לזימי ממליצה ליועמשית, תגבילי את גובה המתנות בחתונה של אבנר נתניהו.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
היא צודקת במאה אחוז. די לשוחד פוליטיקאים.
חחחחחחחחחח
טול קורה מעיניך. ;-)
וכששמעון פרס ערך לעצמו יום הולדת בסכום של 11 מיליון שקלים..
האם גם אז הזדעקתם כל כך?
כמה עולה עוגת יומולדת?
כמה עולים 90 נרות קטנים וצבעוניים?
סוגרים חשבון: יום הולדת שמח, נשיא יקר
זאת צביעות לבוא דווקא עכשיו לאבנר נתניהו בטענות.

אלפיני

Well-known member
חחחחחחחחחח
טול קורה מעיניך. ;-)
וכששמעון פרס ערך לעצמו יום הולדת בסכום של 11 מיליון שקלים..
האם גם אז הזדעקתם כל כך?
כמה עולה עוגת יומולדת?
כמה עולים 90 נרות קטנים וצבעוניים?
סוגרים חשבון: יום הולדת שמח, נשיא יקר
זאת צביעות לבוא דווקא עכשיו לאבנר נתניהו בטענות.
אתה יכול בהחלט לבקר את האירוע והעלות והאם כל זה היה צריך לבוא על חשבון משלם המיסים. אני אפילו מסכים אתך שאין מקום לזה. בשאלת מי התחיל ביבי השיג אותו , ומאז עקף אותו אלפי מונים.

אבל נניח לכך, כי הנקודה היא אחרת לגמרי : נתניהו יחד עם הצרה שאתו מצפים למתנות בשווי מזומנים רבים מאותם מוזמנים. כאן בדיוק צריך לשים גבול בין מתנה לחתונה כפי שנותן כל אדם לבין סכומים שיגיעו לשוחד. כי עם כל הכבוד, אני בספק רב אם הם עושים זאת אך ורק בגלל העיניים והפנים היפות של הצרה.

אני סבור שהדעה הזו מבהירה היטב את הנקודה:

1749457652163.png

נערך לאחרונה ב:

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אתה יכול בהחלט לבקר את האירוע והעלות והאם כל זה היה צריך לבוא על חשבון משלם המיסים. אני אפילו מסכים אתך שאין מקום לזה. בשאלת מי התחיל ביבי השיג אותו , ומאז עקף אותו אלפי מונים.

אבל נניח לכך, כי הנקודה היא אחרת לגמרי : נתניהו יחד עם הצרה שאתו מצפים למתנות בשווי מזומנים רבים מאותם מוזמנים. כאן בדיוק צריך לשים גבול בין מתנה לחתונה כפי שנותן כל אדם לבין סכומים שיגיעו לשוחד. כי עם כל הכבוד, אני בספק רב אם הם עושים זאת אך ורק בגלל העיניים והפנים היפות של הצרה.

אני סבור שהדעה הזו מבהירה היטב את הנקודה:

צפה בקובץ המצורף 130414
נו אז מה?
גם יוסי כהן ראש השבכ לשעבר החזיר את המתנה (20 אלף) שהוא קיבל מג'יימס פאקר בחתונת בתו.
האם שרה נתניהו הייתה מחזירה?
יכול להיות שכן, חחחחחחחחח. (אני כותב את זה אבל אני יודע בדיוק את התשובה)
עכשיו צחוק בצד..
אז נכון שיש לנו ראש ממשלה שהוא קצת נהנתן ואישתו קצת גרידית.
אבל מאידך, השירות שהוא עושה למדינה שווה לנו הרבה יותר מקופסת סיגרים או ארגז שמפניות וורודות.
על כף המאזניים יש את לפיד האיש ההגון והישר אבל טירון פוליטי.
ועל הכף השנייה יש שועל פוליטי חכם ומבריק שהוא קצת נהנתן.
במי היית בוחר?
אנחנו בחרנו בשועלו של שמשמון. |שועל|

אלפיני

Well-known member
נו אז מה?
גם יוסי כהן ראש השבכ לשעבר החזיר את המתנה (20 אלף) שהוא קיבל מג'יימס פאקר בחתונת בתו.
עכשיו צחוק בצד..
אבל מאידך, השירות שהוא עושה למדינה שווה לנו הרבה יותר מקופסת סיגרים או ארגז שמפניות וורודות.
במי היית בוחר?
אין פה עניין של קצת. יש חוק. כמו שכשאתה ואני נשלם במידה ונעבור עליו ונתפס כך זה חל גם עליו וגם על כל פוליטיקאי אחר מכל מקום בקשת הפוליטית.
ולא לעניין כמה שאתה חושב שהוא גדול , נפלא, או מה שבא לך.

