לוגו שלישי (ואחרון)

לוגו שלישי (ואחרון)

מצטער על הגודל, לא מצאתי לוגו יותר גדול. זה כנראה הלוגו האחרון (גם ככה העליתי יותר מדי
). יום ראשון אני יוצא לגדנ"ע של שיעורי ערבית עד יום חמישי, כך שגם אם יהיה לי רעיון נוסף, אני לא אוכל להציג אותו.

havlaz

New member
רעיון גדול

איזה סיפור יש לי על בזק.. חבלז.. איזה תמיכה חביבה יש להם.. היה לי בעיה עם הADSL התקשרתי, רק אמרתי יש לי בעיה עוד לא שמעו תבעיה ישר אמרו שיש בעיה בכל הארץ וכל הארץ מושבתת.. ואני עייף מיום מפרך בלראיין אנשים סגרתי תמחשב והלכתי לטלוויזיה.. למחרת מסתבר לי שהבעיה בכלל לא היתה באזור שלי ולא רק זה שזה בכלל לא הבעיה עיקש ועצבני (למרות שציינה שהבעיה עדין קיימת) הכרחתי אותם לשמוע מה אני מקבל, ואת ה"מידע" שקיבלתי ואז סוף סוף תמכו מה קל ופשוט להרים תטלפון ולהגיד "יש לנו בעיה, תנסה עוד שבוע להתחבר" מונופול! ערבית? יאק.. יחי הפטור

איה@

New member
יוצא מן הכלל ../images/Emo70.gif../images/Emo33.gif

רעיון מעולה! נסה למצוא לוגו גדול יותר, עבודה כזו חשוב שתקבל מקום של כבוד בגלריה.
איה.

כמה תגובות!

תודה לכולם
ומי שתוהה לגבי הגדנ"ע - זה ניסיון של הצבא לשכנע אותנו להמשיך ללמוד ערבית. שולחים אותנו לשבוע לראות מה קורה ביחידת מודיעין. איכשהו הצליחו לקבוע את זה בדיוק על ערב הסילבסטר...

תיקון טעות

ערב הסילסטר לא קיים אצלינו- פשוט תגיד ביומולדת של נגה..... ככה אף יהודי לא יבוא ויגיד לך שאתה חוגג חג של נאצים או משהו כזה..

למעלה