לוח מודעות - אפריל

שחמור

New member
לוח מודעות - אפריל

הכללים לפירסום הודעה:
1. כל אחת רשאית לפרסם הודעה אחת בלבד! מי שרוצה לפרסם על סדנאות שהיא עושה, תפרסם את כל הסדנאות באותה ההודעה.
2. ההודעה תפורסם רק ע"י מי שנותנת את השירות, מוכרת, מלמדת וכו'. נא לא לכתוב על סדנאות, שירותים או מוצרים של מישהו אחר. כלומר, אם חנות מסויימת עושה מבצע, רק היא רשאית לפרסם על כך.
3. לא להגיב על פירסומים ומודעות. אם מישהי היתה מרוצה או לא מרוצה מסדנא כלשהי נא להגיב במסר פרטי ולא על גבי הפורום. מותר לשאול שאלות טכניות אך לא האם המבצע שווה?, האם הסדנא טובה?, או האם כדאי?.

פינת לוח המודעות היא באישור הנהלת הפורומים של תפוז, במידה ותיצור בעיות נאלץ להורידה. אני מאוד רוצה לפרגן, לקדם ולסייע לכל מי שאפשר, אבל ישנן מגבלות שעלינו לעמוד בהן ואני סומכת על כולכן שאכן נעשה כך.

einat109

New member
סדנאות בהדרכת לימור וובר מקנדה.

בקרוב נארח בישראל את האומנית לימור וובר שתגיע מקנדה. לימור מדריכה בכמה מהחברות המובילות ביניהן פרימה.
יתקיימו 4 סדנאות שונות - מיני אלבום, דף מעוצב, ושתי סדנאות שונות של עיצובי קנווס. כל סדנה תתקיים בשני מועדים.
הסדנאות יעסקו בלימוד הרבה טכניקות מיקסד מדיה ושילובן בסקראפ.
כל הסדנאות יתקיימו בנתניה בחנות איקס מיקס וכל הפרטים נמצאים באתר של איקס מיקס במדור סדנאות.
http://www.xmix.co.il/סדנאות.html

נותרו מספר קטן של מקומות.
לפרטים נוספים והרשמה לפנות לעינת 0506401064.

yafyafit

New member
בוקר שישי נשי - סדנת הום דקור

אני מניחה שבפורום רבות כבר שמעו על ג'ולי נאטינג
והדמויות המהממות שלה...
(לא שמעתן? לא ידעתן? לא נורא
אני מסבירה הכל...)
החלטתי לעשות סדנה לנשים שמעונינות ליצור תמונה בסגנון SHE ART
הסדנה תיערך במפגש מצומצם בחולון ב-26.4 (זה יוצא שישי בבוקר) ונותרו ארבעה מקומות.
כל הפרטים כאן:
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2524283

סדנת פופ-אפ פרפרים!

אחרי פגרת חופשת הלידה שלי, אני מתחילה לחזור לעניינים... סדנה חדשה ומתוקה ברוח אביבית! אין צורך בניסיון קודם, ואני אשמח לראות פנים וותיקות וחדשות :)

הסדנה תתקיים בסטודיו "מסטיקים" ברעננה בתאריך ה- 25 לאפריל, 19:30 בערב. פרטים והרשמה - אצל דפי ממסטיקים: [email protected], 072-2827780

נתראה :)
שירה

vitrina

New member
מבצע אפריל בחנות

מבצע לחברי מועדון הלקוחות של ויטרינה בסניף באם הדרך, כל החנות !!!! למשך שלושה ימים מיום ג' 23/04/13 ועד יום ה' 25/04/13 במבצע: קנה ב-200 שלם רק 150 ₪!!! שווה לא? מי שלא במועדון יכול להצטרף במקום.

למעלה