לוח המשחקים לעונת 04/05 כאן
א איל1לשם New member 10/6/04 #2 דרבי רק במחזור האחרון שכבר לא יהיה מותח...... בתחילת השנה אולי יהיה אשליות שנהיה בצמרת בגלל לנדאו... במחזור ה11 כבר נהיה עמוק עמוק במרכז הטבלה
דרבי רק במחזור האחרון שכבר לא יהיה מותח...... בתחילת השנה אולי יהיה אשליות שנהיה בצמרת בגלל לנדאו... במחזור ה11 כבר נהיה עמוק עמוק במרכז הטבלה
ע על האש New member 11/6/04 #5 קיוויתי,לא בדיוק צפיתי האמנתי,ורציתי להאמין. אבל פארקר היה גדול עלינו,אני לא מתבייש להודות בזה.
א איל1לשם New member 13/6/04 #8 לא תהיה שנה יפה שנה הבאה אננחו חוזרים לשנים של מקום שישי חמישי כמו ימי משה סיני(בתור מנג'ר) הנשכחים......
לא תהיה שנה יפה שנה הבאה אננחו חוזרים לשנים של מקום שישי חמישי כמו ימי משה סיני(בתור מנג'ר) הנשכחים......
ע על האש New member 16/6/04 #9 אני מאמין שאתה עוד תיווכח על טעותך אל תשכח שאפ'חד לא האמין גם בקלינגר,שמונה למאמן מכבי. השאלה,מה יהיה סגל השחקנים שיעמוד לרשותנו. כך שהרבה בעונה שתהיה תלוי במידה רבה בהנהלה,יותר מאשר בגילי.
אני מאמין שאתה עוד תיווכח על טעותך אל תשכח שאפ'חד לא האמין גם בקלינגר,שמונה למאמן מכבי. השאלה,מה יהיה סגל השחקנים שיעמוד לרשותנו. כך שהרבה בעונה שתהיה תלוי במידה רבה בהנהלה,יותר מאשר בגילי.
B BinBaR New member 12/6/04 #6 לא בדיוק אהבתי, אבל.. שמתם לב שכמעט כל שנה יוצא - חיפה מחזור רביעי, פ"ת מחזור ראשון, דרבי מחזור אחרון [או לפני אחרון] ובית"ר איפושהו בהתחלה? מה נסגר?
לא בדיוק אהבתי, אבל.. שמתם לב שכמעט כל שנה יוצא - חיפה מחזור רביעי, פ"ת מחזור ראשון, דרבי מחזור אחרון [או לפני אחרון] ובית"ר איפושהו בהתחלה? מה נסגר?