לזה התכוון פרויז

פרויז1

New member
../images/Emo46.gifתיס-לח לי עאדוני! זה לא פאלודה !!!

לפני כמה חודשים הזמנתי ת'חברים מהתיכון הביתה. הודעתי מה יהיה והוספתי את הגלידה הפרסית עם אטריות לבנות ומי ורדים מתוק וקר כקרח. אשתי שתחיה, יצקה כזה סמטוחה, מזל שרוב החבר'ה לא היו פרסים
חודש אחרי זה, החבר הפרסי הזמין ואשתו הכינה את זה כדת וכדין. קלטתי בנוסף גם את הרמז
: כך עושים!

YEKI 1

New member
באמת הו באמונה חיילי חג'לה מיקונם אחא פרויז ;

בחדה הו בבן עמרם גה אסלאן בכלל אני לא ידעתי !!
ג'ונה צ'שאם גה ביכלל לא הייתי פה
צ'שאם קור בבה אגא ביכלל אני ידעתי גה אתה נהיתה מנהל הפורום ואלא בחדה חיילי חג'לה מיקונם
באמת סליחה באתה גה רק עכשיו אני ראיתי זה ! מובראק בשה לתפקידך כמנהל הפורום ! ! שיהיה לך בהסלחה רבה אני כל-כך שמחה שאתה סוף-סוף מנהל הפורו אישלא גה כישרונך הגדול יעמוד לך תמיד, עד גה פולניה שלך ..... (חוב עאלא ולקה , דותה אספואני דיונה חיבון !)

פרויז1

New member
כמה עולה אחד?../images/Emo6.gif

כמה עולה ליום בהשאלה בספריה וכמה זמן לוקח לקרוא?

פרויז1

New member
תני לי שעה אחת לעשות פה סדר,

אחרי זה אני יבוא וו בע'לת מיכונם, מאצ'ד מיכונם, הר צ'י בגי מיכונמד. עד אז, תיכנסי לקישור הזה. זה באשכול אחר. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2097&MessageId=150562498 ותזבירי לשילת של חנום צ'י, מה זה גונדי, ושיש ויראציות שונות ותתני לה אחד מתכון להתחלה. בוקר טוב!
חוזר אליך תוך שעה.

פרויז1

New member
../images/Emo195.gifתגידי, יקי! המשטרה הצבאית הגיעו אליך?

כוג'ה חברתה בורדי? צ'יקה גומד בורד, אָן? מגר גה כסי דיגה פידה כרדי? ובה סרה ארצ'י גואימה בבא! ביבינם! צ'קה שומה זהמת כשידידו פקרה פולניה מאלה מן שודי? ביא פקרה חודתון בשיד. דיגה גומד נזנה, חוב?

למעלה