לחברים הימינים בפורום......

לחברים הימינים בפורום......

הייתי שמח לקרוא הודעה שלכם מה הפיתרון שאתם רואים למצב, אנא פרטו כמה שאפשר, אם כמה זה נחמד לשמוע את התגובות שלכם לכל הודעה שלנו, הייתי שמח פעם לשמוע כיצד אתם רואים את הפיתרון, איך אתם עושים כל דבר שאתם מציינים, מה לדעתכם הפיתרון הסופי וכו´ וכו´ וכו´... אנא פרטו כמה שאפשר, עד עכשיו לא שמעתי מכם אף הצעה לפיתרון....

באמת יהיה נחמד....

אבל מה איתנו השמאלנים? אולי מישהו מוכן לרכז בהודעה אחת את הכל? גלית

נתיבה

New member
לא לכל מצב יש פתרון נתון. מכונית

בטוטל לוסט לא מתקנים יותר. בקיצור..כל הנסיונות לפתור ת´מצב נכשלו. אנחנו עתה במצב לא טוב.! זה בטוח. מאידך יש הסכמי שלום.יש.! גם שנעשו ע"י הימין וגם ע"י השמאל.! עם המדינות השכנות כמובן. ורק איתן עלינו לדבר.! הן הפרטנר..האורנז´ והסלקום שלנו..אם המטאפורה הזו ברורה..! וזה דרך הכיס.דרך הכלכלה. מכל מקום ההתערבות של ארה"ב לא מסייעת לנו בכלל.!

נתיבה

New member
את מחנות הפליטים יש להרוס. לבנות

מעברות ואח"כ בניינים ויפה שעה אחת קודם.

okok4

New member
צר לי לאכזב אותך

אבל בניגוד לשמאל - שמאוד אופנתי עכשיו לומר שהוא פשט את הרגל וכו´ - לימין אין ולא יהיה שום פתרונות, הצעות, דרכים, רעיונות, הבחנות וכודמה בנוגע לסיכסוך הישראלי\פלשתינאי. מדובר בפיקציה. חבל על הויכוח.

Duche

New member
צר לי לפוצץ לך את הבועה

אבל בניגוד לימין - שזוכה לעדנה ופריחה בזמן האחרון, השמאל אכן פשט את הרגל לחלוטין, כתוצאה מההתפכחות של רבים מפתרון השוא שהוא הציע. לעומת זאת, הימין מלא בפתרונות שונים ומגוונים, לא אחד, לא שנים אלא הרבה יותר. החל מפתרונו ה"קיצוני" של גנדי (הטרנספר) וכלה בפתרונו המתון של בני בגין שדוגל בשילוב אופטימלי של ערביי ישראל בחיים המדיניים כאזרחים שווי זכויות, אך תוך כדי כך הגנה מירבית על בטחון התושבים והתנגדות לטרור הערבי/מוסלמי. כמובן, שכל מה שכתבת בתגובתך הינו לא יותר מפיקציה. חבל לך על הויכוח

נו באמת......

אולי תפסיקו להתנהג כמו ילדים קטנים? אולי במקום להתווכח מי יותר טוב, ומי פשט את הרגל, ולמי יש או אין פתרון, פשוט תציגו את הפתרון שאתם מאמינים בו? זה הייתה מטרת השאלה, ולא... אני לא מדבר על סיסמה, אלא תכל´ס תציגו שלב שלב נושא נושא מה ההצעה שלכם....

Duche

New member
אין שום בעיה

העניין הוא, שכבר עשיתי את זה *כל כך* הרבה פעמים, שזה מתחיל להימאס עלי. אולי נשמע קודם כל את דעתך, ואז אני אציג את דעתי?

בשמחה......

תן לי עד מחר אני אנסח את זה בהודעה אחת ואפרסם אבקש רק שדעותייך לא יתבססו כתגובה לדעותי, אלא כמשהו עצמאי לחלוטין... אל תגיד למה אתה לא מסכים במה שאני מציג, פשוט תציג את הפתרון שלך.

okok4

New member
חחח...

בני בגין? הוא לא נעדר. וגנדי? שר התיירות? חחחח.... קטעים. מדובר בקרויוז. אם לימין היה פתרון למצב המדינה שלנו לא היתה במצבה הנוכחי.

