לוח מודעות

מפגש אמהות בדארמה ביום שני הקרוב

מפגש אמהות ביום שני הקרוב: אתן מוזמנות לבוא ולשוחח על כל מה שמעסיק אתכן, להיות אוזן קשבת אחת לשנייה וגם לתת ולקבל עצות וטיפים מועילים. תינוקות עד גיל שנה מוזמנים גם להצטרף, וגם הריוניות. הכניסה חופשית בהרשמה מראש, כל הפרטים כאן http://www.darmayoga.co.il/laleche.htm

שונצו

New member
הזמנה ליריד לאימהות ולאימהות שבדרך!

ביום שישי 3 בספטמבר- יריד סתווי ראשון בסטודיו חלב M במזכרת בתיה היריד יהיה פתוח בין 09:00-13:00 יהיו שם: בגדי הריון והנקה, חזיות הריון והנקה, מוצרים אקולוגיים לאמהות ותינוקות ודברים מגניבים לחדרי ילדים פרטים נוספים במודעה המצורפת. הכניסה כתמיד חופשית נשמח לראותכן!

Tanya Byron

New member
../images/Emo41.gifשאלון עבודה סמינריונית

שלום לכולן שמי איילת ואני סטודנטית לפסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה. במסגרת התואר אני עורכת מחקר בנושא שימוש אפידורל בלידה ושימוש בגלולה למניעת הריון. אני מחפשת מתנדבות בהריון או/ו אמהות שיענו על שאלון קצרצר בנושא. השאלון הינו אנונימי והנתונים משמשים לצורך המחקר בלבד. *אני מחפשת גם נשים שלא השתמשו/ישתמשו באפידורל או גלולות קישור לשאלון בכל שאלה ניתן לפנות אלי למייל תודה מראש, איילת מתפרסם באישור

הערה

מי שבפורום הזה בטח לא משתמשת כרגע בגלולות, אז שווה לעשות תיקון ניסוח שיתאים למצב

באני B

New member
דרושה מדריכת הכנה ללידה דוברת ערבית../images/Emo193.gif

הי בחברה שאני עובדת בה מחפשים בדחיפות מדריכת הכנה ללידה מאיזור הצפון, חשוב שהיא תהיה דוברת ערבית פרטים במסר

שונצו

New member
../images/Emo26.gifעל הסדיניות הבריאות שמעת?../images/Emo20.gif

הטבע ש.ב.א מציעה ליולדת הביתית מגון מוצרים שיעזרו ללידה בבית, בראשם הסדיניות. עשויות מתאית רכה וסופגת בצד אחד, ופולימר מתכלה מהצד השני - מאוד נוחות ומותירות את השטח שמתחתייך נקי. נקיות מכלור, דיוקסינים ומבשמים - מפחית את הסיכון לגירויים ואלרגיות. רוחב 60 ס"מ, אורך 90 = אידאלי לשכב עליהן לפני, במהלך ולאחר הלידה. נכללות גם בחבילת הלידה האטרקטיבית של הטבע ש.ב.א ליולדת הביתית! ועוד לא דיברנו על המחיר.... לפרטים נוספים בקרו באתר! בברכת לידה קלה ומעצימה, ושנה טובה ומתוקה!

למעלה