להתקשר או לא?

להתקשר או לא?

הכרתי אותו לפני שנתיים בערך הייתי אז נשואה היה לנו רומן סוער של חצי שנה אהבנו כמו שלא ידענו שאפשר נכנסתי ממנו להריון הוא רצה שנשמור את הילד ונחיה ביחד אני רציתי להפיל בשבוע שביעי הייתה לי הפלה טבעית ניתקתי את הקשר מאז עברו להן שנתיים והוא תמיד שם בפינה השמאלית של הלב ואני שואלת להתקשר אליו או לא להתקשר?

ס י ס י

New member
בז'ז'

אז למה את לא מתקשרת אלי אה? בגלל שאני שניה? חג שמח מתוקתי }{ וחג שמח גם לך עדן ולך אנושית }{

Bgiginia

New member
יפתי תמתי מתוקתי

את בשבילי ראשונה שניה שלישית וכו' וכו' וכו' את חיי את עולמי יאללה יאללה למטבח לבשל מה את עושה פה בכלל ערב חג ... שיהיה לך שמח מתוק טעים והכי הכי רטוב שבעולם את זוכרת אני נוסעת לקניות לסוף שבוע מעבר לנהר אז אל תדאגי לי שמלה קטנה או 2 לא יותר ואני חוזרת

אז זהו שהתקשרתי

וטוב שכך
תודה תודה ושוב תודה

Bgiginia

New member
אז זהו שהתקשרת..

ונראה לך שבזה תסיימי לנו את הסיפור.... אהההה אההההה אההההה? למה מה את חושבת לך ??? ספרי ומייד מה היה מה קרה מה אמר מה חושב מה תעשו ? ערב חג היום .. יש לי אורחים על השולחן ... את לא תשאירי אותי במתח ... כתבי לי סיכום ולסיסי גם וחג שמח שיהיה לכולם

אז התקשרתי

דיברנו בערך שעה כאילו שרק אתמול נפרדנו ועכשיו אני לא ממש יכולה לפרט כי אני חייבת להתקלח ולסדר קצת את הבית כי הבחור הכי מקסים בעולם עכשיו בדרך אליי...

Bgiginia

New member
איייי איייייי אוווווו אחחחחחחח

תעשו את זה בשקט שמעת! ותספרי לנו גם על זה אנחנו אוהבים פיקנטי

../images/Emo23.gif

אוטו לבן חולצה לבנה חיוך מתבייש נשיקה רטובה באמצע הרחוב הפעם לא צריך להתחבא חיבוק חזק מיטה גדולה שתי נשמות במערבולת שני גופים מתערטלים לשונות מתערבבים ידיים שדיים חזה גבר אשה סיגריה כוס קפה עוד חיבוק עוד ליטוף נגיעה שיחה שלווה צחוק ושוב חיבוק שמיכה ונשיקה בוקר עוד קפה ביחד במטבח הגוף של כל כך יפה רוצה אותך כל כך עוד מבט עמוק של העיניים עוד חיוך שכבר מבין התבגרנו השתננו לא בוכים על העבר ולמרות זאת ואולי בגלל אתה מרגיש אותו דבר התגעגעתי...

אנושית~

New member
יא זה נהדררר

ממש מרגששש ואל תשכחי להזמן ת,בג'יג'ינקה לחתונהההההה

למעלה