לובשים בקטריות. מה דעתכן

תיקתקית

New member
ממה שהבנתי הבקטריות יצרו את היריעה

אולי הן גם חיות בתוכה? בכל מקרה כרגע זה גימיק, אבל אולי בעוד עשר שנים נצטרך באמת להשתמש בזה, מבחינה אקולוגית. הסיבות שלא הייתי משתמשת בזה הן גם היתרונות מסיבה אקולוגית (טוב, לפחות הראשונה): התכלות וריח.. כל חרק ומזג האויר יוכלו לכלות את זה, אני לא יודעת אפילו איך זה להכניס את זה למכונת כביסה (כנראה שצריך שיטת ניקוי אחרת). דבר שני זה ריח - כל מה שחי ונושם ימות או ירקיב לבסוף, והריח בהתאם... הרעיון בחיתוליו אבל נשמע נחמד בסה"כ. מה בהמשך? בגדים לנשים בהיריון \ אנשים שמשמינים שמגדלים תוספת בהתאם לעלייה במשקל?

לי וולף

New member
../images/Emo178.gif

קשה להתעלם מהידיעה שזה מבקטריות, כשמסתכלים על זה.... ומה לעשות- הרעיון מקורי וירוק, אבל קצת דוחה. למען האמת, גם אם לא הייתי יודעת ממה זה תפור, זה לא היה נראה לי... זה נראה הכלאה בין נשל נחש לעור אנושי...
(אבל הז'קט חמוד דווקא... אם היה מחומרים אחרים)

לא משנה שהרעיון לא עושה לי טוב

הבד הזה נראה כמו עור מעובד ולא מוצלח במיוחד.

תיקתקית

New member
אני חייבת לומר

שחוץ מלהילה אילון לוין ולמאיה שרון, היה לי מאוד קשה להתחבר לזה. אולי בגלל שהשיער לא היה מטופח מספיק בעיני. זו רק דעתי
.

לא התלהבתי מידי

בייחוד שיש שם כמה נשים שאם יצבעו את השיער יראו צעירות יותר בייחוד התמונה הראשונה

חני167

New member
../images/Emo31.gif

הן נראו מוזנחות. יופי נשי הוא גם תלוי גיל, ורק נשים בעלות מראה צעיר הן יפות. גבר דווקא יכול להיראות מכובד עם שיער שיבה.

Litalxo

New member
מקווה שכאשר אזדקן השיער שלי יהיה

לבן לבן, לא כסוף, לא אפור, לבן בכל מקרה, מעולם לא צבעתי ולא חושבת שאי-פעם אצבע

אפשר גם?

אני בכלל מסיפור אחר, ופעם ראשונה בפורום....אבל הכתבה עניינה אותי, אז ברשותכן אגיב.
הבגדים עצמם לא עשוים מחיידקים. הם עשויים מתאית (צלולוז), שהוא חומר שנמצא בכל צמח. אנחנו לובשים תאית (כותנה עשויה 90% תאית), אוכלים תאית (בכל צמח, ירק ופרי שאנחנו אוכלים), יושבים על תאית (שנמצאת בעץ וכמובן רהיטי עץ) וכן הלאה וכן הלאה..... הבד הזה איננו "חי" ולכן לא ימות, כפי שבד כותנה איננו "צמח" וחולצות כותנה אינן נובלות. גם אין טעם להיגעל יותר מדי מחיידקים - גם אותם אנחנו אוכלים, שותים ונושמים בכל רגע, ולא חשוב כמה התרחצנו והשתפשפנו. חיידקים הם חלק מהסביבה הטבעית שלנו - וגם מהגוף שלנו. כפי שכתוב בכתבה, אותם חיידקים בדיוק משמשים להכנת תה ירוק - ואני מניח שלאף אחת כאן אין בעיה עם שתיית תה ירוק. הבגדים עצמם נראים מצ'וקמקים נורא, אבל אין סיבה בריאותית או היגיינית להימנע מלבישתם. אם כבר להיגעל מבד, כבר יותר הגיוני להיגעל ממשי, שהוא הפרשה של תולעת....

למעלה