנייה על כורכר מלא אבק. מזנון של בורקס וקפה בחד פעמי. והריח, ריח מצחין שלא מתפטרים ממנו גם אחרי 5 מקלחות. בילוי נעים סופטי, וציית לתמרור עצור ביציאה ליד תחנת הדלק. ואולי תאסוף את דייגו הדייג בדרך, הרי הוא בעיצומו של דייג באשדוד, לא? דורלי לא אוהבת את ריח הגפרית

elninyo

New member
אהה גם הדייג מסריח, מלחממממממה ../images/Emo18.gif ../images/Emo19.gif

אין כמו חמי יואב/אחלא מקום. איך אני אוהב את הרגע שהביצה השמאלית מתחילה להיות קשה מהמיים החמים והיא מתחילה לצעוק: תצא תצא אתה לא נורמאלי חושב רק על עצמך
רק מי שיכול לעמוד בריח הגופרית יכול לטהר בני אדם

למעלה