לוח מודעות / הודעות

../images/Emo34.gif רוצים אותך בטלוויזיה

לתוכנית חדשה בערוץ YTV דרושים גייז בגילאי 35-18 שרוצים דייט לוהט עם מנחה הורס. בנוסף לפינת "בא לשכונה בחור חדש" דרוש גבר שזה עתה יצא מהארון וזקוק לטיפים ועזרה ב"עצמי" החדש... מעוניין? לחץ על הקישור וספר לנו על עצמך.

מין ערב שכזה, וכולו בשבילכם! ../images/Emo32.gif

ביום שבת הקרוב, ה24/04/04, בשעה 20:00 יתקיים בסניף ת"א של האגודה (נחלת בנימין 18, למי שעדיין לא יודע) ערב מיניות הומולסבית לגילאי 15-23. שווה לבוא להציץ.. אירוע מיוחד במינו, רק בשבילכם.. בנים ובנות (בנפרד) בשיחה הכי פתוחה שיש על כל נושא (מיני) שרק תוכלו לדמיין. (את באמת חושבת שאת יודעת כמה נק' G יש לחברה שלך?) (מה אתה באמת יודע על פיסטינג?) (ומה זה תותב-נקשר?!) עלות הערב: 5 ₪ בלבד! לפרטים ניתן לפנות אליי במייל, למדריכי הקבוצות הצעירות או פשוט לצלצל ל"יש עם מי לדבר". להתראות שם! נוי גבאי, דוברת ועד הנוער סניף ת"א אגודת ההומואים, הלסביות, הביסקסואלים והטרנסג'נדרס בישראל. [email protected] [email protected]

כן יש לי שאלה

איך עושים אותך בטלוויזיה כל כך גבוה האם יש מסלול בימתי שמגביה אותך? או פשוט כל השחקנים הם בעצם גמדים? או שזה איזה משחק עם מראות???

Yaniv-DC

New member
../images/Emo26.gif

וואו! דייט לוהט עם מנחה הורס? נשמע מה זה מגנוב! בעיקר אם אתה ילד מפגר בן 15.

Yaniv-DC

New member
שאלת תם

האם באמת לאנשים בני 23 יש משהו משותף עם ילדים בני 15?

תתפלא..

אחרי בדיקה מקיפה של הנושא, מסתבר שכן, יש. (והייתה בדיקה *מקיפה* של הנושא)

האם יש קשר?

ארגון הנוער פונה לקהל אוכלוסיה שגילו בין 15-23. הניסיון המיני של מרבית בני הנוער היום לרוב מפותח, הפליא אותי בכל פעם לראות צעירים מנוסים מול מבוגרים נטולי כל ידע וניסיון. אישית אני חושב שהיוזמה מבורכת! לעשות דיון על מין, בלי לגרור אותו לתחום הוולגאריות הוא דבר מצוין בפרט לגילאים שלכאורה יודעים המון אבל בעצם לא יודעים כלום.

Yaniv-DC

New member
אני אכן מתפלא.

לא שולל, אך מתפלא. לא מרשים אותי במיוחד שבן 15 מנוסה מינית יותר או פחות מבן 23, אך בהתחשב בכל מיני גורמים בהבדלי הגילאים (מעבר לאלו הקבועים בחוק) כמו למשל למידה לבגרות בלשון לעומת אמצע תואר... אבל נו, שוין. לבריאות שיהיה.

S h a m i

New member
אתה ב-DC כבר הרבה זמן...

אני זוכר את הסיפורים של איתי מתקופת ההתנדבות שלו עם נוער. הסיפורים בהחלט היו מרימים יותר מגבה אצל כולם.

Yaniv-DC

New member
../images/Emo26.gif

שון נסע לפני שבוע לטקסס לקורס של הצבא ויחזור ב-1 ביוני. אבל מה... אני אהיה בארץ עד השבעה ביוני. אבל מה... שון יהיה בכנס בפילדלפיה עד ה-12 ביוני. כלומר... 7 שבועות בלי שון

James Hammerton

New member
לא תוכל לקפוץ לבקר אותו

כשהוא יהיה בפילדפליה? נשמע לי רעיון הפתעה לא רע (וגם כמה ימים פחות
). וחוץ מזה, הסמסטר נגמר ב11 ביוני אפשר לעשות ספירה לאחור/טבלת יאוש קולקטיבית
|עוד 50 יום
|

Yaniv-DC

New member
לא...

הוא בועידה של הצבא ואני בדיוק חוזר מהארץ אחרי שבועיים וחצי חופש, היישר לתקופה החמה של הבחירות, ולא נראה לי שהבוס יקפוץ מאושר אם אני אעלם לעוד כמה ימים... אבל לא נורא. ב-14 ביוני הולכים לראות את מדונה (בהנחה שנחליט לא למכור את הכרטיסים שעלו 90 דולר ב-700 דולר) ואחר כך נטוס ל-LA. יהיה בסדר.

S h a m i

New member
מכיר את זה...

גם אני סיימתי עכשיו תקופה ארוכה של נסיעות ומרחקים גדולים משלומי. זה לא קל, אבל מנסיון של 4 חודשים אחרונים של פרידות ופגישות מחודשות, זה מעניק איזה קסם מיוחד לכל פעם שנפגשים מחדש ומסתערים אחד על השני. תדע לנצל את ההזדמנות הזאת בגשיה חיובית ובונה בקשר. ושיחזור מהר

resputin

New member
מותק, בפורום של אהבה מעבר לפינה.../images/Emo8.gif

וגובה זה משחק של זוויות מצלמה, בעיקר. כמובן שיש את אלו שפחות מבורכים, כדוגמאת שרה מישל גלר שבמשך כל שבעת עונותיה של 'באפי קוטלת הערפדים' נזקקה לקופסא קטנה מעץ שעזרה לה יופי להשוות קצת בגבהים לשוטים כגון נשיקות וכו'. אפילו היה לה כינוי "Sarah's box". :)

יעל נור

New member
לוח מודעות / הודעות ../images/Emo34.gif

נא לשרשר לכאן כל דבר שלא צריך להיות הודעה ראשית (אתם מכירים את הנוהל...). שבת של שלום לכולנו. יעל
|חזרתי מהחופש, היה מדהים, עכשיו מעבידים אותי מסביב לשעון כדי לכפר על העובדה שהייתי בחופש... מילא, היה שווה.|

למעלה