להתחיל עם בחורה בעבודה...

להתחיל עם בחורה בעבודה...

מתקשה ליצור עימה קשר, חברות שלה טוענות שאני גדול מידי בשבילה, ההפרש בנינו 9 שנים בערך (היא אחרי צבא)
ואני מרגיש שיש חשש מבחינתה על הקטע של הגיל (כנראה בגלל השפעת חברות) אבל אני מרגיש ממנה שהיא בוגרת בראש לגילה.
לא יודע איך ליזום איתה שיחה.

יש רעיונות?

אתיופית

New member
לא חושב שהחברות שלה אולי מקנאות

ומנסות (אולי) למשוך תשומת לב עליכן...?

אתה לא צריך לשאול את החברות שלה, הן לא הדוברות שלה, אם מרגיש לך - לך על זה.
יש פייס, יש ווצאפ..כל כך הרבה דרכים לפנות היום.
או שתתפוס איתה שיחה/שתגניב לה הודעה בפתקית, עדיף ליזום ולדעת בעצמך מאשר להיות בסימן שאלה.

אין לך מושג כמה אתה צודק

חלק מהחברות שלה פלירטטו איתי ופשוט כואב להם, קנאיות שדווקא היא מעניינת אותי, פשוט לא אכפת להן ממנה

אתיופית

New member
צודקת*:)

אז יש לך כבר תפנית מפתיעה, תעשה אם זה משהו ותלך ישירות למקור-מבלי להסתכל ימינה ושמאלה

בגילך (29?) אתה כבר אמור להיות עתיר ניסיון ואיך לפנות לבחורה.

בהצלחה

לא כזה עתיר ניסיון אבל תודה בכל אופן

פשוט עדיין לא יצא לי להתחיל עם בחורה במקום העבודה, רק במקום נייטרלי לחלוטיןומבלי שהיא הכירה אותי קודם (אני עובד איתה 3 חודשים)

אני גם נמצא כרגעבמצב שא הייתי בו בעבר

הורה חולה שאני מטפל בו וזה משהו שלא פשוט למצוא בחורה שתלמד לקבל את זה שאצטרך לחלוק את הזמן הפנוי שלי בינה לבין ההורה

אתיופית

New member
״הורה״?! אתה מטפל באחד ההורים שלך?

אם הבנתי נכון - רק בחורה טיפשה תראה את זה כמכשול, ואותן תעיף לכל הרוחות.
זו מעלה גדולה שבן מראה אהבה ותמיכה להוריו ומטפל בהם, מה שחסר בדור הח**** הזה.
אם הבחורה תהיה חכמה, תעשה חישוב ותידע על מי היא נפלה...רמז: אבא טוב לילדים.

qween6

New member
אתיופית,

כל הכבוד על העיצות שלך,מצדיקה אותך,הן בעניין להשמר מחברות קנאיות,במסווה של חברות,והן שעצם העובדה שהוא מטפל בהוריו זו תכונה ראויה לשבח,ואכן משקפת את יכולתו להיות אב נפלא!

אתיופית

New member
אז תמיד יש פעם ראשונה

והזדמנות הזו אמורה להיות שונה בהשוואה לבחורות שהיכרת במקום נייטרלי.
אתה מאוהב בה - וחש מין בושה/חשש שמה תסרב או משהו, וזה חבל - כי אתה מקדים את המאוחר ומצטייר כאילו אתה עונה בשבילה...שמה לא תרצה, סתם תוקע במקום ולא מקדם אותך.
תיזום, תהיה קליל - ילך - יופי, לא -ילך לפחות תדע שניסית ותוכל להתקדם.
יכול להיות שהיא ביישנית, אז בכלל.
קיצור...תיזום.

היא ביישנית והאמת אני לא מאוהב בה בכלל

היא מסקרנת אותי כרגע, אולי כשאכיר אותה יותר יתפתח מזה רגשות שיובילו לקשר רציני.