המוסד

New member
הפיתרון שלי

דבר ראשון לפני שאפרוש את מישנתי כדאי לדעת ששום פיתרון (בטח לא ה"שלום") לא יקדים את ביאת המשיח (בניגוד למה שהשמאל חושב) כמו שארה"ב הביסה את ברה"מ ועדיין לא פתרה את כל בעיותיה, כן גם אנחנו לא נוכל לגמור את כל הצרות גם אם נביס את ערביי יש"ע... פשוט אין "פיתרון סופי" א.הדבר בראשון הוא סילוקו של אש"ף מתחומי ישראל, איך עושים את זה? ישנם שתי אפשרויות, חתירה תחת שילטון עראפת עד שיתמוטט, או "זבנג וגמרנו" השיטה הראשונה עדיפה עליי ב.הפיכת ערים וגושים של יישובים ערביים למעין מדינות פדרליות שלכל אחת פרלמנט משלה ולתושביה תעודות תושב מזהות, והן יהיו מפורזות, עם משטרה קטנה ו"חוזה" בינה לבין ישראל ג.להתחיל לעודד הגירה משטחי ישראל, אני מניח שעד שנעבור משלב ב´ לשלב ג´ יעבור הרבה זמן... ד.כעיקרון זוהי רק הצעה להתמודדות מול ערביי יש"ע, ויש גם הצעות לנושאים אחרים, שלא תחשבו שהימין רק מבקר, אך יש לזכור שלפני כל פיתרון אחר יש להוציא את הסכין(ה"שלום") מהבטן ולהבין מול מי אנחנו עומדים, זהו הצעד הראשון

okok4

New member
כמה שאלות

א. מה יבטיח לנו ש"חתירה" תחת שילטונו של ערפת יביא לשינוי? האם יעלה מנהיג יותר מתון? מנהיג שיסכים לויתורים מרחקי לכת? או אולי להיפך? "זבנג וגמרנו" - אפשר קצת פירוט בבקשה? ב. "הפרלמנט" המקומי בכל "מדינה פדראלית" יוכל לקבוע חוקים משלו? ואם יהיה חוק לדוגמא שעל רצח נשים לא יינתן עונש (כמו לדוגמא באיראן)? אנשים שונים אשר יברחו מהחוק יפנו לאותן "מדינות פדראליות". ג. כיצד "נעודד הגירה"? ערבי יש"ע עלק. לא יותר פשוט להוציא משם את המיעוט הבעייתי...

המוסד

New member
שאלות טובות

א.חתירה להפלת עראפת, אין קשר למנהיג כזה או אחר, כל מה שאנחנו צריכים זה להפיל את עראפת או לערער אותו במידה כזו שהשליטה במקומות מסוימים תעבור לידנו, זה כל, בקשר לזבנג וגמרנו- הכוונה היא לחכות לפיגוע גדול ואז להרוס את הרשות, כאמור הדרך הראשונה עדיפה עליי ב.כן, חוקים במסגרת מסוימת, כמו למשל מהירות בנסיעה, היתרי בנייה עונשים וכו´ בקשר לרצח נשים וכו´ זה תלוי במסגרת שתחליט הממשלה הישראלית בקשר לבריחה לערי האוטונומיות הללו גם זה ייקבע על ידי אותה מסגרת חוקים שתקבע ע"י הממשלות (כמובן שבעיניינים ביטחוניים או פנים ישראלים המילה האחרונה תהיה של ישראל) ג.לעודד הגירה באמצעות כסף (הסיוע האמריקני) בקשר להערה הדבילית האחרונה שלך, אני שואל- יש מלא בעיות במזה"ת נכון? אולי במקום להתמודד איתם ולתמוך בישראל נוציא את המיעוט הבעייתי? שהם היהודים אם לא הבנת...

okok4

New member
ובקשר להערה האחרונה שלך

שלי לפחות היתה פרקטית.

תשאלי את ח"כ קליינר...

הוא ניסה להעביר חוק בכנסת, לפיו יינתן "סל הגירה" לכל אדם שיהגר למדינה ערבית. מובן שהחוק לא עבר את הועדה המשפטית מפאת הרוח הגזענית שבו...

המוסד

New member
גזעני או לא

כשהאדמה תבער מתחת לרגלי הוועדה המישפטית גם הם ימהרו ל"חתום", דבר נוסף, זה דבילי לעצור את החוק אחרי הכל הוא לא יותר "גזעני" מחוק השבות

בסמינר שעברתי...

בנושא דמוקרטיה ועבודה בכנסת, שאלתי את היועצת במשפטית לממשלה מדוע פסלה הועדה את חוק סל ההגירה ואולם חוק השבות עבר ללא כל בעיה. היא טענה שאז הסטנדרטים היו שונים, וכיום לא ניתן לפסול חוק באופן רטרואקטיבי.

המוסד

New member
"אז הסדטנדרטים היו שונים", בולשיט

אתה אומר שהיום לא היו מאשרים את חוק השבות?

נתיבה

New member
רק שכחת שהבעיה היא טרור אישי.

וגם כאשר הבריטים היו כאן ולא היתה מדינת ישראל, היו אותן תופעות. רוצה לאמר שלא פתרון מדיני ולא פתרון צבאי הם הנותנים. בקיצור מאה שנות טרור, צפויים לנו גם הלאה.!

למעלה