לוח הודעות/מודעות/קישורים/שונות

sharonsha

New member
מחקר על זוגיות שוויונית

האם אתם מוכנים לתרום למחקר אקדמי בנושא זוגיות ושוויון? אני מבקשת לראיין זוגות הורים החיים בשותפות שוויונית והמנהלים אורח חיים המתרחק מהמיקומים המסורתיים של תפקידי גבר ואישה. במסגרת המחקר, בין השאר, אני מתעניינת לדעת כיצד גברים ונשים ישראליים, שהם גם הורים, וגם מנסים לקיים מערכת שוויונית בנישואיהם, חווים, מיישמים ולעיתים מתנגדים לציפיות ונורמות חברתיות לגבי כעס ואהבה בזוגיות. אם אתם נמצאים בזוגיות כזו ומסכימים לחלוק עמי את חוויותיכם ותובנותיכם, אשמח באם תיצרו עמי קשר בטלפון: 5660304 - 03 או בדואר אלקטרוני: [email protected] שרון שאלתיאל

נוער מרצ מציג:

ליל סדר אלטרנטיבי בנושא זכויות האדם והאזרח נוער מרצ מזמין אתכם לסדר פסח אלטרנטיבי בנושא זכויות האדם והאזרח אשר יתקיים ביום ה' ה-10 לאפריל החל מהשעה 18:00 בגן האם, חיפה. באירוע ישתתפו אישי ציבור ונציג מהקהילה הרפורמית. כמו כן יוגשו מאכלי החג המסורתיים. לפרטים נוספים: אפרת-064808378 שי-051780161 מקווים לראותכם נוער מרצ

פעילות נגד דודו טופז

ביום שני תערך משמרת מחאה (שבועית) בקריאה להוריד את דודו טופז מהשידור, נגד התופעה שהוא מייצג ובעד הזכות הבסיסית של כל אישה לגופה. המשמרת תתקיים בשעה 20:00 מול אולפני הרצליה, רחוב הקסם 12, הרצליה וייקחו בה חלק ארגונים פמיניסטיים שונים. כולם מוזמנות ומוזמנים.

וגם הפגנה נגד התוכנית הכלכלית

ביום חמישי הקרוב, בשעה 15:00, הפגנה נגד התוכנית הכלכלית מול סיטי טאוור ברמת-גן, שם ינאם שר האוצר בנימין נתניהו. אין לי פרטים מלאים, אבל ידוע שהרבה ארגוני נשים הולכים להשתתף.

הפגנת נשים

הצטרפו לנשים שהפגינו אתמול, יום שלישי, מול משרד האוצר בירושלים! הפגנת נשים מול מפגש של נתניהו עם אנשי עסקים - מחר - יום ה', 10.4, בשעה 15:00, מול מלון סיטי טאואר ברמת-גן.

עזיזה2

New member
שלום לכולם

אני מעוניינת להצטרף למחלקה הסגורה של בית החולים הפסיכיאטרי בו מתאשפזות מעת לעת טל קר ואורלי המנהלות כאן. אודה לכל מי שיעזור לי.

אפרתי 17

New member
תגידו, הן לא מאושפזות

בבית החולים הפסיכיאטרי שנקרא- כדור הארץ? ונדמה לי שגם שאר בני האדם מאושפזים שם!

Neta558

New member
אפרת, זה לא מדויק

ישנם אנשים שחיים במימד נוסף משלהם. אני חושבת שקיבלנו כאן הדגמה יפה לכך

Neta558

New member
כולנו רוצים

אבל מה לעשות, יש כאלה שמוגבלויות אינטלקטואליות ובעיקר חברתיות מונעות מהם הנאות בחיים. אבל אני לא צריכה לספר לך על זה, נכון?

TheHead

New member
אל תתני להם/ן לצחוק עליך ככה!!!

היכנסי לקישור הבא!!!

orlyt

New member
נשמח לארח אותך אצלנו במחלקה

כאן עושים חיים *משוגעים* והנה תמונה עדכנית שלי כפותה בכתונת משוגעים
לפרטים פני למרכז בריאות הנפש הקרוב למקום מגורייך

למעלה