הבעיה החומרה עם נתניהו שהוא עסוק בעיקר בניסיון לשנות חוקים ולנטרל שופטים על מנת שיוכל לעשות מה שבא לו ללא שום דין וחשבון. אתה יודע יפה מאוד לאיזה נזק תוצאתי עצום ההתנהלות הזו הובילה. אני לא מוכן להעלים עין, לא עבורו , ולא עבור אף אחד אחר.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אין פה עניין של קצת. יש חוק. כמו שכשאתה ואני נשלם במידה ונעבור עליו ונתפס כך זה חל גם עליו וגם על כל פוליטיקאי אחר מכל מקום בקשת הפוליטית.
ולא לעניין כמה שאתה חושב שהוא גדול , נפלא, או מה שבא לך.

הבעיה החומרה עם נתניהו שהוא עסוק בעיקר בניסיון לשנות חוקים ולנטרל שופטים על מנת שיוכל לעשות מה שבא לו ללא שום דין וחשבון. אתה יודע יפה מאוד לאיזה נזק תוצאתי עצום ההתנהלות הזו הובילה. אני לא מוכן להעלים עין, לא עבורו , ולא עבור אף אחד אחר.
אני מסכים עם תחילת הדברים שלך..
אבל האם הימין סתם מנסה לשנות חוקים?
האם השופטים שמועמדים לניטרול הינם ישרים והגונים?
חשיפה: פרשיית הנדל"ן החדשה במעורבות השופט יצחק עמית - ערוץ 14 | C14

אלפיני

Well-known member
אני מסכים עם תחילת הדברים שלך..
אבל האם הימין סתם מנסה לשנות חוקים?
האם השופטים שמועמדים לניטרול הינם ישרים והגונים?
חשיפה: פרשיית הנדל"ן החדשה במעורבות השופט יצחק עמית - ערוץ 14 | C14
מהכתבה שלך עצמה -

מהרשות השופטת נמסר בתגובה: "בשנת 2016 נתן הנשיא יצחק עמית ייפוי כוח כללי-נוטריוני לאחיו לעסוק באופן בלעדי בנכסים הנ"ל דווקא על מנת שלא להיות מעורב בכל הקשור בהם.

"בניגוד לאמור בשאילתה, במקרה זה לא מתקיים ניגוד עניינים אשר היה צריך למנוע מהנשיא לשבת בדין בתיק האמור. החברה המשיבה בערעור שבו ישב הנשיא עמית אינה החברה שעמה נחתם הסכם הקומבינציה וממילא לא היה מקום להוסיפה לרשימת המניעויות, שנועדה בעיקרה לבעלי דין חוזרים".

ואני מוסיף: אם יתברר שלא כך הדבר, עמית יצטרך לעמוד למשפט בדיוק כמו כל אחד אחר.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
מהכתבה שלך עצמה -

מהרשות השופטת נמסר בתגובה: "בשנת 2016 נתן הנשיא יצחק עמית ייפוי כוח כללי-נוטריוני לאחיו לעסוק באופן בלעדי בנכסים הנ"ל דווקא על מנת שלא להיות מעורב בכל הקשור בהם.

"בניגוד לאמור בשאילתה, במקרה זה לא מתקיים ניגוד עניינים אשר היה צריך למנוע מהנשיא לשבת בדין בתיק האמור. החברה המשיבה בערעור שבו ישב הנשיא עמית אינה החברה שעמה נחתם הסכם הקומבינציה וממילא לא היה מקום להוסיפה לרשימת המניעויות, שנועדה בעיקרה לבעלי דין חוזרים".

ואני מוסיף: אם יתברר שלא כך הדבר, עמית יצטרך לעמוד למשפט בדיוק כמו כל אחד אחר.
כן, אבל אל תשכח שהאיש טובל כל כולו בחטא.
לצורך העסקה הוא קורא לעצמו גולדפריינד ולא יצחק עמית.
כבר מגיל צעיר לימדו אותי שלא כל הנוצץ זהב הוא. ;-)

שאפו גדול עבור הסיפא של דבריך. |4U|

אלפיני

Well-known member
כן, אבל אל תשכח שהאיש טובל כל כולו בחטא.
לצורך העסקה הוא קורא לעצמו גולדפריינד ולא יצחק עמית.
כבר מגיל צעיר לימדו אותי שלא כל הנוצץ זהב הוא. ;-)