האמת שפניתי לכאן בכוונה לקבל כיוון לאיך להתחיל אית, שיטות או מקרי עבר של נשים אחרים שיכולים לשתף וכך אני אקח רעיונות כדי שיזרום יותר קליל.

אתיופית

New member
תנסה לשאול בפורום

היכרויות לגילאי 20+ או 30+ אולי שם יציעו לך רעויונות טובים מניסיון בנוסף למה שתקבל פה.

AlabamaW0rley

New member
רעיונות

תצרף אותה לחבורה שאיתה אתה הולך לאכול צהריים, תקרא לה כשאתה הולך לשתות קפה, תשלח לה מיילים משעשעים (לא יותר מדי. קצת.), תתכנן כל מיני סיטואציות שבהן אתם נפגשים "במקרה", תקפיד להראות במיטבך.
אבל אם אתם מדברים על עבודה - תהיה מקצועי, אל תפלרטט בשום אופן.

שלום

ככלל, עבודה לא מקום טוב ליצירת קשרים. תוכל לדבר אתה על העבודה ועל מה שאתם עושים בה, ואחר-כך לעבור לנושאים אישיים יותר בהדרגה.

Survivor Man

New member
לפני שתמשיך,

כדאי שתקח בחשבון שפער גילאים כמו שלכם יכול להוות מכשול לא קטן בגילאים האלה. כמובן שזה אפשרי אבל זה לא יהיה פיקניק כמו עם מישהי בגילך.

אם אתה מוכן להתמודד עם הפערים ועם הסיכוי הלא קטן שהיא תדחה אותך, פשוט תנסה להתקרב אליה כדרך אגב. בשיחות, בעזרה מקצועית בעבודה, בארוחות משותפות בהפסקות וכו' - עד שתרגיש שנקשרתם מספיק בשביל לעבור לצעד הבא שהוא שיחות טלפוניות ודייט.

יש כאלה שיציעו לך פשוט להציע לה דייט ככה סתם בלי הרבה הקדמות, לדעתי זאת תהיה טעות במקרה הזה. כבר קיבלת רמזים שהיא נרתעת אז אם אתה רוצה שיהיה לך סיכוי עדיף שתזרום איתה לאט לאט עד שתרגיש שהיא רוצה ומוכנה לנסות.

כבר עבר 3 חודשים, בסוף עם הלאט לאט

היא תעזוב את המקום ואז אני ארגיש שטחנתי מים.

Survivor Man

New member
ועוד לא קיבלת ממנה וייב שאפשר להתקדם?

אם זה המצב אז אין לך מה להפסיד. תמצא את הרגע המתאים לומר לה שהיא מוצאת בעיניך ושאתה רוצה להיפגש איתה ב-4 עיניים על כוס קפה.

כמו שאמרו חכמינו ב"הבורר" - כן כן, כן כן. ואם לא לא, אז לא לא.

איך אתה יודע

מה שהחברות שלה אומרות לה?

תבחן אותה, תבין אם היא יכולה להיות דיסקרטית, בוגרת ולא פחות מכך אחת שבאמת יכולה להיות נעימה לקשר ולא אחת כזו שתעלה לך על העורק הראשי בצוואר,
ותבקש ממנה כבר בשלבים שתראה אם היא באותו כיוון שלך לצנזר ככל שזה נוגע לחברות.
אם תראה שהיא יותר מדי עם החברות שלה, תסיק מסקנה כפי שהיית מסיק אחרי כמה חודשים אם הקשר הזה לא היה הולך לשום מקום.

קודם כל זה לא עניין של 9 שנים אלא להתאמה לאיזה קשר שניכם מחפשים.
ואל תאמין לאלה שאומרות לך "אני זורמת" בזמן שהן רווקות ומחפשות קשר.

ההפרש מצויין.

הפרש שהוא מעל 10 שנים מתחיל להיות בעייתי.

אם קשה ליצור קשר בדיבור,
תמיד אפשר לכתוב מכתב, ולתת לה לקרוא את זה ב'מנגינה' שלה.

למעלה