לזכרם

לזכרם

ראיתי אותה בפאב של הקיבוץ,אותו פאב שאני נוהגת לפקוד בקנאות מידי יום שישי. לא ראיתי אותה שם קודם היא ישבה לבדה בפינה של הבר משחקת לה במטריה קטנה שקישטה את הקוקטייל שלה היה לה שיער ארוך, שחור כפחם,מונח בקפידה על כתפיה העדינות והלבנות זוג עיניים ירוקות עוקב בדריכות אחרי תנועות הנוזל הלבן בתוך כוס מעוצבת. היה בה משהו קסום,אלוהי כמעט,שברירי. ניגשתי לבר והתיישבתי לידה היא הביטה בי ומייד הסיטה ראשה חזרה אל המשקה,כאילו היה איזה סרט מרתק בשעת לילה מאוחרת. "את לבד פה?"שאלתי "כן"ענתה יכולתי להריח מבעד לעשן הסיגריות ואדי האלכוהול את הריח המתקתק של הבושם שלה פתאום הבחנתי בדמעה גדולה זולגת על לחי לבנה "מה קרה ילדה יפה?"שאלתי והעברתי את ידי בשערה. היא לא ענתה. רק הביטה בי בשתי עיניים ירוקות וגדולות. ניגבתי בעדינות את הדמעה מלחייה. הבטנו אחת בשניה בלי לאמר דבר. כמו שתי שותפות לסוד רק שלנו. בלי לאמר מילה אחזתי בידה והובלתי אותה אל מחוץ לפאב,משאירות מאחורינו את המולת הפאב ורעש ההוללים לקחתי אותה אל המקום הכי שקט שהכרתי,אל גן הזכרון מאחורי שדרת האורנים "יפה פה"היא אמרה "כן"עניתי זוג עינייה הירוקות פגשו שוב בעייניי הכהות עמדנו קרובות כל כך עד שיכולתי לחוש את נשימתה על פניי נישקתי אותה בלחייה,מוחה בלשוני עוד דמעה שזלגה לה בינתיים היא הושיטה יד אל פניי ונשקה לי בפי נשיקה ארוכה, נשיקה חושנית ומשתוקקת שהעבירה גלים של חום בכל אבריי. ביד מפוחדת החלתי מורידה מעלייה את כתפיות חולצתה השחורה מגלה אט אט זוג שדיים מדהימים,לבנים וגדולים עם צמד פטמות ורודות חצופות ליטפתי את פטמותיה בהיסוס כאילו עמדה למולי בובת חרסינה מופלאה אחר אחזתי שד אחד בידיי והחלתי מלקקת את הפטמה הורודה סביב סביב,רציתי לינוק מהשד הזה שעמד במלוא תפארתו למולי. הרגשתי את כל גופי מתרגש,איך אני נרטבת כולי מהמגע הקסום הזה של השד בלשוני היא נאנחה הבטתי בה בחיוך. לפתע הזיזה אותי ממנה בנגיעה רכה ומהוססת. ניגשה אל המצבה ,שעמדה באמצע גן הזכרון, עלייה כתוב שחור על גבי לבן"לזכר בנינו שנפלו למען המולדת". פתחה את רוכסן מכנסיה השחורות והורידה אותם. רגל אחת ואחר רגל שניה. רגליים ארוכות היו לה לבנות,חלקות, כמו של פרימה בלרינה הייתה בה אדרת מלכות. היא התיישבה ברגליים פסוקות על מצבת הזכרון גופה נשען לאחור על מרפקיה הקטנים. מבין רגליה הלבנות והעדינות נגלה לפניי משולש קסם שחור ונוטף. "בואי אליי"לחשה לי ניגשתי אלייה בלי לאמר מילה רכנתי על ברכיי ותחבתי פניי אל בין חמוקיה.טעמה היה כפרי טרופי עסיסי שטרם טעמתי. ינקתי אותה בתאווה הולכת וגדלה מלטפת בידיי את ישבנה הענוג לשוני מתפטלת בשיפולי שפתיי ערוותה,פי מתמלא במיצי גופה ליקקתי את הדגדן שלה נהנת לראות איך גופה נע בתנועה לא נשלטת בפי הרמתי שמלתי האדומה והנחתי עצמי על פניה בעודי מכניסה ,לתוך הכוס הפעור לכבודי, אצבע משתוקקת, החלתי מאוננת על פניה היפות מרטיבה את כולה בתשוקתי הבוערת. החדרתי אצבע שניה אל תוכה היא פלטה אנקה ושינייה תפסו בחוזקה בדגדגן שלי שחיכה לחוש את חום לשונה זעקה נפלטה מגרוני. כמו במחול שדים מטורף החלו גופותינו מתפתלים להם יחד, לשונה בתוכי ולשוני בתוכה. מסובבת עוד אצבע במעמקי גופה נאנחת גונחת ישבני מתפטל מעלייה מעלה ומטה, מרגישה כל תו בפניה בתנועות לשון זריזות מגרה לה את הדגדגן הרטוב בין שפתיים בוערות מרגישה אותה רועדת תחתיי,כל גופה בוער "יפה כל כך"אני אומרת לה ומחדירה אצבע שלישית אנחה גדולה יוצאת מגרונה עוד אחת מגרוני והקצב גובר במערבולת מטורפת החושים נטרפים בתנועה סיבובית כמעט כל ידי בתוכה. מרגישה איך היא גומרת רעד עובר בגופי אני לוחצת עצמי אל פניה מעבירה כוס חם ורטוב על לשון מתחננת צמרמורת של עונג ממלאה את גופי. אני נרגעת נאנחת... יורדת מעליה... מסתובבת להביט בפניה בזוג עיניים ירוקות שמזילות עוד דמעה נישקתי אותה בשפתיה וחיבקתי אותה חזק שכבנו ככה כל הלילה מעלינו שמיים שחורים מלאיי כוכבים ומתחתנו כתוב לזכר הנופלים...

למעלה