שאפו גדול עבור הסיפא של דבריך. |4U|
לא לעניי להתעסק בשם במשפחה שלו. גם אבא שלי ירש פעם דירה מהוריו תחת שמו טרם עוברת.
בהתחשב בגילו, בחלט יתכן שההורים הוציאו צו ירושה לפני שנים רבות עוד לפני שעברת את שמו.
הרי יש מספר ת.ז קבוע. לו רצה לרמות , היה מוצא שיטה קצת יותר מתוחכמת. ועצם העובדה שמצא לנכון מראש להעביר יפוי כח מסודר לטיפול בדירה מראה שהתייעץ במטרה לא להיות בניגוד עניינים. לדעתי, מדובר בעוד ניפוח של ערוץ 14 למטרות פוליטיות.
אבל כפי שאמרתי אין לי בעיה לקבל אפשרות שאני טועה בהינתן ראיות.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
לא לעניי להתעסק בשם במשפחה שלו. גם אבא שלי ירש פעם דירה מהוריו תחת שמו טרם עוברת.
בהתחשב בגילו, בחלט יתכן שההורים הוציאו צו ירושה לפני שנים רבות עוד לפני שעברת את שמו.
הרי יש מספר ת.ז קבוע. לו רצה לרמות , היה מוצא שיטה קצת יותר מתוחכמת. ועצם העובדה שמצא לנכון מראש להעביר יפוי כח מסודר לטיפול בדירה מראה שהתייעץ במטרה לא להיות בניגוד עניינים. לדעתי, מדובר בעוד ניפוח של ערוץ 14 למטרות פוליטיות.
אבל כפי שאמרתי אין לי בעיה לקבל אפשרות שאני טועה בהינתן ראיות.
אני הייתי מאמין לאבא שלך יותר מאשר לחבר המוזהב עם הגלימה השחורה.
תראה, אני דיי נוטה לקבל את דבריך, אבל עדיין קשה לי שלא לחוש ריח דגים רקוב שעולה מהסיפור הזה.
כי מה זה משנה אותו יפוי כוח? הרי בסופו של דבר מדובר ברכושו הפרטי של אותו שופט.
רכוש פרטי שמחירו ישתדרג היטב לאחר הפעולה שנעשתה שם
וגם הרעפים שהוא נדרש לפרק ונכון להיום הוא עדיין לא פירק, יש לכך סיבה כלשהי? מלבד "דמו הכחול".?

evglev1

Well-known member
מנהל
נו אז מה?
עכשיו צחוק בצד..
במי היית בוחר?
הוא לא קצת נהנתן, מאז תחילת המילניום הוא מעולם לא שילם את החשבון שלו במסעדה ותמיד מקפיד לבוא עם חבר שישלם את החשבון שלו וגם מקפיד ללכת למסעדה בלי ארנק ובלי ספר צ'קים כדי שגם טכנית לא יוכל לשלם את החשבון. וכל הוצאה פרטית שלו הוא מנסה להציג כהוצאה ציבורית ולפחות מנסה שתשולם על חשבון משלם המיסים. אולי זאת מחלה של אספנות חשבונות בנק, שהוא תמיד מחפש דרך שמישהו אחר ישלם את ההוצאות שלו ואת הרווחים שלו הוא רוצה שיצטברו כאוסף.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
הוא לא קצת נהנתן, מאז תחילת המילניום הוא מעולם לא שילם את החשבון שלו במסעדה ותמיד מקפיד לבוא עם חבר שישלם את החשבון שלו וגם מקפיד ללכת למסעדה בלי ארנק ובלי ספר צ'קים כדי שגם טכנית לא יוכל לשלם את החשבון. וכל הוצאה פרטית שלו הוא מנסה להציג כהוצאה ציבורית ולפחות מנסה שתשולם על חשבון משלם המיסים. אולי זאת מחלה של אספנות חשבונות בנק, שהוא תמיד מחפש דרך שמישהו אחר ישלם את ההוצאות שלו ואת הרווחים שלו הוא רוצה שיצטברו כאוסף.
כן, לצערי אני גם שמעתי שמועות מהסוג הזה..
עכשיו אני לא יכול להגיד שזה 100 אחוז נכון,
הרי בכל זאת תראה איך שמנסים להפיל את נתניהו בבית המשפט וללא הצלחה יתרה הייתי אומר.
ועוד דבר... אם היית יוצא לפגישה עם ראש הממשלה ומשם הייתם יוצאים לארוחה עסקית
שזה כבוד גדול אני חושב...
אז מה? לא היית משלם על הארוחה?

למעלה