לו"ז חדש באתר הרכבת

מצב
הנושא נעול.

omer landau

New member
לו"ז חדש באתר הרכבת

לו"ז חדש באתר הרכבת
עודכן מנוע החיפוש הרכבות באתר רכבת ישראל כולל את תחנות בית שמש וראשונים אוקיי נפתחות מחר בערב באתר יש הודעה על פתחית התחנות בראשון ובבית שמש וגם על פתיחת המבנים של תחנות ראש העין ואשדוד שכן היו קיימות בלוח הזמנים הקודם ונוספה מפת קווי נוסעים חדשה אתר רכבת ישראל ------------------------------ מישהו יודע מה שלום תחנת ראש העין דרום ומה יקרה איתה

ה דרומי

New member
שאלה על הדרך האם קשה לרכבת ישראל

לו"ז חדש באתר הרכבת
עודכן מנוע החיפוש הרכבות באתר רכבת ישראל כולל את תחנות בית שמש וראשונים אוקיי נפתחות מחר בערב באתר יש הודעה על פתחית התחנות בראשון ובבית שמש וגם על פתיחת המבנים של תחנות ראש העין ואשדוד שכן היו קיימות בלוח הזמנים הקודם ונוספה מפת קווי נוסעים חדשה אתר רכבת ישראל ------------------------------ מישהו יודע מה שלום תחנת ראש העין דרום ומה יקרה איתה
לקנות קרון מזנון???????? פעם היו להם קרונות כאלו. במקום עגלות מצוק'מקות .

omer landau

New member
ברגע שיהיו לאנשים מספיק.....

לקנות קרון מזנון???????? פעם היו להם קרונות כאלו. במקום עגלות מצוק'מקות .
מקומות לשבת ותדירות הרכבות תיהיה סבירה + אז יתחילו לחשוב על קרונות מסעדה זה רעיון נחמד אבל למצב הקיים עדיפות העגלות -לדעתי מישהו יודע איך אפשר להשיג את העבודה הזאת (מכירת מזון ברכבת עם העגלות האלו )??? פשוט ראיתי הרבה בגילי אז נראה לי שגם אני יכול לבצע עבודה זאת וגם להנות ממנה

ה דרומי

New member
תודה על ההסבר ו../images/Emo91.gif

מקומות לשבת ותדירות הרכבות תיהיה סבירה + אז יתחילו לחשוב על קרונות מסעדה זה רעיון נחמד אבל למצב הקיים עדיפות העגלות -לדעתי מישהו יודע איך אפשר להשיג את העבודה הזאת (מכירת מזון ברכבת עם העגלות האלו )??? פשוט ראיתי הרבה בגילי אז נראה לי שגם אני יכול לבצע עבודה זאת וגם להנות ממנה
תודה על ההסבר ו

תשאל את אחד המוכרים איפה הבעל הבית יושב כימי שמורר זה זכין.

oren*

New member
להנות ממנה?

להנות ממנה?
ראית פעם את המבט של המוכרים כשהם מגיעים לקרונות האחוריים או צריכים לטפס לקומה השניה? מכל קשת המשרות הקשורות לעבודה ברכבת, קשה לי להצביע דווקא על זו כמהנה ביותר (לעומת נניח כרטיסן, מאבטח וכו...).

omer landau

New member
אני יודע אבל אני...

להנות ממנה?
ראית פעם את המבט של המוכרים כשהם מגיעים לקרונות האחוריים או צריכים לטפס לקומה השניה? מכל קשת המשרות הקשורות לעבודה ברכבת, קשה לי להצביע דווקא על זו כמהנה ביותר (לעומת נניח כרטיסן, מאבטח וכו...).
אני יודע אבל אני...
אוהב רכבות והעבודה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא זאת בגלל שאני לא בגיל המתאים להיות כרטיסן או מאבטח או..... אני עוד מעט בן 17 יש עגלות גם בקומותיים -אני אף פעם לא ראיתי-והקרונות כל כך יפים חבל להרוס אותם עם העגלות האלה גם בגלל שהקומותיים הם בדרך כלל לנסיעות קצרות

aas111

New member
כמו במטוס שדיילות עוברות בין נוסעים

אני יודע אבל אני...
אוהב רכבות והעבודה היחידה שאני יכול לחשוב עליה היא זאת בגלל שאני לא בגיל המתאים להיות כרטיסן או מאבטח או..... אני עוד מעט בן 17 יש עגלות גם בקומותיים -אני אף פעם לא ראיתי-והקרונות כל כך יפים חבל להרוס אותם עם העגלות האלה גם בגלל שהקומותיים הם בדרך כלל לנסיעות קצרות
זה הכוונה אני מעדיף מזנון כמו פעם היה פעם קרון מזנון ונעלם בכיום היה פעם גם קרונות עם תאים אישיים כמו בחוץ לארץ

omer landau

New member
התאים האישיים.....

זה הכוונה אני מעדיף מזנון כמו פעם היה פעם קרון מזנון ונעלם בכיום היה פעם גם קרונות עם תאים אישיים כמו בחוץ לארץ
התאים האישיים.....
בחול זה לאנשים שנוסעים נסיעות ארוכות ולכן צריכים פרטיות לישון בו אולי זה היה ככה פעם בארץ שהרכבות נסעו ממש לאט-אבל לא נראה לי אולי אתה מתכוון לקרונות שבהם יש מעין תאים כאלה ובכל אחד 6-8 מקומות ישיבה-אני זוכר משהו כזה

ה דרומי

New member
הלוו כמה עולה שעת חניה ?

לו"ז חדש באתר הרכבת
הלוו כמה עולה שעת חניה ?

ה דרומי

New member
ניזקי הסופה טיפון.

לו"ז חדש באתר הרכבת
ניזקי הסופה טיפון.

עומר M

New member
בקשה ממשתתפי הפורום

לו"ז חדש באתר הרכבת
בקשה ממשתתפי הפורום
אני מבקש מכם לא לשרשר דברים שלא קשורים להודעה המקורית, זה מבלבל את הקוראים! השרשור הזה התחיל עם הלו"ז החדש של הרכבת, המשיך עם קרונות המסעדה ופתאום הגענו לנזקי טורנדו. אנשים, זה לא בושה לפתוח שרשור חדש! (תלחצו על הפס הכתום בראש הפורום, איפה שכתוב הודעה חדשה).

ארזS

New member
בקשר לבקשה ממשתתפי הפורום.

בקשה ממשתתפי הפורום
אני מבקש מכם לא לשרשר דברים שלא קשורים להודעה המקורית, זה מבלבל את הקוראים! השרשור הזה התחיל עם הלו"ז החדש של הרכבת, המשיך עם קרונות המסעדה ופתאום הגענו לנזקי טורנדו. אנשים, זה לא בושה לפתוח שרשור חדש! (תלחצו על הפס הכתום בראש הפורום, איפה שכתוב הודעה חדשה).
בקשר לבקשה ממשתתפי הפורום.
יש משהו בדברים שאתה כותב, אך מצד שני כשפותחים שירשור חדש זה זורק הודעות אחרות לדף השני ולפי מה שאני מבין לא הרבה מעיינים בדף השני. אז בסך הכל זה לא נורא כל כך. ולי אישית יש בקשה שכבר ביקתי כמה פעמים : כשמעלים תמונות אז להעלות אותן ברזולוציה של 600*800 כי פחות מזה מקשה מאוד לראות מה יש בתמונה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה