להתראות אנשים

להתראות אנשים

לחברי היקרים רוצה לכתוב מכתב פרידה וזה ממש קשה.. במשך יותר משנה הייתם חלק מחיי ולילותיי, שמחתם בשמחתי כשביתי נולדה סבלתם אותי עם השטויות והחוצפה. הכרתי פה אנשים נפלאים ומיוחדים שידעו לתת כתף, ולעזור לאחרים. השתדלתי לעזור לייעץ כמיטב יכולתי וככל שחלפו הימים הכרתי עוד ועוד אנשים. לפתע נכנסתי למערבולות ותככים ואני אחד ששונא רכלנות זולה וויכוחים, אבל כנראה שכמו בחיים זה בלתי נמנע , לאחרונה נסחפתי ועשיתי שטויות שחלקכם מכירים שכמעט עלו לי בחיי הנישואים. אני נשוי באושר לאישה של חיי ואלוהים בירך אותי בשתי בנות מתוקות ויש לי הרבה מה להפסיד בחיים. ובשבילן עדיף שאחזור לחיים האמיתיים. החיים הוירטואלי אכן סוחפים וממכרים אבל עדיף לשחות ולבנות את החיים האמיתיים. תודה מיוחדת לכנרת המקסימה והלוואי והיינו נשארים אלמוניים לעולם לא אשכח אותך חברה יקרה שלי-תודה שאת קיימת. תודה לתפוחית המתוקה שתמיד ידעה לייעץ ולעודד. תודה לליהי שסבלה את השטויות שלי וטרחה בשבילי. לשריתוש תודה על העיצות וההבנה. לעינת תמשיכי להיות מתוקה ואל תשתני. לצוחקת אתגעגע לשטויות ולראש המדליק. ולינאית סליחה על הכל, אך מעולם לא רציתי והתכוונתי לפגוע בך ואת אחת מהסיבות שאני פורש, כדי שכולם יוכלו להמשיך וליהנות מפנינותייך. לכל מי ששכחתי ובטוח יש כאלה אני מתנצל מראש סליחה אם פגעתי במשהו/י זה לא היה במתכוון תודה לכם אנשים על הכל גמר חתימה טובה ושנה טובה לכולם גששון

נעמי1

New member
לרימון שוקולד.

אין כמו המשפחה האמיתית. תשמור עליה. כול טוב.

nashit

New member
רימון...

נדרש אומץ להכנס ל"שטויות" שמחוץ לחיי הנישואין ואומץ רב יותר אפילו...להתפכח מה"שטויות" ולחזור "למוטב" בהצלחה!!!!

מתוקית.

New member
גששון..

כל בחירה שתעשה..היא שלך.. לכן חיבוק ענקקקקק וצבעוני בהצלחה והייה מאושר בחייך זה הכי חשוב בחיים משפחה מעל לכל..הייה מאושר אהוב והיה מאוהב.. אושר ורק טוב לך ולמשפחתך.. חתימה טובה ושנה נפלאה לכם.. ממני ג´ולי

שרית.

New member
בחור כלבבי ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

בטוחה שלא קל לך במיוחד לא עכשיו אבל בחרת בדרך הנכונה . המון הצלחה לך חבר יקר שרית

היי שרית ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo38.gif

היי שרית האם זה היה אליי
לא מצליח לתקשר איתך בצ´ט ביי יעקב

../images/Emo27.gif לרימון שוקולד ../images/Emo37.gif

יותר משנה ? כנראה שבצ´אט ובפורום לא ניפגשנו הרבה . לא זוכר אותך כל כך . טוב , לא משנה . להתראות . תמיד ניזכור אותך .

שייכת

New member
גשש יקר...

הלוואי והייתי עוצמת את העיניים, ופוקחת אותן שוב רק בשביל לראות שזו אפיזודה חולפת... נהרות רבים צלחנו ביחד בהצלחה, נגענו בשמיים וגם הרבה מתחת לאדמה, רבנו, צחקנו, בכינו ונפגענו ביחד. היית בשבילי. היית בשבילי ברגעים השמחים של חיי, ובעצובים בימיי, היית שם כשזעקתי למה, היית שם כשחיפשתי תשובה. את התשובה עדיין לא מצאתי, ואולי נגזר גורלי כך לעולם לא אמצא... מאושרת שאתה מצאת, חבר יקר... לך לשלום ואלוהיי ואלוהך עימך, לך לשלום ורע לא יאונה לך, כי יש מלאך שם למעלה בשמיים שרואה אותך, ששומר עלייך. היה מאושר, רק זאת רציתי אי פעם בשבילך. נפרדת עם חיוך, שייכת.

למעלה